Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

Meali:

- ben çalıştırdım gardaş, bu salaklar taçtan gol yedi

- benim oyuncular 3 deplasman kaldıramaz

- ceza açıklayıp moralimizi bozdular. Başkana tavsiyem bu fırsatı kaçırmayıp zehir açıklamalar yapsın da hedef şaşırtsın, millet oyunu konuşacağına cezayı konuşsun

- Muhammedin geldiğindeki performans bitti artık, ben birşey yapmadım kendiliğinden düştü performansı, golcüye top gelmese de suçlu muhammet’tir, gerekiyorsa kendi atacak kendi alacak

- genç demiştim alındı ama vazgeçtim, şimdi başka alacağız, eylülü bekleyin, sonra ocakı, sonra ağustos, yav uğraştırmayın işte 3 yıl burdayım

- kadroyu eleştirmeyin, 3 kulvar olduğundan prime bonusa kafama göre 11 olacak, aynı performansı veremiyorlarsa benim suçum değil

- Arda kahramandır

Son cümle güzel olmuş renktaş eline sağlık :D

jonson'un randers'in kadro değeri falcao'nun 1 yıllık maaşı kadar. hoca çıkmış hala transfer diyor. senin bu kadro ile bu takımları ezmen lazım ne transferi arkadaş. bu takımlara karşı aciz futbol ortaya koyuyorsan sorun kadroda falan değil sendedir. ha atıyorum fenere beşiktaşa karşı böyle bir oyun oynasan sonra çıkıp transfer desen anlarım da el insaf hoca rakip topu topu 8-10 milyonluk takım

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

jonson'un randers'in kadro değeri falcao'nun 1 yıllık maaşı kadar. hoca çıkmış hala transfer diyor. senin bu kadro ile bu takımları ezmen lazım ne transferi arkadaş. bu takımlara karşı aciz futbol ortaya koyuyorsan sorun kadroda falan değil sendedir. ha atıyorum fenere beşiktaşa karşı böyle bir oyun oynasan sonra çıkıp transfer desen anlarım da el insaf hoca rakip topu topu 8-10 milyonluk takım

Bizden değerli takıma kaybedince de hemen makas muhabbeti yapar. İşine nasıl gelirse öyle konuşuyor işte.

Bizim hazırlık maçlarımızda 5-6 atıp ter attığımız takımlardı bunlar.şimdi gol üstüne gol pozisyonu verip rakibe ter idmanı yaptırıyoruz.düşülen hale bak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Afedersiniz bı bok yapmayan ardayi ov, yine Mustafa'yı göm. Git Mustafa, ya da çocuğuna takılacak çeyrek altinlardan birkaçını şuna ver, yoksa uslanmayacak

Bakın şuraya yazıyorum, bu takım Arda gitmeden asla şampiyonluk göremez.
Önceki dönem de bunu biliyordum, heryerde yazdım, söyledim. Arda gittiği sene biz şampiyon olduk.

Adamın işi futbol falan değil, şov peşinde. Ayağı sakat sakat oynamaya çalışmış da bilmem ne. Lan bi bırakın bu işleri ya. İşiniz gücünüz tribün. Az bi profesyonel olun.

Bu Arda önceki döneminde yine demode oynuyordu ama en azından gençliği vardı. Şimdi o da yok artık hiç çekilmiyor.

Ha, yazdıklarım sadece saha içi ile ilgili değil bu arada.

Bakın şuraya yazıyorum, bu takım Arda gitmeden asla şampiyonluk göremez.
Önceki dönem de bunu biliyordum, heryerde yazdım, söyledim. Arda gittiği sene biz şampiyon olduk.

Adamın işi futbol falan değil, şov peşinde. Ayağı sakat sakat oynamaya çalışmış da bilmem ne. Lan bi bırakın bu işleri ya. İşiniz gücünüz tribün. Az bi profesyonel olun.

Bu Arda önceki döneminde yine demode oynuyordu ama en azından gençliği vardı. Şimdi o da yok artık hiç çekilmiyor.

Ha, yazdıklarım sadece saha içi ile ilgili değil bu arada.
Tam terimlik futbolcu. Adam adam.

İlk yıl o takım zaten şampiyon olacaktı

2. yıl yine aynı takım, hocaya rağmen ve başakın salaklığıyla şampiyon olduk

3 ve 4. senelerde takımı iyice bozdu zaten, buna rağmen o takımlar da rahat olabilirdi ama izin vermedi

Batırmadan gitmeyecek

neyseki daha ocak transferleri de yaptıracak işte o vakit hızlı atak neymiş göreceksiniz.yan pas geri pasa son verecek adamlar alacağız çılgınlar gibi akacağız.

Geçen sezon bolca anlattığı masallara yeniden devam ediyor.

Saygımız sevgimiz var ama illa küfür istiyorsun gerçekten. Resmen aklımızla dalga geçiyorsun.

Geri
Üst Alt