Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

Her sezon basi ayni muhabbet. 1. haftada ayni kalacak sonuncu haftada. Azcik bir kipirdama olur okadar. Sampiyon olsak bile seviniriz tabiki dogal olarak, ama ben avrupaya bakarim, benim ligim orasi. Kayseri'ye 5 Hatay'a 7 atsan ne olacak, ertesi hafta avrupada 5 yedikten sonra.

Getirin ordan Shaqiriyi, Gedsonu, lewandowskiyi

hocamiz danderse karsi sov yapacak

Büyük ulu süper muhteşem cefakar asgari ücretli aslan yürekli evladımız ardaya değinmese olmazdı zaten. Bu rezil futbol olmayan taktik görünmeyen sistemimiz önemli değil .

Eskiden lig icindeyken transfer sezonunu işaret ederdi artık transfer sezonundayken de onu işaret ediyor, FM oynayanlardan daha çok transfer aşığı mübarek, oyun filan hak getire. Bu iklimde şura sıcak, orası soğuk, şurası deplasman bla bla sanki evinde iyi oynuyor gibi boş beleş muhabbetler

Dalga geçer gibi hala eylül diyor ya.

Ulan millet eylülden sonra kadrosundaki çalı çöpü kakalayamaya yer arıcak zaten. İşe yarayan adam mı bulabileceğini sanıyorsun o saatten sonra.

Gram akıllanmayız abi yok ya.

Bir Teknik direktor neden sorunu sadece transferlerde arar onu soran yok mu? Yani elindeki kadrona sen antrenmanda birsey ogretemedikten sonra, toplu ve topsuz oyun kurgusunu ezberletemiyorsan yeni gelen oyunculardan ne beklenir ki?

Aslinda cevabi da biliyorum: bireysel yetenegi cok iyi olan oyuncular gelsin bana mac alsin diyorsun kisacasi. Oh ne guzel en kolay is bu zaten.

Hocam sıkmaya basladi bu durum artik. Eylul'de yenilgi aldigimizda falan bu sefer Ocak transfer donemi mi diyeceksin ? Kotu oynuyoruz, kotu bile degil. Ne oynadigimizi anlamiyoruz biz. Futbolcu tercihlerinde yanlis kere yanlis. Boyle bir macta, Feghouli ile de baslayabilirdin mesela. Arda'nin isi yok bu takimda, ornek davranismismis. Neyse, sabirla bekliyoruz biz cunku sana saygi duyuyoruz ama bu sene gercekten son sabir senesi cogumuz icin.

Kisa vadede basari icin hocam (nafile bize bize yazisiyoruz ama biz yazmis olalim nacizane);

- Iyi bir yardimci getir kendine mumkunse Avrupa'dan Italyan olur Alman olur
- Iyi bir antrenor getir kendine dogru duzgun modern antrenman taktikleri uygulatsin ve sana raporlasin tek tek
- En az 3 transfer lazim. Gedson dahil bir ortasaha daha.
- Suanki yardimcilarin aslinda yardimci degil. Oyunculara kocluk yapsinlar kafi. Ve lutfen takintili oyuncularindan vazgec.

Bunlari zaten yapman imkansiza yakin, gidersin yine de yapmazsin, hani biz demis olalim.
Uzme bizi hocam.

doymadı doyamadı.

1 kamyon dolusu adamı florya ya boşalt 3 ay sonra yine transfer ister.

oynanan oyun, bal ligi orta sıra takımı.

Fatih Terim: ''Taçtan, kornerden 1-1 oldu. Bunlara çalışmamıza rağmen. Biraz yorgunluğumuz çıktı ortaya. 3 deplasman kolay değil.''

Bu takımın herhangi bir şeye çalıştığını beni kimse ikna edemez. Antrenmanların lay lay lom geçtiğini düşünüyorum.

Bu içi geçmişi gönderecek yönetimi secemeyen bizlerin asıl suç. Yıllık 3m iyi para...

Bu arada hocam ne anlatıyon gençleşiyoruz diyip hala ardadan ömerden babelden ne gibi bir beklentin var dehşete düşüyorum. Bu adamlar artık bırakmış futbolu anadolu kulüplerinde bile forma vermezler ne bekliyorsun hocam burası Galatasaray çemişgezek değil ki. Oynadığımız şeyide çözemedim futbol değil çünkü. Lütfen artık toparla yoksa toplu halde kanser olacağız

Takimin ne hucum plani ne defansif aksiyonu var.kim nerde ne pozisyon aliyo kimse bilmiyo bir tane adamakilli cqlisilmis pozisyon yok yazik..Bos laflar bunlar transferlerle cpk daha iyi olacaz..Evet sahaya hoca alacaksan basarili olacaz..Melo sneijder hagi defans aujfa ya da popescu gibi sahadan idare edecek transfer gelirse sana ragmen basarili bi takim olur.Kenardaki hocanın taktigini bekleyecek genc alinirsa fasa fiso olur..
Koordinator ol sportif firektor ol baskan ol ama hocalık olmuyo.. kac yuldir basindasin takimin bir tek ilerleme yok..
İlla transfer olacaksa söyleyim Melo gibi oyunu kuran top calan taktik bilen defasn planini sahada kendi koyan bi 6 numara hagi gibi taktik bilen hucum planini sahada kendi koyan bi 10 numara ..Garry gibi mucadeleci skor yapan kanat lazim...
Ama grnc oyuncu aliyim diyosan yazik gelecek gence de takin parasina da..
Eyyorlamam bu dur

Yahu bildiğin dökülüyoruz,hoca maçları izlemiyor mu ne yapıyor.

Adamda bir gram utanma duygusu yok ar damarı çatlamış. Hala utanmadan transfer diyor, transferlerden sonra iyi olacağız diyor. Eylül'ü işaret ediyor utanmaz adam. Şu ana kadar bonservise 20 milyon euro harcadık benim tahminim 10 milyon civarı daha harcanacak. 30 milyona kurulan takım şu vasıfsıza emanet edilecek yazık Galatasaray'a ve taraftarına.

Geri
Üst Alt