Fatih Terim: "Eylül sonrası yani transferler sonrası daha da iyi olacağız"

Bir tarafta doğru düzgün adamı olmadığı için Arda ve Muhammed'i oyuna süren modern antrenör. Diğer tarafta 36'lık Falcao'yu oyuna sürüp Bartuğ ve eren Aydın'a şans vermeyen hoca.

Bir tarafta yoklukta Gedson'u stoper oynatan Fatih Terim diğer tarafta altyapıdan adam koyan ve sonuç alan Vitor.

Bir tarafta yokluktan şampiyonluk çıkaran Sergen ve oynaılan iyi futbol diğer tarafta bir şeyler değiştirmeye çalışan Vitor.

Ve en sonda sürekli bahane üreten , duran toptan gol atamayan iyi top oynatmayan belki de devri geçmiş bir hoca.

Artık bazı şeylerin farkına varmalıyız. Galatasaray'ın yeni dinamik ve genç futbocular yanında genç ve dinamik hocaya da ihtiyacı var.

Ya bi git yaaaa komiksiniz vitoru övdü adam

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Normalde sezona erken başlayan takımlar ilk haftalarda form tutar klişesi vardı onu bile yerle yeksan eden canımız ciğerimiz hocamız ,
Eylül ayından başladıysa şurda ocağa ne kaldı ki hocam onu da bekleriz senin şeyin sağolsun .

Aslında Vitor'u övmüyorum. Vitor olması gerekeni yapıyor.

''Artık bazı şeylerin farkına varmalıyız. Galatasaray'ın yeni dinamik ve genç futbocular yanında genç ve dinamik hocaya da ihtiyacı var.''

yazımın ana fikri bu Vitor değil.
Adam zorunluluktan oynattı farkında değil misin vitor ne zaman gençleri oynatmış bu zamana kadar

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ocak ayını değil Eylül'ü işaret etti ama hala memnuniyetsizsiniz.

mustafa cengiz başkanım ile karşı karşıya gelmişti terim sırf ardası için. ne bekliyordunuz kötü olduğunu söylemesini mi? mc başkanım olsa 2 açıklama yapar şoka uğratırdı camiayı

Vitor'u taktir ettim eger onun fikriyse, genclerle roportaj veriyor an itibariyle. Uzuluyorum cunku bizim hocamiz eskiden boyleydi. Ne oldu hocam sana ? Neyi esirgedik senden de uzuyorsun bizi ? Cesur ol, amansiz ol o eski reklamlarindaki gibi. Bize bakiyorum, sonuk, bahane oteleyen bir durumdayiz.

FT' yi hep destekledim ama artık su kaldırmıyor.

Geçen sene ilk 11 seçimini, saçma oyuncu değişikliğini vs. idare ederiz dedik, değişir dedik ama şu PSV maçlarından beri yok baba olmuyor.

Yok ya ben de kabullendim Terim'i severdim ama raf ömrü demek ki değişiklik diyor.

Geri
Üst Alt