Fatih Terim: "Galatasaray değişe değişe değişecek"

aytaçı sen attın taraftarın önüne çıkararak, her dediğinmi ofsayt olur be adam

*Johnstone un temaslı oynayacağını size söylemiştim

*psvnin iyi takım olduğunu size söylemiştim

Trtli tek kanal döneminde olduğumuzu sanıp sadece kendisinin takımlar ve futbolcular hakkında bilgi sahibi olduğunu zannediyo beyimiz (onlarıda yanlış biliyo gerçi)

Bugün bide şunu farkettim, ardayı akbabayı ömeri sevdiği ve beğendiği için kadroda tuttuğunu sanıyodum ama kendisine gelecek tepkiler için bunları paratoner olarak kullanıyo,sandığımdan daha akıllıymış

Ve istiyorki

3 sene sabır+ayak tenisi+bodrum+istediği zaman ceza alabilme+ sıfır eleştiri + full destek

Domalacağımız yeride söyleseymiş

Goz gore gore bugunlere geldik. Bu sezonbelli ki kotu gececek. Ben artik mac seyredemez oldum. Terim gitmeden hicbir seyin duzelecegine inanmiyorum. Futbolda beklentiye girip stres olmanin faydasi yok. Bir urun gibi dusunun. Urunun tadi yoksa yemezsin, almazsin. Midem kaldirmiyor artik. Ben bu urunu tuketemiyorum. Umarim bir gun izlenecek bir futbol oynanirsa tekrar izleriz takimimizi.

Hocam iyi yönde mi değişiyoruz kötü yönde mi? 2012-13 de döve döve yenen takımı özledik. O zaman kim girerse girsin oyunumuzun kalitesi sabit kalıyordu. Şimdi ne yapıyoruz hocam biz

Hoca, 2 metreden atacaksın deyip tüm suçu 23 yaşında çocuğa atmadan önce ben şuna bakarım

1- oynattığın taktik (eğer varsa) bu çocuğa uygun mu?

2- bir tane kaçırdı, sonra taktiğin sayesinde 2’yi 3’ü buldu da onları da kaçırdı mı?

3- koşması gerekirken yürüdü, lakayt tavırlar mı var

Yahu çocuğa kaç defa pozisyonluk top geldi Allah aşkına

Ortasahada pas istasyonu olmaya çalışıyordu habire

Onu da yapması gerektiğini berkan söylüyordu maç içinde

Sen ne söylüyorsun, gösteriyorsun çocuğa da bunu berkan yapmak zorunda kalıyor

takımı öyle bir hale getirmiş ki berkan tarif ediyor

Taktik olmayınca Berkan da bildiği alıştığı taktiği bari oynatmaya çalışıyor arkadaşlarına

"Gitsin " diyoruz da herif artık yönetimi belirleyecek kadar güçlü. Yönetim gönderemez kendisi de gitmez.

Fatih Terim şöyle takımı bir toplasın hafta sonu kıyasıya bir ayak tenisi oynatsın da siz o zaman görün, ortada makas filan kalmaz

Fatih Terim: "Yeteneğe nasıl önlem alamazsanız, bireysel hataya da öyle çare bulamazsınız. En aza indirmeye çalışacağız. Olmaması için uğraşacağız. Bu sık sık tekrar ederse yapacak tek şey var, oyunu değiştirmekten ziyade oyuncu değiştirmek."
Demiyor ki bundan sonra kaleciye geri pas vermeyi yasaklıyorum. Bunun bireysel hatyla ne alakası var. Her maç en az 10 pozisyonda atak halindeyken, yediğimiz baskı sonucu top musleraya kadar geliyor. Bunu analiz eden rakipler artık musleraya da baskı yapmaya başlayınca gol yiyorsun. Yıllardır presten altından geri pas yapmadan çıkmanın yollarını araştıracağına, oyuncu değiştirip duruyorsun. Anla artık hocam, sorun oyun yapımızda yaa

Ha kim olduğunu bilirsin sen ha sen. Aynı aymazlık, aynı sorumluluk almama. Bizi mutlu eden şeyleri eziyete çevirme vs. Kibrinizde boğulun. Ne diyim.

Doğru demiş hocam. Bıyık büküle büküle kaytan, insan …. …. şeytan olur.

Vasat’a mı alışalım demek istiyorsun hoca?

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Futbolcu ögütme makinasi. Sürekli ögütecegim, sürekli yeni transfer isteyecegim, her sene takimi komple degistirecegim demek istemis herhalde. Seni degistirsek sorun kökten cözülecek ama senin milyonlari hüpletmenden orgazm olan bir kitle var maalesef.

Bugün trabzonu izledim bugünkü trabzon bu iskoç köylülerine 7 8 atardı gerçi o kazma canini yerine mohammedleri olsa moldeyede atarlardı 90 dakika tek kale oynadı adamlar neredeyse biz ne yaptık hocam kaç dakika rakip yarı sahada top oynadık kaç defa girdik cezasahalarına varsa yoksa yan pas geri pas git gide aykut kocamana benziyor fatih hoca

Geri
Üst Alt