- 18 Mayıs 2011
- 49.976
- 52.972
- 4.398
Ömer Bayram: "Çok tepki aldım ama taraftarın dediğine çok bakmıyorum, Hocamın dediği önemli.''
Hocani da al git
Hocani da al git
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Maaşı ben mi alıyorum? Benim mi işim bir taraftar olarak Yedlin'i hazırlamak? Hoca niye var o zaman? Hocanın vasfı ne o zaman soğuk su kutusunun üstüne oturmak mı?Fatih Terim: Üzgünüm çünkü özellikle Ali Sami Yen'deki maçlarda taraftarlarımız, bazı oyunculara bu tepkiyi gösterirse, biz bu işin üstesinden gelemeyiz. O oynayacak, buna sempati duyulacak, buna yuh çekilecek. O zaman işler karışır.
Fatih Terim: Bu bizim Ali Sami Yen'de alıştığımız bir tablo değil. Yedlin 2-3 orta atamayabilir. Onu hazırlayacak olan taraftar. Babel, 0-0 oyun, 1-0 oyun, yuh çekmek... Seyirci beğenip beğenmediğini burada belli etmemeli, edeceği yerler var.
Ya sonra camia Türkiye'ye benzedi deyince tepki alıyoruz. mesela tam bir Melih Bulu tepkisi değil mi bu?Ömer Bayram: "Çok tepki aldım ama taraftarın dediğine çok bakmıyorum, Hocamın dediği önemli.''
Hocani da al git
geri sayım başladı 22 saat sonra hafif kafalarını çıkarmaya başlarlar.Lazio maçıyla coşan Terim sevdalılarını piste alalım.
Ocakta alırız sıkıntı yokHoca dogru soyluyor niye elestiriyorsunuz ki. Yedlin i islikliyorsunuz peki oynamasin. Boey sakat kimi oynatalim? Alpaslan oynasin. Kesin driblingleri ve muz ortalari ile fark yaratir. Babel isliklanir, Omer isliklanir. Kim oynayacak.
Kadro bu. Beklentilerde sikinti var. Bu takimin tecrubesizligi ortada. Bir tane ust duzey oyuncu yok ilk 11 de. Her mac hizli direk oyun, tempo ve mucadele cok onemli ve her mac ustune koymaya calismaliyiz
2 defa üst üste basit pas hatası yapıp topu rakibe veren adamın bavulunu verir gönderirim.Hoşgörü filan yok, olmamalı.
Yedin 3 ortayı rakibe çarptırıyorsa bugün evine gitmeyecek, sabaha kadar orta çalışacak. Yarın izin de yapmayacak, gelip 2 saat fazladan çalışacak. Kendini geliştirmeye niyeti olmayan adamın burada işi olmamalı.