Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

bjk
-uefada çeyrek final(evlerinde penaltılarla yarı finalı kaçırdılar)
-namağlup cl grubundan çıktılar

başakşehir
-uefada bilmem kaç kere tur atladı-çeyrek finale kadar geldiler bir ara
-sevillaya geçmeye ramak kala elendiler(cl ön elemesi)
-geçen sene clde iyi top oynadı ara ara

osmanlıspor
-mustafa reşit akçayla iyi işler yaptı

avrupa maçlarında futbol kırıntısı görmek için 3 yıl daha mı bekleyelim?
son 4 yılımız boş geçmişken üstelik? yeter artık yaw resmen aklımızla dalga geçiyorlar

Sana daha soru sorulamıyor
Sen kimsin
Galatasaray da görev verilmiş birisin
İatediğin kadar kupa al
Her zaman Galatasaray >sensin

Saygı duy makamına
İşte ücretli elemanına eleman diyen büyük başkanı göndermek başımıza gelmiş en büyük lanet. Halen bunun cezasını çekiyoruz. Koskoca gs kulünü başkanı hiçbir teknik direktörün veya futbolcunun ağzına bakmaz. Onlar ücreti karşılığı çalışan elemanlardır.

İşte ücretli elemanına eleman diyen büyük başkanı göndermek başımıza gelmiş en büyük lanet. Halen bunun cezasını çekiyoruz. Koskoca gs kulünü başkanı hiçbir teknik direktörün veya futbolcunun ağzına bakmaz. Onlar ücreti karşılığı çalışan elemanlardır.
Ben takımın hocasından niye 5 gol yendiğinin detayını hatasını saçmalamsını analizini bekliyorum
Adam kalkmış kim sordu diyor

lağnnnm

Son 3 sezondur bonservisi ile alınmış orta saha oyuncusu rakamla 0 yazıyla SIFIR..
Şımarık çocuklar gibi atar yapmanın yangın yapmanın faydası yok.
Olaylara soğuk kanlı yaklaşmak gerekir.

Hedef 2023 ün başka versiyonu iyice içine edip paraları cukkalayıp kaçacak Burak belli ki basında çıkanlar gibi iyi para vermiş senelik Gs ın evladı ayağına arda ve ikisi ülke kuracak para kazandılar yaşın olmuş yetmiş gideceğin bir kefen bu kadar egoya kibir hala başımızda bir tehlike var hayırlısı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O değilde gaza gelmiştim ben hocanın sözleriyle. Futbolcular gaza gelmiyorsa hoca napsın?
Eğer argüman bu ise, Hoca gidecek; daha iyi gaz veren, yahut gaz almaya ve katkı vermeye müsait oyuncuları seçip, onları doğru şekilde kullanmayı becerebilen bir başkası gelecek. Bu Futbol' un ''Fıtratında var''...

Yanlış anlaşılmasın, senin kullandığın argüman üzerinden gidiyorum; söz konusu kişi Klopp yahut Pep ise onlar için de geçerlidir, bu müstesna vecize!...

Şu futbolun hesabını soramayacak olan yönetime de yazıklar olsun!

yönetim mi

yahu siz galatasarayda 2017 yılından beri kimin kime hesap sorduğunu görmüyor musunuz renktaşlarım

adam yarın burakı alır karşısına zorla basın açıklaması yaptırıp kendini övdürür

istese hocamızın kılına kurbanız dedirtir

4 senede dibi göremedik 3 sene sonr inşallah diuor

3 yılda 40 milyonu cebine atıp tüm sülalesine yetecek parayı alıp hiç birşey değişmeyeceğine yemin ederim ama kanıtlayamam zaman kanıtlayacak ama.Fatih Terim bitmiştir artık seviye felan değil bu mucadele takımda mücadele olsa diyecem ki takım eksik anca bu kadar yok abi geç çözdüm ama çözdüm. Herşey para bu ülkede para için herseyi yaparlar çok Galatasarayliysa 1 milyona imza atsaymış.Uzulen bizler oluyoruz yemin ederim

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Galatasarayı seviyorsan bırak git.Zorlamanın manası yok.Psg real madrid gibi takımlar bizi ezebilir, iyi kadro yapsan da ezerler ama benfica psv gibi takımlar da dalga geçe geçe yendi.Hala çıkmış 3 sene diyorsun hocam.Hangi 3 sene ? Herkesin bir devri vardır,sonra gelir geçer.Bak şenol da patates oldu, onun devri de bitti.Seni sevenleri de uzme.

3 yılda 40 milyonu cebine atıp tüm sülalesine yetecek parayı alıp hiç birşey değişmeyeceğine yemin ederim ama kanıtlayamam zaman kanıtlayacak ama.Fatih Terim bitmiştir artık seviye felan değil bu mucadele takımda mücadele olsa diyecem ki takım eksik anca bu kadar yok abi geç çözdüm ama çözdüm. Herşey para bu ülkede para için herseyi yaparlar çok Galatasarayliysa 1 milyona imza atsaymış.Uzulen bizler oluyoruz yemin ederim

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Geç olsun güç olmasın

Falcao ne kadar oyuncuysa sende o kadar tdsin. O üç seneyi istemenin sebebi torununun torununu ihya edecek paranın sana yetmemesi. Doy artık. Yedigin yetsin.

Krediye mi girdin villanın taksidi mi bitecek 3 seneye peşin verelim ama sen bı git

Geri
Üst Alt