Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

20 yılı aşan başkanlıktan sonra melih gökçek'in “bizden önceki dönemden kalan borçlar yüzünden” gibi cümlesi vardı. Birisi de "başkan senden önce orada hititler vardı" yazmıştı 🤣

Hocanın 3 yıl istemesi de buna benziyor. Hoca ne 3 yılı 30 yıldır kulüptesin, bu kadroyu kuran da sensin. Neyin vakti, nolacak 3 yıl sonra meşhur hayalani mi gerçekletireceksin???
3 sene sonra 70 yaşına girecek. Fatih dede

Begenmedigimiz Hasan Şaş çalıştırıyormus takımı en azından ayak tenisi dışında çift kale maç yapıyorlardı o zamanlar

Son 3 sezondur bonservisi ile alınmış orta saha oyuncusu rakamla 0 yazıyla SIFIR..
Şımarık çocuklar gibi atar yapmanın yangın yapmanın faydası yok.
Olaylara soğuk kanlı yaklaşmak gerekir.
Doğru diyorsun kardeş. Haklısın. 5 yemek Terim'in başarısı. Yoksa 15 yerdik.

ya arkadaşlar terim geleli 3 sene olmuyormu zaten? dün gelmediki sayın terim bu ne saçmalık ya

Ya hocam gec bu isleri artik vallahi biktirdin. Galatasaray'i senle sevdim cocukken ama herseyin bir zamani var. Kesinlikle Alman bir hoca gelmeli. Senin haric herhangi bir hoca olsa kovulmustu bu mactan sonra.
Yahu tamam değişsin saygı duyuyorum gorusurunuze de neden alman fetişi var bu forumda biri bana açıklasın

GSCimbom Mobile App

Türkiye'de de kimse burnundan kıl aldırmıyor. Soru sormak yasak, soranı da sanki suçlu oymuş gibi azarlıyorlar ya da dalga geçiyorlar.

Fatih Terim iyicene toxic Galatasaray taraftarlarina döndü. Oyuncularimiza güveniyoruz felan fistik aciklamalar ile önüne geciyormus gibi görünsede, vücut dili ve sürekli bazi yerlerde biyik altindan "yetersizlikleri" ifade etmesi bu tarz maclara iyicene etki etmeye basladi. Basta kendisi güvenmiyor oyunculara, sonra sahaya cikan oyuncularin da zerre futbol oynama heycani kalmiyor avrupa maclarinda... Hep bir süphe ve güvensizlik hakim...

100 yorumun 90 ı 3 sene üzerine olmuş.
Maçın siniri geçti şimdi sakin kafayla hocanin anlatmak istediği 3 yıl mevzusu bence şu;
Ffp nedeniyle bonservis ödeyip adam alamiyorduk, kiralıklar ve free yaşlı adamlarla kadro oluşturmak zorunda kaldık.
Bu sene hem ffp bitti hem de hocanın iyi anlaştığı yeni yönetim geldi.
Hoca bu yılı 1.yili gibi görüyor kısmen haklı.
PSV maçı gerek skor gerek oyun olarak maalesef krediyi azalttı bu uzun vadeli planda.
Saha iyi skorlar böyle rezalet devam ederse planlar suya düşer bunu gerek başkanın gerek Terim in idrak etmesi şart.
Transferi illa PSV maçı için yapıp 10 milyon Euro yerine 15 milyon Euro verecektik yine garantisi yoktu anlaşılır bir yaklaşım ama taa 3 aydır bas bas bağıran iki mevki sol bek, orta saha oyuncusu eksikliğinin giderilmesi elzemdi.
Başkan seçilmeden önce bir sürü oyuncu araştırdık dedi, Terim in de ekibi var bir sürü adam varken kafasında en azından 2 iyi nokta atışı transfer çok fark ederdi.
Eğer takım her geçen ay ve yıl gelişiyorsa 3 yil Terim e verilir.
Burda sinirle yazanlarda o süreyi verir.
Takımda gelişme iyileşme olmazsa önceki mazeretlerle dolu 3.5 yıl gibi hiç bir gelişme yoksa takımda kusura bakma hocam duramazsiniz akarsunun önünde.
3 yıl 5 yil hikaye bence.
Takım gelişiyorsa her geçen zamanda şampiyon yaptı yapmadiya bakıp devam edersin.
Sergen şampiyon yapmasa bjk bıraksa saçma olmaz mıydı?
Adam takımı aldı geliştirdi üstüne koyarak giderse uzun yıllar devam eder..
Bizde de inşallah çok umutlu olan başkan ve hocaya bu geçiş döneminde saha içi skorlar iyi gider de yine kaosa düşmeyiz.

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hedef 2023 ün başka versiyonu iyice içine edip paraları cukkalayıp kaçacak Burak belli ki basında çıkanlar gibi iyi para vermiş senelik Gs ın evladı ayağına arda ve ikisi ülke kuracak para kazandılar yaşın olmuş yetmiş gideceğin bir kefen bu kadar egoya kibir hala başımızda bir tehlike var hayırlısı

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Acaba gizli bir anlaşmaya göre Cumhuriyetin 100. Yılında bizi cl şampiyon yapacak olabilirler mi? 🤔

Vala hocam 6 yıllık yapılanma bana göre bile fazla. Bide bunu biz ortasından kıçından yapmaya kalkiyoz olmaz yani. Bir strateji yok. Aslında var işler iyi gitmeyince oyunun buglarindan yararlanip olumsuz şeyleri olumlu yakmaya kalkıyoruz. Bu en baştaki yapılanma fikrine aykırı. psv ye elenecehimiz belliydi amma bugün utanarak ayrılıyoruz holanddan. Her maç acaba dedirtiyon basın açıklamarinla ama icraat yok. Bunu da kabul edelim

GSCimbom Mobile App

Ben
Yahu tamam değişsin saygı duyuyorum gorusurunuze de neden alman fetişi var bu forumda biri bana açıklasın

GSCimbom Mobile App
Benim öyle bir fetişim yok ama isteyen arkadaşlar; displin, yüksek kondisyon, teknik ve taktik bilgi kalitesinden dolayı alman hoca istiyor olabilir. Tabiki her alman hoca bu özelliklere sahip olacak diye bir şart yok ama genellemede yüksek bir orana sahipler.

Şu skor aklıma geldikce çıldırıyorum. çok büyük kredin vardı. Bu krediyi yok etmek çok büyük başarı.Bunu başardın Bravo sana..
Hadi krediyi geçtim en büyük hayal kırıklılığı egonu bir türlü Galatasaray menfeatlerinin önüne koyamaman.Aslolan Galatasaray lafları falan palavra.

Karışma arkadaş transfer işine. Birilerine danışın. Birilerine görev verin. Yeter arkadaş.Sağ bek yok diyorsun. Aldığın 4. sağbek evlere şenlik adam.Galatasarayı birazcık seviyorsan şu transfer işine karışma.

hocanın 3 sene daha istediğinden haberim bile yoktu. sadece sözleşmesi 3 senelik diye biliyordum. herhalde yeni yönetim, yeni sözleşme olunca sıfırdan başladığını sanıyor sinyor grande padre hocam.

Yazık valla
Şu açıklamalar ise zaten rezalet
Soru soruluyor, ki hepimizin anlayamadığı şeyi sormuş adam
Cevaba bak
Efsane ama istifa sesleriyle, yuhalamalarla gidecek
Buna rağmen başkanı da kendi yönettiği için dalga geçer gibi 3 sene sonra görün bir de siz diyor
Çünkü umrunda değil, tüm derdi daha ne kadar süre parayı alabilirm

İşte Galatasaray’ın geldiği nokta
Hesap soramazsın, kulüp çiftliğe dönmüş
Arda akbaba gibileri sözleşme uzatıyor
1 tane kariyerine güveneceğin yardımcı yok teknik ekipte
Azcık imkanı olan oyuncu kaçıp gidiyor zaten
Gidemeyenler de kafası kesik tavuk gibi dolanıyor ortada

Milli takımdan yağlı sözleşmeyi görünce kavga çıkarıp kovdurdu kendini

Sonra baktı çok iyi bir sistem kuruldu, naptı ne etti medya oyunlarıyla geldi çöktü yine

Kurulan takım 2 yıl götürürdü zaten, bu arada boka gittiğini gören sağlam adamlar başladı kaçmaya, zaten onun da işine geliyordu

İşler kötü gitmeye başlayınca, ocakı bekle, temmuzu gör
Baktı seçim geliyor, kalabileceği ata oynadı, buna aylar öncesinden başladı zaten, yok yalnızım, arda da arda, ceza yemeler, tutturdu sonra ‘söz verdim, gidemem’ demeye, yersen ama yedirdi
Tek olay yönetim değişene kadar kalmaktı

Şimdi de diyor ki 3 yıl, yani diyor ki bu başkan beni kovamaz, 3 yıl daha yiyecez biz bununla, yerseniz ama biz yiyecez diyor

3 koca yıl

Geri
Üst Alt