Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

Ben size söyleyeyim, ligler başladığında aynı futbol devam ederse ve seyirci stada alınırsa önce oyunculara yuhalama, ardından terime yuhalama... Devam ederse koro halinde küfürler eşlik eder. Böyle rezil oyun olmaz. Bırak 3 seneyi böyle oynatmaya devam ederse 3 ay takımın başında kalamaz.

Ama belliydi böyle olacağı. Bulunmaz hint kumaşı gibi başkan adayları kulübün anahtarını teslim etti resmen...

Ula 3 sene ile ne alakası var karşındaki takım real Madrid değil bayern Münih değil ezildik resmen ben Galatasaray ı Adnan Polat lı 8. Olduğumuz dönemden beri sezon başında bu kadar berbat görmedim hiç hazırlanmamışsınız sanki Cl maçına değil antrenman maçına çıkmış gibiydiler 3-5-2 nedir ne macera arıyorsun.
Fatih hoca ile devam etmeyecek biri Başkan olsun dedik Eşref bey öyle gözüküyordu yandık artık başarı hayal

Son 3 sezondur bonservisi ile alınmış orta saha oyuncusu rakamla 0 yazıyla SIFIR..
Şımarık çocuklar gibi atar yapmanın yangın yapmanın faydası yok.
Olaylara soğuk kanlı yaklaşmak gerekir.
Yeminle çıldıracağım. Bu Terimciler resmen zeka turnusolu.

Hocam kusura bakma seni severiz ederiz de, saçmalamanın daniskası şu laf. Sanki bu takıma yeni gelmiş gibi konuşmalar yapman senin bu işi yapamayacağının en net göstergesidir.

Tabi sende haklısın bir önceki hoca 50 tane oyuncu transfer edilmesine rağmen hiçbirinden verim alamadığı gibi performanslarında daha da geriye götürdüğü için, son üç sezondur takımda taktik, kondisyon namına hiçbir şey gösteremediği için, emekliliği gelmiş oyuncularla yeni sözleşme imzalayıp yattığı yerden para kazanmalarını sağladığı için bu enkazı toparlaman için 3 yıl istiyorsun SENDE HAKLISIN.

2017'den beri takımın başında hâlâ 3 sene diyor yav.

bu sene omer bayram , akbaba , tasdemir ve arda ile uzatmasaydin , sezon sonu da falcao , feghouli ve babel gidiyor zaten.
sifirdan saglam kadro kurardik ama sen naptin 4u ile uzattirdin simdi de 3 yil istiyorsun.
napacaksin 3 yil sonra , sozlesmelerini yeniden mi uzatacaksin ?
uzatır hocam adam klübün sahibi 5 yiyor adam hala muhabir azalıyor yazık ya ve sosyal medya trolleri hala destekliyor eşref başkanı seçmeyen taraftarın suçu bu her maç arda ömer bayram izlemeye devam

bu arada herkesin övdüğü ribery keremide gördük ayağına top değmedi

Muhabir: "Elinizde 2 forvet varken neden Babel? Neden 3'lü savunma?
Fatih Terim: "Kim merak etmiş? Siz mi?
Muhabir: "Genel yorum."
Fatih Terim: "Falcao ve Mostafa Mohamed hazır değil. Bazı pozisyonların da orjinal oyuncusu olmadığından bu şekilde oynadık."
*misal ornek olacak; rakibin sag bek ve sol acigi hic hazir degildi ama sahaya cikti. dogru taktik ve dizilisle.
* ben malesef hocanin bu yorumuna katilmiyorum.

uzatır hocam adam klübün sahibi 5 yiyor adam hala muhabir azalıyor yazık ya ve sosyal medya trolleri hala destekliyor eşref başkanı seçmeyen taraftarın suçu bu her maç arda ömer bayram izlemeye devam

bu arada herkesin övdüğü ribery keremide gördük ayağına top değmedi
maalesef taraftarimiz cok duygusal , cogumuz hocanin 2,5 senedir performansi yerlerde oldugunu gorurken bir okadarimiz da hocayi israrla savundu. Bizim hocaya olan sevgimiz sorgulandi fakat hocanin eski hoca olmadi bariz bir sekilde belli ama duygusal taraftarimiz israrla savundu ve kalmasini istedi simdi onlara mutluluklar diliyorum bosuna elestiriyor kiziyor sinirliymis rolleri yapmasinlar.

: bazı mevkilerin adamı yoktu, babelle çıktık falko hazır deeldi...
diagne; "niye, ben ölmüşmiyem lo? kız söyler gelin ağlaaarrrrr"

secilen bu mac ozelindeki 3lu kurulum hata.
secilen 11 hata... buna gore oynatilan taktik olusumlar hata...
oyuna mudehale olmasi gerektigi gibi degildi. hem taktik hem oyuncu degisikliklerindeki secimler ozelinde.
rakip takimi analiz etme ekibi yetersiz gorunuyor anladigim......
tempo,kondisyon,mucadele,efor,uyum,yardimlasma,diyalog,agresiflik,maci istemek, kabullenmemek gibi gibi noktalar yoktu sahada... salt oyuncularda hata aramak yanilgiya surukler. kanimca teknik ekip bayagi hatali bu eslesme ozelindeki secimler,kararlar,uygulamalar denkleminde.

eldeki kadro yetersiz lafina da katilmam.
okan hoca da elindeki kadro ile misal doneler sundu.

her yonden sinifta kalinan bir gece idi.......

neyse.

Ne anlayacagiz ulan, sanki takimin basina yeni geldi beyefendi!

Sen geldiginde takim bundan cok daha iyi durumdaydi, suruyle transfer yaptin, 3-4 senedir takimin basindasin, 45 milyon Euro alan takim, 17 milyon Euro’ya oynayan takimdan 5 yiyor!

Hep destekledim, umud ettim ama problem ortada, bu adamdan olmayacak, bu organizasyonu komple çökertmek lazim. Hayal dunyasinda yasayan, iki kipirdadik mi iyi futbol oynadik diye gerinip duran bir adamla ve onun yonettigi ekiple bi halt olmaz. Çıta o kadar aşağıda ki…

Adam istiyor ki ver eline 500 milyon Euroluk kadro, ucursun kacirsin. Yok, Burak Elmas’ın gerçek testi şimdi başlıyor. Eğer gerçekten bu vehameti görup Terim’in istifasını isterse her şartta desteklerim.

*misal ornek olacak; rakibin sag bek ve sol acigi hic hazir degildi ama sahaya cikti. dogru taktik ve dizilisle.
* ben malesef hocanin bu yorumuna katilmiyorum.
merak
maalesef taraftarimiz cok duygusal , cogumuz hocanin 2,5 senedir performansi yerlerde oldugunu gorurken bir okadarimiz da hocayi israrla savundu. Bizim hocaya olan sevgimiz sorgulandi fakat hocanin eski hoca olmadi bariz bir sekilde belli ama duygusal taraftarimiz israrla savundu ve kalmasini istedi simdi onlara mutluluklar diliyorum bosuna elestiriyor kiziyor sinirliymis rolleri yapmasinlar.
hala savunuyolar ya sosyal medya trolleri bu yenilginin sorumlusu tff ymiş yabancı sınırıymış sene sonu kesin şampiyonmuş takım

forumda 3 senedir yazıyorum İGOR TUDORUN ahı var adam muhteşem kadro kurup fizik yüklemişti

bu takımın transfere felan ihtiyacı yok almasınlar boşa gelen adamlarda saçma sapan idmanlarla kariyeri bitecek

bu arada noldu scot piri ya uçuruyorduya hani takımı ? yürüyemiyor ya takım yürüyemiyor emre kılınçı dövdü psv ortasahası adam ayakta duramıyor

Masallara başladı hoca yine

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ne anlayacagiz ulan, sanki takimin basina yeni geldi beyefendi!

Sen geldiginde takim bundan cok daha iyi durumdaydi, suruyle transfer yaptin, 3-4 senedir takimin basindasin, 45 milyon Euro alan takim, 17 milyon Euro’ya oynayan takimdan 5 yiyor!

Hep destekledim, umud ettim ama problem ortada, bu adamdan olmayacak, bu organizasyonu komple çökertmek lazim. Hayal dunyasinda yasayan, iki kipirdadik mi iyi futbol oynadik diye gerinip duran bir adamla ve onun yonettigi ekiple bi halt olmaz. Çıta o kadar aşağıda ki…

Adam istiyor ki ver eline 500 milyon Euroluk kadro, ucursun kacirsin. Yok, Burak Elmas’ın gerçek testi şimdi başlıyor. Eğer gerçekten bu vehameti görup Terim’in istifasını isterse her şartta desteklerim.
ne çökertmesi kardeş adamla 3 senelik sözleşme yapıldı nereye gönderiyosun ?

Geçtiğimiz 4 senede ne yaptın?

Biz senelerdir ne izliyoruz da 3 sene süre istiyorsun?
Bu futbolun ve 3 senenin avrupa'da rezil oluşumuzun hesabını kim verecek bize? Senden çeyrek finaller istemedik, adam gibi takım kurup adam gibi futbol görelim istedik.

Ulan takımın koşamıyo taç atamıyo taç. Sen bu takıma ne çalıştırıyosun? Galatasaray taraftarının aklıyla alay ediliyor 4 senedir kahretsin sizi.

Geri
Üst Alt