Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

Gollerin hemen hepsi bireysel hata. Bu kadar bireysel hata varsa ve ısrarla tekrarlanıyorsa, oynanan oyunun da buna etkisi vardır.

Savunma anlamında rezalet bir takımız, top çalabilen oyuncumuz dahi yok, kimse kimseye güvenemiyor.

Napar ne eder bilemiyorum ama dün u19 çıksa 5 yememeliydi.

Oly, Bakü'yü bile 1-0 yenebilmiş.

Akşama Selçuk pasta getirir, Necati de güzel ayak tenis videosu bulur YouTube da , hoca da banka hesabına yatırılan maaşı görünce keyifler yerine gelir

3.5 senedir bu takımın başındasın bu sezonla birlikte 5. sezona başlıyorsun ama utanmadan sıkılmadan 3 sene daha mı istiyorsun ? Valla kusura bakma da ben bugün takımın başına geleyim ben de 8 sene içinde bişeyleri değiştiririm herhalde

Bu takıma en çok zarar veren adam Fatih Terim 'in ta kendisi

Muhabir: "Elinizde 2 forvet varken neden Babel? Neden 3'lü savunma?
Fatih Terim: "Kim merak etmiş? Siz mi?
Muhabir: "Genel yorum."
Fatih Terim: "Falcao ve Mostafa Mohamed hazır değil. Bazı pozisyonların da orjinal oyuncusu olmadığından bu şekilde oynadık."
burda muhabire kim merak etmiş siz mi sorusunu sorabilecek cesareti verdikleri icin böyle bu adam

3 sene az değil mi hocam ya? Şöyle 10 senelik bir süre tanıyalım sana. Arada 200 futbolcu gelip gider hem oh mis gibi.

hoca bırak artık önceki sezonları Ocak'ı bekleyin Temmuz'u bekleyin diye yedin şimdi de 3 sene istiyosun bu ne ya

33 milyon × 3 = 99 milyon TL

3 sene sonra GS'yi uzaya çıkarır mısın bilmiyorum da, bu kadar parayı cukka ettikten sonra Jeff Bezos ile beraber kendin uzaya gidersin o kesin.

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gs ın evladıyım diyenler sömürdü senelerdir borca borç kattı kulübün altına dinamit koyup lucescu mancini gibi hocaların altını oydu terim Gs sayesinde ülkede en zenginler sınıfına girer bunların derdi para umurlarında değil iki üç twite özlü söze kananlar oldukça sorsan tosunbank a para kaptıranlarla dalga geçerler, bir kupanın ekmeğini yiyerek senelerdir kulübü sömürdü borcun yarısı kendisinin eseri

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bjk
-uefada çeyrek final(evlerinde penaltılarla yarı finalı kaçırdılar)
-namağlup cl grubundan çıktılar

başakşehir
-uefada bilmem kaç kere tur atladı-çeyrek finale kadar geldiler bir ara
-sevillaya geçmeye ramak kala elendiler(cl ön elemesi)
-geçen sene clde iyi top oynadı ara ara

osmanlıspor
-mustafa reşit akçayla iyi işler yaptı

avrupa maçlarında futbol kırıntısı görmek için 3 yıl daha mı bekleyelim?
son 4 yılımız boş geçmişken üstelik? yeter artık yaw resmen aklımızla dalga geçiyorlar
sivassporu unutmusum. rıza bey ve sivaslı topçulardan özür dilerim

Gerçekten Galatasary ı düşünüyorsan bu saat itibariyle durmamalısın.
İstifa eder gençlerin önünü açarsın. 5 tane yememek için 3 yıl beklemek saçmalık.
5 yıl önce takımın başına geliğinde her sene 1 tık takım ilerlese şimdi zaten gurup mücadelesi vermezdik.
Senin yapman gereken yeni ardaları bulmak iken sen gittin futbolu bırakmış adamı geri getirdin.

Lige bu kafayla başlama lüksümüz yok.
Acil radikal karar alınmalı. Bir 3 yıl bekleyeceksek bunu geçmişte başarmış cv sinde bu tip yapılanmalar olan biri şart.

3 sene sabredeceksek sen de bize sabret evlatlarınla bedava çalışın. 3m euro (eğer doğruysa) alıp 3 sene istemek en başta samimiyetsiz bir davranış. Hocaya yakıştıramadım.

Takımda 4.senen, fatih terim alametifarikası önde baskı, kaos futbolu bile yok. Umarım Psv yi izlemiştir de 2012 de oynattığı futbol aklına gelmiştir. Tek ümidim bu.

Bunu sezon başında gelse idi soyleyebilir di belki ama 3 yıldır bu kulübü idare edip,Bugün bunu söylemesi trajikomik.

Geri
Üst Alt