Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

Su ülkede 2 tane yüzsüz, utanmaz herif var. Biri Şenol Güneş diğeri pabucumun imparatoru. Bunların ikisi de başarılar yakalamış ama son yıllarda kendilerine büyük zarar veriyorlar farkında degiller. Kariyer yerine parayı tercih ettiler. Ölmüş biri için nasıl bilirdiniz diye sorar ya hoca: kötü bilirdik diyeceğiz. Bir insan takımı sürekli kötü oynatır mi ya? Bir insan sürekli bir bahane üretir mi? Bir kerede hata benim de lan. Hayır, bu hocayı savunanlar var. Çok merak ediyorum, nesini savunuyorsunuz bu adamın. Ayak tenisi oynatıyor deyince terimciler saldırıyorlar. Siz Galatasarayı mı hocayı mi seviyorsunuz? Bir uefa kupası, anamazın ligindeki kazandığı şampiyonluklarla mi ovunecegiz? Bir gram ilerlemedik yillardir. Göze hoş gelen futbol yok. Sözde imparator ya, lan bir tane düzgün alt yapıdan oyuncu çıkmadı. Biraz şerefin var ise, haysiyetin var ise bırak artık su görevi. Senin yüzünden Galatasaraydan soğudum yemin ederim.

Neredeyse 4 senedir takım olarak böyleyiz

İşte bunu kabullenemiyorum

Yoksa yenersin yenilirsin bunlar doğal şeyler

Kiminle kazanacaksın.
Yerlerde sürünen ömer ve marcaoyla mı, bitik fizik yapısı kız gibi emre kılınç,taylan,emre akbaba,kerem gibi oyuncularla mı..

Yahu hala anlamakda zorluk çekiyorsunuz inanılmaz rezalet kadro kurulmuş.Hala oyuncu kalitesiyle değil diyorsunuz arkadaş...

yemin ederim Fatih terimden farkınız yok.Fatih terim bıkmadan usanamddan transferde fiyaskolara imza atıyor.
Sizin gibi taraftarlarda bu kurulan kadronun iyi fakat doğru yönetilmediğini söylüyorsunuz.İki tarafda iş bilmez.

ya terim haksız olabilir ama son 4 senedir ne sezon başına trasnferler hazırlandı ne kamplar yapıldı. alman hoca başka hoca kim neden çeksin bu sistemsiz ve ağlanma kültürünü. gelicek hoca hayvani tazminatla gelicek sonra onla da debelencez. kendi sisteminizi bi iyi görün sonra isteklerde bulunun rüyalarda yaşamıyoruz.

Kiminle kazanacaksın.
Yerlerde sürünen ömer ve marcaoyla mı, bitik fizik yapısı kız gibi emre kılınç,taylan,emre akbaba,kerem gibi oyuncularla mı..

Yahu hala anlamakda zorluk çekiyorsunuz inanılmaz rezalet kadro kurulmuş.Hala oyuncu kalitesiyle değil diyorsunuz arkadaş...

yemin ederim Fatih terimden farkınız yok.Fatih terim bıkmadan usanamddan transferde fiyaskolara imza atıyor.
Sizin gibi taraftarlarda bu kurulan kadronun iyi fakat doğru yönetilmediğini söylüyorsunuz.İki tarafda iş bilmez.
Yahu olayın neyini anlamadın arkadaş

Ben kadro mükemmel mi diyorum

Yazdığımı iyi oku isyan ettiğim noktayı iyi anla

Ondan sonra gel tartışalım

Ya sabır

ya terim haksız olabilir ama son 4 senedir ne sezon başına trasnferler hazırlandı ne kamplar yapıldı. alman hoca başka hoca kim neden çeksin bu sistemsiz ve ağlanma kültürünü. gelicek hoca hayvani tazminatla gelicek sonra onla da debelencez. kendi sisteminizi bi iyi görün sonra isteklerde bulunun rüyalarda yaşamıyoruz.
Zorla mı çalıştırıyorlar ? Burayı ağlama duvarına çevirmek için milyon euro maaş alan insandan artık bahane duymak istemiyorum. Beğenmiyorsa iki sene önce istifasını sunup giderde, zaten geçen sezon en iyi kadro yine hocamızın elindeydi. Ben mi dedim ona gitte küme takımlarına karşı yenil, kanser hastası adamı taraftarın önüne at, Emre Akbaba’ya penaltı attır vs vs. Sanki at beygırcısnın takımı full süper startlar ile donanmış bonservisı ödenmiş adamlar.

Zorla mı çalıştırıyorlar ? Burayı ağlama duvarına çevirmek için milyon euro maaş alan insandan artık bahane duymak istemiyorum. Beğenmiyorsa iki sene önce istifasını sunup giderde, zaten geçen sezon en iyi kadro yine hocamızın elindeydi. Ben mi dedim ona gitte küme takımlarına karşı yenil, kanser hastası adamı taraftarın önüne at, Emre Akbaba’ya penaltı attır vs vs. Sanki at beygırcısnın takımı full süper startlar ile donanmış bonservisı ödenmiş adamlar.
karakterini savunmadım gerçekleri söyledim. tercihleri vs ben de sevmiyorum zaten. toxic bir bagımlılık oldu bu ikili arasında.

Yahu olayın neyini anlamadın arkadaş

Ben kadro mükemmel mi diyorum

Yazdığımı iyi oku isyan ettiğim noktayı iyi anla

Ondan sonra gel tartışalım

Ya sabır

Renktaş o yorumu desteklemişsin işte.

Hala sistemden, fizik kaliteden ondaan bundan behsediliyor.
Yok ayak tenisiymiş,yok antreman programıymış, yok taktikmiş bunları geçelim.Bunlar elbet tartışılır.

Takım REZALET arkadaş REZALET.Alayı çöp bunların.
ömer,alparslan,emre,aytaç,taylan, babel,feg,falcao,lıyundama vsss çöp oğlu çöp..

Koca Galatasarayda bir tane orta saha vardı kadroda. Bak bir tane diyorum.Hala nelerden bahsediliyor.

bunların yapacağı transfere kurduğu kadroya tüküreyim.
Hala utanmadan aynı adamlar transfer yapıyor.
Bir tane aksiyon alma yok. Şu adamları görevlendirdik transfere diyen yok.

karakterini savunmadım gerçekleri söyledim. tercihleri vs ben de sevmiyorum zaten. toxic bir bagımlılık oldu bu ikili arasında.
Gerçekler at beygırcısının kiralik karmasına karşı şampiyonluk vermesi, tuturmuşun kiralık oyuncular diyorsun, önce çelişkilerini düzelt. Fatih Terim bir teknik eleman, kiralik oyuncularıda oynatması gerek adamin işi bu, zaten ülke kuru şartlarında ne bekliyorsunuz anlamıyorum.

ne çökertmesi kardeş adamla 3 senelik sözleşme yapıldı nereye gönderiyosun ?

Yapıldı da işin içine girmeden yapıldı.

Bu seneyi yakıp yeni bir yapılanmaya gitmek gerek, Burak Elmas da adamsa görecek bunu.

Bu arada 45 yaşındayım kardeş :)

Çözüm üretemiyor FT, her denediği elinde patlıyor, sonra da bahaneler…

Işık yok takımda. Yönetim problemleri, TFF ve MHK sikeleri bu durumu gölgeleyebilir. Ama şu an işin içindesin, kral çıplak diyebilecek durumdasın Burak Elmas, diyorum.

Oturursun biz yeni bir yapilanmaya gitme karari aldik, hizmetlerin için teşekkür ederiz dersin, sözleşmeyi fes edersin olur biter.

Fatih Terim haric fangi teknik direktöre bu kadar sanz tanindiki?

Sen Arda'yı sahaya sür sonra 3 sene zaman diye söyle. Bu kadar kötü istatistiğin sahibisin baba senden geçti artık torun büyüt hadi.

2003-2004 sezonu gibi bir sezona hazır olun. Ne yalan söyleyeyim derbilerin birinde fark da bekliyorum. FBJK'liler gibi düşünüyorum maalesef KAÇACAK

Kadro yetersiz, forvetler formsuz, rüzgar tersten esti vs. vs. vs.

Herşeyi bir kenara bırakalım da şu Arda'nın o kaldıramadığı götüyle hala nasıl 11 başladığını anlat hoca !!

İnsanları salak yerine koymayın artık, yeter yahu !! Ayıptır..

5 yemişsin, hala kibirinden atar yapıyorsun.

Memleketin en başındaki adamdan sokaktaki simitçiye kadar herkes atarlı, kimseye birşey söylenmiyor !!

SM-N975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt