Taner Derelioğlu
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 1.681
- 1.160
- 648
Yıllara yaymış bir de, bir kere yapayım gideyim de demiyor.Allah’ın izniyle anamızı belleyip gidecek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yıllara yaymış bir de, bir kere yapayım gideyim de demiyor.Allah’ın izniyle anamızı belleyip gidecek.
Yeminle çıldıracağım. Bu Terimciler resmen zeka turnusolu.Son 3 sezondur bonservisi ile alınmış orta saha oyuncusu rakamla 0 yazıyla SIFIR..
Şımarık çocuklar gibi atar yapmanın yangın yapmanın faydası yok.
Olaylara soğuk kanlı yaklaşmak gerekir.
uzatır hocam adam klübün sahibi 5 yiyor adam hala muhabir azalıyor yazık ya ve sosyal medya trolleri hala destekliyor eşref başkanı seçmeyen taraftarın suçu bu her maç arda ömer bayram izlemeye devambu sene omer bayram , akbaba , tasdemir ve arda ile uzatmasaydin , sezon sonu da falcao , feghouli ve babel gidiyor zaten.
sifirdan saglam kadro kurardik ama sen naptin 4u ile uzattirdin simdi de 3 yil istiyorsun.
napacaksin 3 yil sonra , sozlesmelerini yeniden mi uzatacaksin ?
*misal ornek olacak; rakibin sag bek ve sol acigi hic hazir degildi ama sahaya cikti. dogru taktik ve dizilisle.Muhabir: "Elinizde 2 forvet varken neden Babel? Neden 3'lü savunma?
Fatih Terim: "Kim merak etmiş? Siz mi?
Muhabir: "Genel yorum."
Fatih Terim: "Falcao ve Mostafa Mohamed hazır değil. Bazı pozisyonların da orjinal oyuncusu olmadığından bu şekilde oynadık."
maalesef taraftarimiz cok duygusal , cogumuz hocanin 2,5 senedir performansi yerlerde oldugunu gorurken bir okadarimiz da hocayi israrla savundu. Bizim hocaya olan sevgimiz sorgulandi fakat hocanin eski hoca olmadi bariz bir sekilde belli ama duygusal taraftarimiz israrla savundu ve kalmasini istedi simdi onlara mutluluklar diliyorum bosuna elestiriyor kiziyor sinirliymis rolleri yapmasinlar.uzatır hocam adam klübün sahibi 5 yiyor adam hala muhabir azalıyor yazık ya ve sosyal medya trolleri hala destekliyor eşref başkanı seçmeyen taraftarın suçu bu her maç arda ömer bayram izlemeye devam
bu arada herkesin övdüğü ribery keremide gördük ayağına top değmedi
merak*misal ornek olacak; rakibin sag bek ve sol acigi hic hazir degildi ama sahaya cikti. dogru taktik ve dizilisle.
* ben malesef hocanin bu yorumuna katilmiyorum.
hala savunuyolar ya sosyal medya trolleri bu yenilginin sorumlusu tff ymiş yabancı sınırıymış sene sonu kesin şampiyonmuş takımmaalesef taraftarimiz cok duygusal , cogumuz hocanin 2,5 senedir performansi yerlerde oldugunu gorurken bir okadarimiz da hocayi israrla savundu. Bizim hocaya olan sevgimiz sorgulandi fakat hocanin eski hoca olmadi bariz bir sekilde belli ama duygusal taraftarimiz israrla savundu ve kalmasini istedi simdi onlara mutluluklar diliyorum bosuna elestiriyor kiziyor sinirliymis rolleri yapmasinlar.
ne çökertmesi kardeş adamla 3 senelik sözleşme yapıldı nereye gönderiyosun ?Ne anlayacagiz ulan, sanki takimin basina yeni geldi beyefendi!
Sen geldiginde takim bundan cok daha iyi durumdaydi, suruyle transfer yaptin, 3-4 senedir takimin basindasin, 45 milyon Euro alan takim, 17 milyon Euro’ya oynayan takimdan 5 yiyor!
Hep destekledim, umud ettim ama problem ortada, bu adamdan olmayacak, bu organizasyonu komple çökertmek lazim. Hayal dunyasinda yasayan, iki kipirdadik mi iyi futbol oynadik diye gerinip duran bir adamla ve onun yonettigi ekiple bi halt olmaz. Çıta o kadar aşağıda ki…
Adam istiyor ki ver eline 500 milyon Euroluk kadro, ucursun kacirsin. Yok, Burak Elmas’ın gerçek testi şimdi başlıyor. Eğer gerçekten bu vehameti görup Terim’in istifasını isterse her şartta desteklerim.