Fatih Terim: "Galatasaraylılar benim neden 3 sene istediğimi daha iyi anlamıştır"

"Neden 3'lü savunma oynadığınız merak edildi?"

Fatih Terim: "Kim merak etmiş? Sen mi merak ettin?"

Sana ne soruya cevap ver senin gorevin o. Kim sormussa sormus ya.
Çok merak ediyorum bizim takım maçtan önce herhangi bir zaman diliminde herhangi bir antrenmanda üçlü savunma oynamaya çalıştı mı ? çünkü hiç öyle bir halleri yoktu da sahada

Avrupa 'da takımlar geriden top çıkarmak için, kanat beklerini daha efektif kullanmak için üçlü savunmaya geçer Fatih Terim bekleri olmadığı için üçlü savunmaya geçiyor. Daha önce de 5-0 'lık Psg maçında bunu yaptı yine hüsrana uğradık

Takımın neresinden tutarsan tut Fatih Terim 'in zararı dokunuyor

Seni engelleyeceğim sevgili arkadaşım çünkü aşağıdaki mesajını iğrenç buluyorum.

IMG_20210723_103950.jpg

Niye 3 sene sozlesmesi bitimi oldugu icin mi. Bak boyle hic dusunmemistim

Fatih Terim 'in 3 yıllık planlamadan kastı "Bana 3 yıl daha müsaade edin 3 yıl daha Arda Turan 'ı oynatıp sonra onu da alıp giderim" filan olması lazım. Bunun haricinde herhangi bir planının olduğunu sanmıyorum

Takımın yarın ne olacağı belli değil ki 3 yıl sonrası için plan yapalım

Maçın siniriyle hak vermedim skorun üzüntüyle kızdım ama sakın kafayla geçmişe yolculuk yapınca, yapılan transferleri de görünce Terim hocama hak verdim.
Bu sezon hocanın 1.sezonu...
illa 2 ayda 6 ayda muhteşem bir futbol beklemiyorum zaten her geçen zaman üstüne koyan bir takım görürsem ve her transfer döneminde 10 futbolcu gönderip 8 futbolcu alınmazsa hoca sonuna kadar haklı diyeceğim.
Bu sezon 3-4 tane direkt 11 oyuncusu daha alınacak hatta Ağustos sonunda gidenler olursa bu sezon toplamda 10 civarında transfer yapmış olacağız.
Seneye en çok 4-5 adam alırsak arabayı asfalta koymuşdur hocam demektir.
Tarihe not düşmek adına tek cümleyle ifade edersem:
Hocama gerçek anlamda kadro kurma fırsatı verilen bu sezonu milad kabul edip ona takımın gidişindeki bariz iyi gidişi şart koşarak 3 yıl sonunda özlenen Galatasaray'ı oluşturacağına yürekten inanıyorum.
25 temmuz pazar 2021

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anladık hocam. 3 yıl sonra emeklilik islemlerini baslatacaksın.

karayip korsanlarında vardı boyle bir muhabbet. gotu sıkışan korsan esaret hakkı mı ne oyle birsey istiyordu.

3. senenin son 5-6 ayında duruma bir bakar, yönetim tekrar seçilemeyecek gibiyse kavgayı çıkarır, seçilecek yönetime yanlamaya başlar
Sonra yalnız kaldım, ben bu adamları istemiyordum, bu takımı düzeltmek için en az 3 yıl lazım falan filan
Akıllıdır hocamız

Olayın asla zamanla ilgisi yok. Çalıştırdığı sistem ve oyunculara yüklediği programlar yanlış. Bu kadar akli melekelerini yitirmiş olamaz insan.
Çevresinde kimse yok mu uyarı yapacak, buraya gelen adamın düşüşü tesadüf filan değil.

Değil 3 sene 20 sene versek bu kafa yapısıyla boş. Bir kere aynı oyuncular kaç senedir aynı hatalarla gol yiyiyorsa ve bunu sende itiraf ediyorsan bu goller sana yazar. Dışardan gelen hemen hemen her futbolcu ilk geldiğinde fişek gibiyken, bizim idmanları yedikten sonra sefilleri oynuyorsa bu da sana yazar hocam. Geçmişine ve geçmişte bize yaşattığın başarılar için sana saygımız her zaman sonsuz ama biz Terimspor değil, Galatasaray taraftarıyız hocam, malesef iyi gitmeyen birşeyler var ve bunu sende değiştiremiyorsun artık.

Oyunumuz sisteme dayalik olmadigi surec bireysel performansa mahkum kaliriz. Birak 3 seneyi 5 yil olsa birsey degismez...

Fatih Terim: "Bireysel hataya tedbir alamazsınız. En aza indirmeye çalışacağız, olmaması için uğraşacağız. Bu sık sık tekrar ederse, oyuncu değiştirilir. Başka bir şey olacak hali yok."

Hocam yine suçu kendinden başka herkese yüklemiş elhamdülillah. 3 sene boyunca her sene 30 adam alacağız sanırım.

Sorunun köküne inmeyip sadece yüzeysel olarak bireysel hata diye değerlendirip geçersen her maç sonrası bireysel hatadan yedik ne yapalım dersin. Aytaç evet kalitesi bizim seviye için yeterli değil, geriye doğru saçma sapan bir pas hatası yaptı ama burada ihaleyi sadece Aytaç'a veya Muslera'ya bırakamayız. Aytaç neden o topu geriye oynamak zorunda kaldı bunu çözmemiz lazım. Takım tamamen doğaçlama oynuyor. Kim nerede boşa çıkacak, kim nerede top alacak, kim nereye kaçacak, kim neyi nasıl yapacak kimse bilmiyor. Kendi attığın taçtan sürekli gol yiyorsan buna sadece bireysel hata diyemezsin, organizasyonda da sorun var demektir. Bugün Aytaç'ı çıkarırsın başka birini koyarsın o da aynı durumda geriye pas vermeye çalışırken o da patlayabilir. Burada Aytaç'ı aklamıyorum yanlış anlaşılmasın ama her maçı oyuncular üzerinden okuyamayız. Eğer her maçı oyuncu üzerinden okumaya kalkarsak öğüte öğüte oyuncu kalmaz elimizde. Ha gayret Mustafa'yı da çöpe çıkardık çıkaracağız yani. Böyle olmaz.

Geri
Üst Alt