Fatih Terim, Hatayspor Maçı Hazırlıklarına Erken Başladı

zahmet olmuş, boşuna yormasın kendini zaten bir halt oynatamıyor

aha birtane daha geldi

Ya biz istekli olursak nolur bunu hiç düsünmüyorsun
Istekli bir şekilde, Ömer Bayram hızıyla adam geçip sıfıra inip son gücüyle açtığı orta adama çarpar.
Arda o kadar istiyordur ki belinin dönmesini, instadan felan shoplu 5 senelik foto atar.
Hoca da baya istekli, yenilginin uzatmalarinda kendini attırıp ben yoktum ondan böyle oldu der.
Başkan da istekli istekli tff binasına gidip yumuşatılmış vaziyette geri döner.

Görüyorsun işte, istekler bitmiyor sonuçlar ortada.

Gscimbom mobil

Değişmezse transfer ederek değişirdik hani? 🤪🤣 O kozları hala ceplerinde. Ocak'ta bambaşka takım demişti, tutmayınca bir Temmuz atağı gelir.

Yalnız durum ciddi Hatay'a yenilirsek 15. sıraya geriliyoruz, küme düşme hattına 1 maç kalıyor.

Fenerle dalga geçiyorduk ali koç'un soktuğu duruma Burak Elmas da bizi soktu. Bu ikisini real madrid barcelona'nın başına koy ispanya liginde orta sıra takımı yaparlar.

Küçükken takdir belgesi alamayınca veya bir sınavdan kötü not alınca hemen çalışmaya başlardım. 2 saat falan sürerdi sonra kendimi dışarda arkadaşlarla gezinirken bulurdum.
Bu da öyle oldu.

Terim antrenmanda oyuncularına, "3 puan dışında bir sonucu kabul etmiyorum"dedi ve oynadı.
Evet Hatasporu şimdiden galibiyetleriden ötürü tebrik ediyorum

Dün tv'de Yargı dizisine denk geldim
Hızlandırılmış şekilde 14 dk 14 bölümü yayımlamışlar. Bir beş altıncı bölümde çok uzun olması sebebiyle, sıkılarak bırakmıştım. TR dizileri malum. Konusu farklı bile olsa sıkılıyorum artık. Hoca da öyle bir ayılma yaşayacağını düşünüyor işte. Aslında kendi de sıkılmış bıkmış ama 19 maçı silip bir erken başlanan antrenmanla şipşak bir etkiyle bambaşka bir takım çıkaracağına ve sonuca gideceğine inanıyor...

Geri
Üst Alt