Alper Yılmazlar
Berlin Panteri
- 21 Nisan 2013
- 45.301
- 14.963
- 1.828
Ee bu senin iyi top oynatmana engel mi?
Yıllardır bu bahanelerden sıkıldım ya ben
Yıllardır bu bahanelerden sıkıldım ya ben
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ikisinden de biraz biraz bu kadar yetersiz topcuyla buyuk takim topu oynayamaz sin ama kritik iki adam alirsanda toparlarsin burasi turkiye ligi les otesi bir 6 numara bir gedson herseyi degistirir cunku taylan ve berkan denen iki vitaminsiz oyunu bozan en onemli iki oyuncu gecen sene gorduk les besiktas takimina iki dokunus ghezal ve aboubakar nelere kadirdi ama 6 numara gercekten kaliteli olmali laf olsun diye degilgalatasaray'ın büyük takım olması için hocanın söylediği gibi bi 6 numaraya mı ihtiyacı var, yoksa saydığın anadolu takımlarından alınan oyuncularla galatasaray'ın bu oyunu ve çapı anlaşılabilir midir? bi dakika arayla yaptığın 2 yorumdan hangi tarafı desteklediğini çıkaramadık.
Zaten rakiplerimizin hepsi Fernando&Melo ayarında oyuncularla oynuyor da bir tek biz bulamadık sankiulan kes sesini yeter be! yönetim melo veya fernando ayarında oyuncu alsa bu seferde drogba-gomis ayarında golcü bulmak zor diye bahane üreteceksin!!