Fatih Terim: “Her zaman Melo ve Fernando tarzı bir oyuncu bulmak kolay olmuyor"

pas oyununun %50'si lider orta saha bazlı. geçen yıl gedson kendine geldikten sonra top oynamaya başlamıştık, ondan önceki seri de nice'teki oyunun yarısını oynadıktan sonra. evet fernando ve melo getirmek kolay değil çünkü kimseye 3.5 verme gibi bi niyetimiz yok. beşiktaş gibi ingiltere'nin yedeğine 3 milyon + bonus verirsen sen de herkesi getirebilirsin ama muslera'dan gelen 2.5'u üst barem olarak belirledik ve fazlasını da kimseye vermeme gibi bi transfer politikamız var. bunu anlarım ama ya kendin geliştirip bu oyuncular haline getirebileceğin bi potansiyel bulacaksın brezilya'dan filan, ya maaş kuralını deleceksin ya da sızlanmayacaksın. geçen yıl etebo varken bu pas oyununu oynamaya çalıştık şampiyonluk kaybettirdi, bu yıl aynısını %30'uyla anca oynayabilen ameliyatlık taylan'la deniyoruz ve yine mağdur oluyoruz. elinde oyuncu yoksa oyuncu değiştir, imkanın varsa oyuncuyu getir. bu takım geçen yılın ilk yarısı da kalede kaleci yokken ligin en az gol yiyen takımıydı, çok şey oyuncuyla ilgili ama eldeki malzemeye göre oyun belirlemek de teknik direktörün görevi.

Yeni yetme eski farketmeksizin bütün rakip teknik direktörler önde basıyor.Çünkü buna çözüm üretilmediğini çok iyi biliyorlar.Önde baskı yapan her takıma karşı zorlanıyoruz.O önde yapılan baskı da bizim avarel sürüsü de kendilerini Pique,Van Dijk,Ederson,Kross falan zannedince haliyle sı.ıp sıvıyorlar.

Melo ve Fernando'yu anıp merkez orta saha oynayan Harroui ve Gedson'u istiyorsun hoca...Bu iş senden geçmiş.Düş artık yakamızdan!
melo fernando ayarinda bir topcu yok tarzinda bir soru geliyo. hoca da melo fernando bulmak kolay degil diyo. ustune cok konusulacak bir mevzu degil. olayi nerelere cekmissiniz sasirdim okurken

Hocam her istediğimiz alınsa ben de takım yönetirim. Biraz kendi kaynaklarından da adam yaratmaya oyuncu çıkarmaya çalış. Fenerbahçe hocası veriyor 16-17 yaşında uşaklara forma veriyor, değer veriyor, şans veriyor. Adamlardan katkı alıyor. Sen hala turşusu çıkmış adamlara şans veriyorsun. Sür kardeşim sahaya sen de madem genç takım yaratıyorsun kendi gençlerimizi de görelim. Babel, Emre Akbaba, Feghouli filan göreceğimizi 17-18 yaşında pırlanta gibi kendini kanıtlamak isteyen adamları görelim.

Bu seferde suçu Taylan'a yıkıp yaslandı arkasına.. Çünkü adamın hayatı bu. SATMAK. Peki arkadaş senelerdir bu takım topla çıkamıyorsa bunun bir numaralı sorumlusu sen değil misin ve hatta geçen sene üçlü savunma saçmalığı yüzünden Marcao'nın yaptığı hatalar sonucu kaybettiğmiz puanlar ve giden şampiyonluk. Daha bir kaç ay önce yine aynı yaptığın 3'lü savunma saçmalığı yüzünden 5'lik olmadık mı PSV'den.

Yüz yok.
Utanma yok.
Adalet yok.
Pişkinlik + Ego = %1500

O yüzden nefret ediyorum işte.. Normal kovmayacaksın bunu tenekeyi bağlayıp kovacaksın bu elemanı. Galatasaray'ı düşmanı TFF,Nihat,Koç başımıza bizi sabote edecek birini koysa bu kadar zarar veremezdi.

2 yıldır çözemiyordum hocayı az önce maç sonu yorumunu okudum tamam artık.
Ne demiş bakın hocamız

Fatih Terim: "Ama Taylan da bizde önemli şeyler yaptı. Belki bugün hatalı işler yaptı ama onu bir kenara atmayalım. Topu kaptırdıktan sonra daha 50 metre var. O top kesilse, golü yemeyeceğiz."

Bu tür golleri hep yiyoruzya
Meğer hocanın kafası şuymuş;
nasılsa 50 metre var birisi basar bozar elbet gol olmaz.
Şaka filan değil böyle sanıyor hiç bu sezondan umutlu olmayın beklenti içine girmeyin bu zihniyet bu kafa ile başarı im kan sız

SM-A715F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Başarı gelirse çıkıp ben bir ön yargılı biriyim hepinizden özür diliyorum futbol bilmez bir bireyim her şeyi bildiğimi sanırım ama hiç birşey bilmem diye özür dileyecek misin yoksa pişkin pişkin forumda seneye tekrardan birşeyler yazmaya devam edecek misin?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hatırlarsınız, Aysal döneminde fenerle eğleniyorduk Aziz'i sakın göndermeyin diye. Şimdi aynı duruma düştük. Rakipler bizle dalga geçiyor. Üstüne birde dünyanın parasını alıyor bu adam. Paranla rezil olmanın tarifi tam olarak budur işte. Artık eğlence malzemesi bir takım olduk. Ne zaman bu takım bir momentum yakalasa geldi üstüne çöktü. Takımı çökertip gitti. Ama şimdi başka kapı kalmadığı için gitmek gibi bir niyeti yok. Umarım camia bu gidişi sağlayacak bir şey yapabilir. Yoksa telafisi zor yaralar alacak kulüp.

İşgal ettiğin yeri bırakırsan, biz çok kolay modern futbol bilen hoca bulacağız.

Hatırlarsınız, Aysal döneminde fenerle eğleniyorduk Aziz'i sakın göndermeyin diye. Şimdi aynı duruma düştük. Rakipler bizle dalga geçiyor. Üstüne birde dünyanın parasını alıyor bu adam. Paranla rezil olmanın tarifi tam olarak budur işte. Artık eğlence malzemesi bir takım olduk. Ne zaman bu takım bir momentum yakalasa geldi üstüne çöktü. Takımı çökertip gitti. Ama şimdi başka kapı kalmadığı için gitmek gibi bir niyeti yok. Umarım camia bu gidişi sağlayacak bir şey yapabilir. Yoksa telafisi zor yaralar alacak kulüp.

Rakip taraftar her şeyle dalga geçer bunu bizde yapıyoruz. Ama artık rakip hocalar bile kendisiyle dalga geçiyor.

Sanki Melo-Fernando tarzi oyuncu aramis, istemis ve aldiramamis gibi konusmazmi! Adam her demecinde taraftara kufur niteliginde masal anlatiyo.

Hocam sen böyle bir adam aramadın ki? Taylan, Seri gibi regista oynattın madem arayacaktın neden Lemina'yı almadık? şimdi mi dank etti nerede plan program 1 maç ile her şey sil baştan mı olacak? ümidim sarsıldı biraz.

Hoca her maç farklı birini istiyor Melo, Fernando, Seri, Ndiaye, Kuru, Bruma alayını geri getirelim 55 60 oyuncu olsun takımda hoca istediğini oynatsın

Hoca da kumarcı zekası var
İlk yarı 5 gol atardık o zaman ikinci yarı neden atamayız diye düşündü
Ve sifon çekildi ,
Aynı şeyi yapıp aynı sonucu alması muazzam

Kasimpasada hem melo hem fernando var besiktastada pirlo ile kante fenerbahcede bakayako gorginho var adam hakli
Halen gecen sene rakiplerin les olmasi yuzunden bir golu konusuyorsunuz Galatasaray anadolu takimi huvviyetine burinmustur Kerem aytac omer bayram akbaba kerem baris kilinc taylan berkan nerden geldiklerine bakarsaniz zaten sorun ortaya cikiyor bu kadar anadolu topcusu ile sampiyon filan olunmazki en kritik yerlerde bu arkadaslar var

?

Geri
Üst Alt