Fatih Terim: “Her zaman Melo ve Fernando tarzı bir oyuncu bulmak kolay olmuyor"

3-0/5-0 olurdu muhabbetlerini geçeceksin Hocam...Ben 2-1 den sonraki, yani ikinci yarıdaki oyunu baz alırım; adamlar hem bireysel, hem de kollektif bakımdan uygulamalı ders verdiler; senin takımında ne yaptığını bilen tek bir futbolcu söyleyebilir misin?!..

Yav okumuyorum bile artık ne dediğini dayı. İnan ki adaletli seçim yapıp kaliteli futbol oynatsan yenilsek sana suç bulmam. Ama şu takım, şu oyun ve şu sonuç tamamen sana yazar. Kasımpaşa bizle berabere kalmadı biz 5 atacağımız saçma sapan bir takımla berabere kaldık ve sorumlusu sensin.
sebebide yorgun digneyi feg gibi 11 de değil yedeğe çekmediği için.bugün mustafa tek bi pozisyona girdi o da girdi sayılmaz çok hızlıca dönüp vurdu allahın belası rakip kaleciler herzaman ki gibi noyerleşiyor.onun dışında bir tane pozisyona sokmadılar çocuğu.ilk yarıda olsa o maçı kopartacak golü atmış 4-5 e gitmiştik .

Fatih Terim: "Gol pozisyonunda 4 savunma oyuncumuz varken gol yedik. Bu, üzdü bizi."

Fatih Terim: "Hiç pozisyon yokken, ilk yarı tam bitecekken gol yiyince, futbolcunun kafasında 'Acaba?' sorusu oluşuyor. İnsan sarsılıyor."

Fatih Terim: "Galatasaray'ın 9 numarasını veriyorsak(Diagne), ilaç odur. Yoksa benim yanımda oturacak. Pozisyona girmeleri önemli, atarlar. Diagne yorgundu. Kolay değil, ağır da bir vücut. Ondan Çıkardım. Golcüler de gol atsa, sorun çözülecek. Gol atarak problemleri çözecekler."

Fatih Terim: "Galatasaray'ın 9 numarasını veriyorsak(Diagne), ilaç odur. Yoksa benim yanımda oturacak. Pozisyona girmeleri önemli, atarlar. Diagne yorgundu. Kolay değil, ağır da bir vücut. Ondan Çıkardım. Golcüler de gol atsa, sorun çözülecek. Gol atarak problemleri çözecekler."
Hala Mohammede laf sokma peşinde yazıkk

Fatih Terim: "UEFA'da dedi ki 'Galatasaray'ın yeri Şampiyonlar Ligi'dir, ben öyle bir kura çekeyim.' Şampiyonlar Ligi gibi kura çektik. En ağır kurayı biz çektik. O günler de biz daha iyi olacağız. Herkesle çata çat oynayacağız."

Fatih Terim: "Bazı oyuncularla ayrılma noktasına geldik. Son konuşmalar yapılıyor."

yorgundu diyor ve mustayı oynatmıyor ve suçu digneye yıkıyor :D :D

Geri
Üst Alt