Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.406
- 5.352
- 1.873
Luyi ile Nelson bölgelerini değişmeli bana kalırsa.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sebebide yorgun digneyi feg gibi 11 de değil yedeğe çekmediği için.bugün mustafa tek bi pozisyona girdi o da girdi sayılmaz çok hızlıca dönüp vurdu allahın belası rakip kaleciler herzaman ki gibi noyerleşiyor.onun dışında bir tane pozisyona sokmadılar çocuğu.ilk yarıda olsa o maçı kopartacak golü atmış 4-5 e gitmiştik .Yav okumuyorum bile artık ne dediğini dayı. İnan ki adaletli seçim yapıp kaliteli futbol oynatsan yenilsek sana suç bulmam. Ama şu takım, şu oyun ve şu sonuç tamamen sana yazar. Kasımpaşa bizle berabere kalmadı biz 5 atacağımız saçma sapan bir takımla berabere kaldık ve sorumlusu sensin.
Bak bu dogru. Nelson en azından uzun pas atar.Luyi ile Nelson bölgelerini değişmeli bana kalırsa.
Hala Mohammede laf sokma peşinde yazıkkFatih Terim: "Galatasaray'ın 9 numarasını veriyorsak(Diagne), ilaç odur. Yoksa benim yanımda oturacak. Pozisyona girmeleri önemli, atarlar. Diagne yorgundu. Kolay değil, ağır da bir vücut. Ondan Çıkardım. Golcüler de gol atsa, sorun çözülecek. Gol atarak problemleri çözecekler."
yorgundu diyor ve mustayı oynatmıyor ve suçu digneye yıkıyorFatih Terim: "Galatasaray'ın 9 numarasını veriyorsak(Diagne), ilaç odur. Yoksa benim yanımda oturacak. Pozisyona girmeleri önemli, atarlar. Diagne yorgundu. Kolay değil, ağır da bir vücut. Ondan Çıkardım. Golcüler de gol atsa, sorun çözülecek. Gol atarak problemleri çözecekler."