Fatih Terim: "İçim yanıyor hatta taşıyor!"

ben uçurumdan mı atlayacak dedim
forumun genel haline bakarsan öyle bi hal var.bu adamı 3-4 sene can çekişerek bekledik.2013te iyi kadroya ragmen içerdeki kayıpları,2015te burda olup zor zamanları yasamayanlar gelip ahkam eksiyo.birileri dur demeli ugur.

fatih hoca eleştirilmeli ama birlik olunmalı artık,sinerji vs her ne ise yapalım

Hoca da insan hataları yok değil ama yapmayın etmeyin bu takımda direk 11 başlayacak onyekuru fernando nagatomo eren serdar akbaba yok 6tane as oyuncudan yoksunuz.. Oynayanlardan donk çöphanda falan sakat oynuyor.. Eleştirilecek en büyük şey neden bu kadar çok sakatlık verdiğimizdir.. Ayrıca badou rodriguez mariano gibi takımın bel kemiklerinde inanılmaz bir düşüş var bu düşüş sorgulanmalı..
Hocaya şudurumda neden çöphanda yi marianoya sinanı oynattın demek cidden saçma kulübe felaket toplasan 90 dk oynamamış 18lik yunus girse diye bakıyoruz.. Bilmiyorum uzun süredir bu kadar sakatlığın bir arada olduğu bir takım hatırlamıyorum.. Düşünün ki marcelo casemiro ramos isco asensio benzema aynı anda sakatlanmış realde kabus gibi birşey bizimki
Real de bir golcü adamları Ronaldo gitti ne duruma düştüler.
Bir kulübün felsefesine göre kilit bir oyuncu olmadığı vakit neler oluyor neler.

Bizde ise dediğin gibi her yerde yetersizlik veya eksiklik mevcut.

Ffp transfer sorununu iyi yönetemedik maalesef transfer sezonunda.

Hoca iki santrfor ve stoper en azından istedi ısrarla her konuştuğunda hazırlık döneminde.

Bir yarım santrfor bile alınmadı ve üstüne olanı da sattık.

Real de bir golcü adamları Ronaldo gitti ne duruma düştüler.
Bir kulübün felsefesine göre kilit bir oyuncu olmadığı vakit neler oluyor neler.

Bizde ise dediğin gibi her yerde yetersizlik veya eksiklik mevcut.

Ffp transfer sorununu iyi yönetemedik maalesef transfer sezonunda.

Hoca iki santrfor ve stoper en azından istedi ısrarla her konuştuğunda hazırlık döneminde.

Bir yarım santrfor bile alınmadı ve üstüne olanı da sattık.
devre arasına kadar idare edip,bu ahmetleri,maiconları defedip bi hal çaresini bulup şampiyon olacagız abi

Belhanda ve sinanin yerine 2 tane genc oynatsaydin yine en kotu bukadar puan toplardik. Daha 1 ay olmadi belhanda maci satarken, sinan senen hirbodan beklentin ne? Bukadar sakatlik tesaduf degil. Bir gercek var oda eski heyacanin yok, devre arasi olunca derdik hoca iyi bir motivasyon yapmistir ve maci aliriz ama oda yok. Zaten taktik maktikten anlamadigini butun turkiye biliyor.

Full kadro olsa ne yazar, trabzon ve akhisar maclarini gorduk. Forvet almadilar diyede bahane olmaz, sonucta butun ipler senin elinde, Baskan birsey karismiyor.

Sayet fener ve bjk iyi olsa suan 10 macta 29 ve 27 puani bulunurdu, ve 9 puan geride olurduk. Rakipler kotu diye ve ligin boyu kisa diye kimse birsey demiyor.

Yarin 3,4 seri Mac kaybetsin takim ve fener bizi arenada yenerse ozaman burdaki terimciler bile istifa der.

Bazen yanlis olan seyde inat etmek dogru degil, terimin artik devri bitti.

yoklugun alasını yasayan GS TARAFTARI ŞU ANKİ YOKLUKTAN Bİ HABER saçmalıyor da saçmalıyor

Tudorun takimiysa izleme sampiyon olan takimda tudorun takimiydi

Bok Tudor'un takımıydı ben de kızdım ettim hocaya ama bokunu çıkarmada üstünüze yok.

Geçen sezon iyi oynayanlar şampiyonluğu getirenlere bakalım :

Muslera
Serdar
Nagatomo
Donk
Rodri
Linnes

Ndiaye zaten devre arası gitti Gomis hariç kimmiş Tudor'un topçusu.

Hoca kötü neden böyle yaptığını anlamadığım işler yapıyor ama baydı bu soktuğumun Tudor muhabbeti.

Bok Tudor'un takımıydı ben de kızdım ettim hocaya ama bokunu çıkarmada üstünüze yok.

Muslera
Serdar
Nagatomo
Donk
Rodri
Linnes

Hoca kötü neden böyle yaptığını anlamadığım işler yapıyor ama baydı bu soktuğumun Tudor muhabbeti.
maicon,fernando,belhanda,mariano,feghouli falan diye birileri var

maicon,fernando,belhanda,mariano,feghouli falan diye birileri var

Fernando hariç hepsinin götüne tekme vururum şimdi yetkim olsa.

Kalanlar full falso dehşet patladık yahu.

40 milyon harcadık elimize verdiler resmen elimize.

40 milyona ne topçular alınırdı.

Rakibimiz Man City çok güçlü yapacak bir şey yok arkadaşlar.

[Xiaomi Mi A2 Lite] cihazımdan GSCimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşte bizi bitiren şey bu rakibi küçümsemek.. Porto schalke lokomotif mi geldi siler geçeriz ust turda shakhtarmı geldi ooo dişimize göre lyonla mı oynayacağız arenada çalarız hep had bilmemekten oluyor bunlar.. Lige gelelim tüm takımların forvetleri yaz baştan aşağı seninki hangisinden iyi sağ bekleri yazalım gassama skubic gönül pereira tiago lopes miguel lopes caicara bir çırpıda bunlar geldi aklıma hepsi bizimkilerden daha iyi ve formda.. Stoperleri kan ağlıyor kanatlar formsuz orta sahanda malatyada yedek kalacak belhanda var bir de hepsi yetmezmiş gibi 6 tane 11 oyuncun yok..
Senin as takımın ne ki 6 eksikle malatyayı küçümsüyorsun. 3 büyüklerin kadrosu bu yıl Anadolu takımlarına yakın samimi söylüyorum.. Göztepe bjk maçında kadroları gördüm arkadaşı aradım direk bu göztepe çakar kaçırma maçı diye..
Ağa kadro kötüyse ona göre oynayacağız biz kadro iyi sanıp hadfimizi bilmeden oynarsak çok tokat yeriz

Muslera
Serdar
Nagatomo
Donk
Rodri
Linnes

Yav bana degil sergene anlat sahadaki bok futbolun sebebi tudorun kadrosu olmasiymis bende diyorum ki o zaman o kadro gecen sene sampiyon oldu tudorun takimi sampiyonda olabiliyor yani

İşte bizi bitiren şey bu rakibi küçümsemek.. Porto schalke lokomotif mi geldi siler geçeriz ust turda shakhtarmı geldi ooo dişimize göre lyonla mı oynayacağız arenada çalarız hep had bilmemekten oluyor bunlar.. Lige gelelim tüm takımların forvetleri yaz baştan aşağı seninki hangisinden iyi sağ bekleri yazalım gassama skubic gönül pereira tiago lopes miguel lopes caicara bir çırpıda bunlar geldi aklıma hepsi bizimkilerden daha iyi ve formda.. Stoperleri kan ağlıyor kanatlar formsuz orta sahanda malatyada yedek kalacak belhanda var bir de hepsi yetmezmiş gibi 6 tane 11 oyuncun yok..
Senin as takımın ne ki 6 eksikle malatyayı küçümsüyorsun. 3 büyüklerin kadrosu bu yıl Anadolu takımlarına yakın samimi söylüyorum.. Göztepe bjk maçında kadroları gördüm arkadaşı aradım direk bu göztepe çakar kaçırma maçı diye..
Ağa kadro kötüyse ona göre oynayacağız biz kadro iyi sanıp hadfimizi bilmeden oynarsak çok tokat yeriz
Bize 3 çeken kupa alan Akhisar United başka galibiyet alamadı.

Cyt6Ed.jpg

:(

Fernando hariç hepsinin götüne tekme vururum şimdi yetkim olsa.

Kalanlar full falso dehşet patladık yahu.

40 milyon harcadık elimize verdiler resmen elimize.

40 milyona ne topçular alınırdı.
tudorun aldırdıgı adamlar bunlar işte,demekki tudorun takımı da sahadaymıs.kadro kötü ,eksik eksik de eksik ama hala bunu anlamayan man kafalar var sosyal medyada.ozana sabretmeyi bilmeyenler hoca sahaya sürse yunusa mı sabredecek

Bize 3 çeken kupa alan Akhisar United başka galibiyet alamadı.

Senin kadro çok mu iyi Akhisar dan onların yedek forveti kurtarıcı diye giriyor sol bekleri sol bekimiz 5 yıl önce pili biten Selçuk dinamo uz patladı patlayacak diye diye şişen sinan Erzurumda özeri kesemeyecek belhanda 10 numara reyis bunlar oynuyor takımda biz farklı maçlar mı izliyoruz.. Takımın çapı belli bize her deplasman manchester city bu sene de

Yav bana degil sergene anlat sahadaki bok futbolun sebebi tudorun kadrosu olmasiymis bende diyorum ki o zaman o kadro gecen sene sampiyon oldu tudorun takimi sampiyonda olabiliyor yani
Kadro iyi. Forvet dışında sakatları da işin içine koyduğumuzda ligin en iyi kadrosu bence. Fatih Terim'in teknik taktik vs'den ziyade yönetimsel bir sorun var gibi. Bu takımın sorunu Fatih hoca veyahut kadro yetersizliği değil.
İçeride birşeyler olmuş belli ve basına yansımıyor diye düşünüyorum.

Yazık arkadaşlar, Fatih Terim gibi birine herkesin koşulsuz destek çıkması lazım. Bu takımı en zor zamanda ds o toparladı. Unutulmaz başarıları da o yaşattı. Kadro kendi kadrosu değil bunu da unutmayın. Ama bu kadroyu da oynatıyordu bir şekilde ve güzel top oynuyorduk.

Geri
Üst Alt