Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum"

Hoca kendini kaybetti kenarda, 4. hakemleydi sanırım. Hatta Necati bir ara sakinleştirmeye çalışıyordu ama ona da patladı. Benim korkum hocanın ordan ceza yemesi. Tetikte bekliyor tff, umarım kendine hakim olmuştur.

Muslera da fesih edilmeli
Luyindama 1.5 m Euro’ya satılmalı
Taylan şutlanmalı.

İşte bu kafada bir Galatasaray taraftarı ile takım oluşturmaya çalışıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bunlar işveren olsa bi tane adam çalışamaz altlarında sanırım

Muslera da fesih edilmeli
Luyindama 1.5 m Euro’ya satılmalı
Taylan şutlanmalı.

İşte bu kafada bir Galatasaray taraftarı ile takım oluşturmaya çalışıyoruz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sendeki kafa kimsede yok.
verdiğin örnekler senin çapını belli ediyor..
sen marcao 20 milyona bile satılmamalı diyen kafalardansın. İşte bu kafalar yönetiyor bu klübü.

Ekli dosyayı görüntüle 134932

Doğru bugün çok top ezdi kerem kaybettiği her topla defansı zorda bıraktı. Sus işareti yapana kadar özürünü dler geçersin( he marcaoyu haklı bulduğumdan değil yaptığı aşırı ırgatlık ). Bizim iş yernde de müdürle arkadaş herkesin gözü önğnde ana bacı girmişti birbirine 2 gün sonra barıştılar kimsenin umrunfa bile olmadı. Nabzın yükseldiği anlarda insanın kontrolünü kaybetmesi çok normal

Aynen renktaş, bazen olaylar göründüğü gibi olmuyor işte ve bu tür olaylarda genelde saldıranlar aslında haklıyken kafasız olduklarından saldırıp haksız duruma düşerler
Burada haklı haksız derken kerem marcao’dan biri haklı biri haksız anlamında değil, marcao tepki göstermekte belki de haklıydı tam bilemiyoruz ama haklıydıysa bile fiziksel boyuta götürerek haksız duruma düşmüş oldu

Eğer bunlar kazanma hırsından olduysa, keremin bu kadar top kaptırmasına sinir olduğundan olduysa, kerem laubali davrandığından olduysa, bir şekilde takım içinde hallolur
Hatta sus işareti falan varsa o zaman çıkıp birlikte özür dilemeliler zaten

Taraftar ağır mallık yapıyor, ultrAslan prim yapmak için yangına körükle gidiyor. Fbjk medyası organize biçimde kaşıyor olayı. FT dışında olaya makul yaklaşan tek bir kişi yok.

Nolup ne bittiğini bilmeden ultraslana ne oluyormuş, bunlar da hepten kendini kulübün sahibi sanıyor artık

1 milyon euro veren bile çıkmaz o dengesize. Hani kim ne zaman vermiş 10 mil euroyu da satmamışız.
Veren var demedim beklentisi var dedim. 1 sene önce 20 milyon istiyordunuz şimdi mı 1 milyon oldu bir sezonda. Satıyorum desen 6 7 veren rahat çıkar gelmiş burada oyuncunu aşalıyorsun. Gerek yok böyle şeylere. Yönetim gönderecektir ama zamanı var

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Olayın sıcaklığı ile esip gürledik fakat hocanın tutumu doğru. Gönderilecekse de bonservisiyle satılıp gönderilecek, kovmak kime ne fayda sağlar ligin başında. Bein'deki Volkan ve onun gibi niceleri anında direkt ülkesine postalayın diye başlayınca sakinleştirdim kendimi. Yaptığı mallığın izahı yok fakat sakin kalıp kulübün uygulayacağı yaptırıma güvenmek zorundayız.

Olayın sıcaklığı ile esip gürledik fakat hocanın tutumu doğru. Gönderilecekse de bonservisiyle satılıp gönderilecek, kovmak kime ne fayda sağlar ligin başında. Bein'deki Volkan ve onun gibi niceleri anında direkt ülkesine postalayın diye başlayınca sakinleştirdim kendimi. Yaptığı mallığın izahı yok fakat sakin kalıp kulübün uygulayacağı yaptırıma güvenmek zorundayız.
Abi ülkesine postalamak diye bişe yok zaten. Ama bu saatten sonra bu adam, Galatasaray forması giy-me-me-li.

Kulüp bul kendine diyeceksin. Bonservisiyle postalayacaksın.

Veren var demedim beklentisi var dedim. 1 sene önce 20 milyon istiyordunuz şimdi mı 1 milyon oldu bir sezonda. Satıyorum desen 6 7 veren rahat çıkar gelmiş burada oyuncunu aşalıyorsun. Gerek yok böyle şeylere. Yönetim gönderecektir ama zamanı var

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
saha ortasında kafa atıp yumruklar salladığı da benim oyuncum. Umarım yapılması gereken yapılır ve gettosuna gönderilir.

Taraftar ağır mallık yapıyor, ultrAslan prim yapmak için yangına körükle gidiyor. Fbjk medyası organize biçimde kaşıyor olayı. FT dışında olaya makul yaklaşan tek bir kişi yok.
Fatih Terimi elestiririm her türlü ama maç sonu yorumlarına katıldım kavga için tabi

Bu olay, hoca için en büyük sınavlardan biri. Eğer burada gereken cezayı kesip, otoritesini koruyamazsa, Florya sirk halini alır.

Takımdaki bir futbolcuyum diyelim. Takım arkadaşlarımdan biri, diğer bir takım arkadaşımı sahanın ortasında tekme-tokat dövüp, ufak bir cezayla yırtıyor mesela. Ben o hocaya niye saygı duyayım ki? Ya da ben yarın neden daha beterini yapmayayım? Nasılsa ceza alan yok.

rakip takım taraftarları çıldırmış gibi bu olaya yükleniyorlar. yok milli takım oyuncusuna saldıramaz gibi hamaset peşindeler zırtolar. mülteci öfkesini neredeyse marcao'dan çıkartacaklar. federasyon bunu fırsata çevirir diye endişeleniyorum. insanları soğutacak adres arıyor zaten adiler. ama marcao'nun yumruk sallaması çok kötü bir görüntü. kerem' de üstüne gelen herife hala sus işareti yapıyor. disiplinsiz görüntüden ötürü taraftarın morali çöktü daha şimdiden. önceki sezonlar f. terim ceza alırdı gerilirdik şimdi daha ilk maçtan topçular çıldırdı.

Geri
Üst Alt