- 9 Ağustos 2011
- 60.416
- 33.752
- 3.408
böyle bir şey olmuş mu daha önce tarihte ya. futbol agresiflik ister de rakibe hocam.Fatih Terim: "Futbolda bunlar maalesef oluyor. Olmaya da devam edecek."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
böyle bir şey olmuş mu daha önce tarihte ya. futbol agresiflik ister de rakibe hocam.Fatih Terim: "Futbolda bunlar maalesef oluyor. Olmaya da devam edecek."
Herseyi yonetmek mecburiyetinde degiliz hocam. Bazi seyler prensip ve kulturdur. Sizi siz yapanda ona olan bagli etik degerlerinizdir. Hata yapar insan ama bu hata bir baskasina zarar vermez. Kendine verir. Buradaki hata herkese zarar veriyor ve bu adamlar dunya kazaniyorlar. Ayrica bu hata da degil bu bir sorun. Duzeltme/yonetme/toparlama/halletme hocam. Gonder gitsin ama ceza da kesilsin yok oyle maci riske atmak, oyuncuyu sakatlayacak derecede saldirmak. Onun adina ben de uzuldum ama yonetemeyiz herseyi.
aynen hocam her hafta halısahada arkadaşıma önce kafa sonra sağ sol kroşe atarımFatih Terim: "Futbolda bunlar maalesef oluyor. Olmaya da devam edecek."
Oldu, ingiltere mi italya liginde gormustum ama kimlerdi hatirlamiyorum simdi.böyle bir şey olmuş mu daha önce tarihte ya. futbol agresiflik ister de rakibe hocam.
Engin'in haklı olması dışında mesele yokEngin baytarın hakem mevzusundan sonra ikinci rezalet bu akşam yaşanan.
izlerken utandım
böyle bir şey olmuş mu daha önce tarihte ya. futbol agresiflik ister de rakibe hocam.
böyle bir şey olmuş mu daha önce tarihte ya. futbol agresiflik ister de rakibe hocam.
Olayı anlamayacak bir şey yok Kerem anasına avradına sövsede marcao'nun , 50 metre depar atıp maç içerisinde kimseye girişemezsin kardeşim girişemezsin , dingonun ahrı mı burası hele hele takım arkadaşına bunu yapıyorsan takım otobüsüne bile almadan taksiyle postalıcaksın evineKeremi biraz öne çekmiş kıymetlimiz diyerek ve daha olayi anlamadan Keremin lehine onyargi olusmustur.
Bundan sonra Marcao affedilsede eski Marcao olacagini sanmiyorum
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen allahtan öyle bir karakteri yokmuş Marcao'nun da 50 metre depar atıp geliyor takım arkadaşına kafa yumruk girişiyor bi de öyle bir karakteri olsaymış çocuğu yatırıp başka bi şey yapardı heralde , nasıl bir zihniyet tezahur ediyor hocada artık benim aklım ermiyor.