Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum"

Engin baytarın hakem mevzusundan sonra ikinci rezalet bu akşam yaşanan.

izlerken utandım

Futbolcularin tepkisizligi de guzel gorunmedi. Hadi yeni gelenleri anliyorum, digerleri baktiniz koşuyor herif kafaya tokusturuyor. Kosturmaniz lazim hemen. Bir Diagne uyandi.
adamlar anlamamıştır bile neden koştuğunu. onun haricinde yumruk atacak kadar ileri gideceğini kimse düşünmemiştir zaten. ben böyle bir şey görmedim daha önce ki terim de görmemiş

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Avucunu ovuşturan kuşlara güzel döşedi hocam.. Melo ile Riera’yı barıştırıp olayı bağladığında da en çok umduğunu bulamayan kuşlar ciyaklamıştı.. birkaç hafta sonra da sahalarında şampiyonluk kutlamıştık..
Demem o ki kripto kuşların dolduruşuna gelmeyin..

Kafa attıktan sonra yumrukla devam etmesi çok garip çocuk zaten şaşkın karşılık da vermiyor, muhtemelen götü kalktığını düşünüp kurulmuş buna Marcao. Onun gibi sevilmediği için aşağılık kompleksine girmiş de olabilir. Ruh hastası. En az 8-10 maç ceza yiyecek, maaşının yarısının kesilmesi lazım.

Fatih Terim: "Astım kestim ve attım demek çok kolay. Mesele yönetebilmek. Başkanımız, yönetimimiz, biz teknik heyet; gereken neyse yapacağız. Bundan herkes emin."

adamlar anlamamıştır bile neden koştuğunu. onun haricinde yumruk atacak kadar ileri gideceğini kimse düşünmemiştir zaten. ben böyle bir şey görmedim daha önce ki terim de görmemiş

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Abi adam o kadar depar attı gül vermeye gelmiyor heralde. Hadi bu barbarlığı tahmin etmiyorlardı ama birşeyler olacağı kesindi. Diagne dışında tepkisizlik vardı.

Keşke kadro dışı bırakıp 2 sene futbol yüzü göstermeyecek kadar paramız ve lüksümüz olsa ama ne yazık ki yok. İnşallah bir an önce satılır da defolur gider.

Zor ve sıkıntılı bir olay ama bu işi en iyi yönetebilecek isim Fatih hoca hem tecrübesi hemde ağırlığıyla en optimal çözümü bulacaktır güveniyorum.

Fatih Terim: "Yapılması gereken neyse yapacağız. Bundan emin olabilirsiniz. Bu aynı zamanda her oyuncuyu da ilgilendiren bir konu."

Fatih Terim: "Futbolda bunlar maalesef oluyor. Olmaya da devam edecek."

Fatih Terim bu olayı kendi yöntemleri ile çözer, sezonun 1. haftasında kendi bacağımıza sıkmaya gerek yok. Marcao’ya gereken ceza verilir. Hocanın dediği gibi astım, kestim demek kolay

Fatih Terim: "Kerem bizim kıymetlimiz, Marcao bizim kıymetli bir oyuncumuz. Öyle bir karakteri de yok."

Geri
Üst Alt