Tarık Çetinkaya
10 Numara!
- 17 Eylül 2018
- 15.054
- 15.808
- 1.698
Yanlış anlamışsın.Ömer olsa bugün sözlesmesini fesih eden derdik sen ne diyon. Marcaoun daha bize iyi bir bonservis getirme sansi var diye, ona biraz göz yumma sansi daha yüksek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış anlamışsın.Ömer olsa bugün sözlesmesini fesih eden derdik sen ne diyon. Marcaoun daha bize iyi bir bonservis getirme sansi var diye, ona biraz göz yumma sansi daha yüksek.
aynen öyle.Takımda kavgayı tek Diagnenin ayırması da takımdaşlığın ne kadar bitik olduğunu gösteriyor bence. Bizimkilerden bir bok olmaz.
adamlar anlamamıştır bile neden koştuğunu. onun haricinde yumruk atacak kadar ileri gideceğini kimse düşünmemiştir zaten. ben böyle bir şey görmedim daha önce ki terim de görmemişFutbolcularin tepkisizligi de guzel gorunmedi. Hadi yeni gelenleri anliyorum, digerleri baktiniz koşuyor herif kafaya tokusturuyor. Kosturmaniz lazim hemen. Bir Diagne uyandi.
ne diyon hoca? yarın marcao sana da kafayı koysun da görelim bakalım olur böyle şeyler diyebilecek misin?
Abi adam o kadar depar attı gül vermeye gelmiyor heralde. Hadi bu barbarlığı tahmin etmiyorlardı ama birşeyler olacağı kesindi. Diagne dışında tepkisizlik vardı.adamlar anlamamıştır bile neden koştuğunu. onun haricinde yumruk atacak kadar ileri gideceğini kimse düşünmemiştir zaten. ben böyle bir şey görmedim daha önce ki terim de görmemiş
SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
1 milyon euro veren bile çıkmaz o dengesize. Hani kim ne zaman vermiş 10 mil euroyu da satmamışız.Manyadınız mı arkadaşlar , gitsin dediğiniz adam 10 milyon euro bekleniyor. 100 milyon TL nereye kovuyorsun. Barıştırır birşey yokmuş gibi devam eder sonra diaiplinsiz diye satarsın. Ne kolay kadro dışı bırak yok bilmem ne
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olmaya devam edecek ne, yüz yilda bir oluyor oha yani pesFatih Terim: "Futbolda bunlar maalesef oluyor. Olmaya da devam edecek."