Fatih Terim: "İkinci sarı kartı görmeyin diye uyarmıştım ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum"

hocanın pragmatizmi sanıldığından çok daha fazla. insanların kendini en etik, en ahlaklı hissedebilmek için en önde bayrak salladığı gecelerde çok daha net belli oluyor.

Herseyi yonetmek mecburiyetinde degiliz hocam. Bazi seyler prensip ve kulturdur. Sizi siz yapanda ona olan bagli etik degerlerinizdir. Hata yapar insan ama bu hata bir baskasina zarar vermez. Kendine verir. Buradaki hata herkese zarar veriyor ve bu adamlar dunya kazaniyorlar. Ayrica bu hata da degil bu bir sorun. Duzeltme/yonetme/toparlama/halletme hocam. Gonder gitsin ama ceza da kesilsin yok oyle maci riske atmak, oyuncuyu sakatlayacak derecede saldirmak. Onun adina ben de uzuldum ama yonetemeyiz herseyi.

Herseyi yonetmek mecburiyetinde degiliz hocam. Bazi seyler prensip ve kulturdur. Sizi siz yapanda ona olan bagli etik degerlerinizdir. Hata yapar insan ama bu hata bir baskasina zarar vermez. Kendine verir. Buradaki hata herkese zarar veriyor ve bu adamlar dunya kazaniyorlar. Ayrica bu hata da degil bu bir sorun. Duzeltme/yonetme/toparlama/halletme hocam. Gonder gitsin ama ceza da kesilsin yok oyle maci riske atmak, oyuncuyu sakatlayacak derecede saldirmak. Onun adina ben de uzuldum ama yonetemeyiz herseyi.

marcao gitmiyecek, bosuna ugrasma.

Fatih Terim: “Okan’ı verme sebebimiz daha çok oynasın diyeydi. Muslera’nın olmadığı dönemde az gol yediysek Okan’ın az gol yemesiyle ilgiliydi. Okan adına çok sevindim, performansını tebrik ediyorum. İnşallah hep böyle olur."

Fatih Terim: "Cicaldau daha da iyi oynayacak. Bizim için ortasaha bağlantısında çok önemli bir oyuncu. Daha iyi işler yapacak."

Bir sezon da kriz olmadan baslayalim

Gündem degisti resmen rezalet

2000 li yıllarda Denizlisporun kalecisi bek oyuncusuna yumruk atmıştı, auta giden topa dokunup kornere çevirdi diye. O da kırmızı görmüştü.

Aynen allahtan öyle bir karakteri yokmuş Marcao'nun da 50 metre depar atıp geliyor takım arkadaşına kafa yumruk girişiyor bi de öyle bir karakteri olsaymış çocuğu yatırıp başka bi şey yapardı heralde , nasıl bir zihniyet tezahur ediyor hocada artık benim aklım ermiyor.

Hoca iyi konuşmuş
Her şeyi bir yere çekmeye çalışmayın
Bu olay tatlıya bağlanır

Keremi biraz öne çekmiş kıymetlimiz diyerek ve daha olayi anlamadan Keremin lehine onyargi olusmustur.

Bundan sonra Marcao affedilsede eski Marcao olacagini sanmiyorum

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Olayı anlamayacak bir şey yok Kerem anasına avradına sövsede marcao'nun , 50 metre depar atıp maç içerisinde kimseye girişemezsin kardeşim girişemezsin , dingonun ahrı mı burası hele hele takım arkadaşına bunu yapıyorsan takım otobüsüne bile almadan taksiyle postalıcaksın evine

Aynen allahtan öyle bir karakteri yokmuş Marcao'nun da 50 metre depar atıp geliyor takım arkadaşına kafa yumruk girişiyor bi de öyle bir karakteri olsaymış çocuğu yatırıp başka bi şey yapardı heralde , nasıl bir zihniyet tezahur ediyor hocada artık benim aklım ermiyor.
Onur Bayraktar

O olayi anlayan varmi. Marcao neden kollarini aciyor ve o arada sanki Kereme birsey de demiyor. Sanki hakeme birseyler diyor ve Kerem sus diyor.

Eger olay bundan ibaretse Kerem 100% haklidir benim gpzumde. Baska birsey varsa bilemem

SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "Oturacağız, konuşacağız, bir nefes alacağız, bir rahatlamayı bekleyeceğiz sabaha kadar. Nasıl bir karar vereceğimizi yakında göreceksiniz."

Fatih Terim: "Son maç olur, şampiyonluk gider, bir şey olursunuz... Daha ilk maç. Üç gün sonra maçımız var."

Fatih Terim: "Her golün, her puanın önemi vardır. Biz hayatımızda bunlarla ilgili o kadar Sırat Köprüleri geçtik ki..."

Fatih Terim: "İkinci sarıya, kırmızıya dikkat edin demiştim ama kendi aranızda dikkat edin demeyi unutmuşum."

Geri
Üst Alt