Deniz Akın
Aslan Üye
- 17 Şubat 2021
- 8.677
- 6.435
- 633
Sen bizimle alay mı ediyorsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aramız limoni füns ileÜnsali getirin bana rahatlamamrahatlamam lazim
Yine bir umudun var reisAkbaba güzellemeleri boş laf. gol dışında sahada yoktu adam
etebo ile başlaması, mohamedi çıkarması yanlış kararlardı.
Tjknin forvetleri olmadığı için şanslıyız. yoksa derbide bayağı eziliriz bu halimizle. takım ilk yarı feci bitikti, yürüyerek oynuyorlar.
ikinci yarı değişikliklerden ziyade, konyanın iyice gömülmesi bizi oynuyor gösterdi. geçen hafta da antalya aynısını yaptı. Demirkolun da söylediği gibi, oynamamıza müsaade eden ön alan baskısı, orta saha baskısı olmayan her takımı bir şekilde yeniyoruz. bu maçta onlardan biriydi. ne ön alan, ne orta saha baskısı yoktu rakipte. Marcao donk orta saha gibi oynuyorlardı. Musleraya 2 maçtır top gelmiyor. Yani değişikliklerle alakası yok.
çok bitik durumdasın hoca ve taraftarı da yoruyor bu hallerin. Umarım toparlarsın ama zor gibi.
Yeni evin tasinma isleriyle yogundum ama geride biraktik Allaha sukur.Alper ortada görünmuyorsun pek
Konyayi yendik diye ağlıyor olabiliraramız limoni füns ile
yalnız iyi koydukKonyayi yendik diye ağlıyor olabilir
Koyarken gogsumuze öküz oturdu ama olsunyalnız iyi koyduk
Adminim çıldırmak uzereyimFatih Terim: Sırtımız yere gelmeden pes demeyeceğiz. Daha evvel yaptık. Yine yaparız.
Ömer Bayram futbolcu filan değildir. Takımda şu an en nefret ettiğim oyuncu. Topçu demiyorum bakgecen macta kazanan kadroyu 1 oyuncu haric bozmayip yine bildigini okudu ama hic bir halta yaramadi.
sener ve ömer bayramla devam ediyor hala
nasil kadro cikariyorsa 3-4 degisiklik yaptigi halde kadro bir seye benzemiyor
Takimin hala en fazla gol atan oyuncusu MBAYE DIAGNE bu aradaÖmer Bayram futbolcu filan değildir. Takımda şu an en nefret ettiğim oyuncu. Topçu demiyorum bak
Yarısı penaltidir onunTakimin hala en fazla gol atan oyuncusu MBAYE DIAGNE bu arada![]()