Fatih Terim: "İrfan Can Kahveci, Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed ve Visca'yı istiyoruz"

Buradan hangi sekilde basari istemedigimi cikardin?
Her cümlenizde hoca kovulması çünkü bu mesajının neresinde basarili olması için temenni var basarili olamazsa hocayı hemen yedin dünyada her sene başarılı olan mı var city bile başarılı olamıyor yıllarca şampiyonlar liginde ligide kaybettiler yani şampiyon olamamak başarısızlıktır ancak büyük bir olay değildir her sene sen şampiyon olamazsın yaptırmazlar zaten bu ligde onu kimse göz önünde tutmuyor

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fatih Terim: "Bugün 7-8 Türk oyuncuyla oynadığımız için yerli-yabancı mevzusu da kapanmıştır."
Fatih Terim: ''Muhammed'den kastım Mısır'da oynayan Muhammed Mustafa. ''
Fatih Terim: "Galatasaray, Türkiye'nin tek Avrupa şampiyonudur."
Fatih Terim: Falcao, önemli bir isim ve marka. Talihsizlikler yaşıyor. Ben izin verdim kendisine, İspanya'da tedavi görecek. Hem karakterli bir futbolcu hem de iyi bir insan. Futbolculuğuna denecek şey yok. İnanıyorum ve biliyorum ki durumundan herkesten fazla rahatsız.

Fatih Terim: "Falcao, önemli bir isim ve marka. Talihsizlikler yaşıyor. Ben izin verdim kendisine, İspanya'da tedavi görecek. Hem karakterli bir futbolcu hem de iyi bir insan. Futbolculuğuna denecek şey yok. İnanıyorum ve biliyorum ki durumundan herkesten fazla rahatsız."

Fatih Terim: "Falcao, önemli bir isim ve marka. Talihsizlikler yaşıyor. Ben izin verdim kendisine, İspanya'da tedavi görecek. Hem karakterli bir futbolcu hem de iyi bir insan. Futbolculuğuna denecek şey yok. İnanıyorum ve biliyorum ki durumundan herkesten fazla rahatsız."
ispanya mi
simdi birde sonsuz tatile cikti demek reis

Her cümlenizde hoca kovulması çünkü bu mesajının neresinde basarili olması için temenni var basarili olamazsa hocayı hemen yedin dünyada her sene başarılı olan mı var city bile başarılı olamıyor yıllarca şampiyonlar liginde ligide kaybettiler yani şampiyon olamamak başarısızlıktır ancak büyük bir olay değildir her sene sen şampiyon olamazsın yaptırmazlar zaten bu ligde onu kimse göz önünde tutmuyor

Bu kadar para harcatinca basarili olmasini isterim tabi ne istiycem.

Peki olamazsa o kadar para harcatan hocayi kovmayacak misin yonetici olsan?

Boylece hoca da kovulmamak icin tam performans vermek zorunda kalacak. Sampiyon yaparsa da kalacak!!

d46f3f3e04ec30d7810aa3e0618c461c.gif

Kendi foyalari ortaya çıkmasın diye yönetimi hedefe koymak için eteğindekileri dökmüş ama nafile.

Sene sonu iki tarafta yolcu.
Seni artık sucukcular da kurtaramaz

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

FAYSAL FAÇIR a bile göz dikmiş A.Albayrak...

Madem oyle Rafael de eklensin.
Irfan + Visca + Rafael = Luyindama + bonus filan.

Fatih Terim: Falcao, önemli bir isim ve marka. Talihsizlikler yaşıyor. Ben izin verdim kendisine, İspanya'da tedavi görecek. Hem karakterli bir futbolcu hem de iyi bir insan. Futbolculuğuna denecek şey yok. İnanıyorum ve biliyorum ki durumundan herkesten fazla rahatsız.

Fatih Terim: Falcao'yla 40-45 dakika görüştük İspanya'ya gitmeden önce. Ben, iyileşirse bu formanın her zaman onun olacağını söyledim. Başka bir tasarrufu olursa ona da saygı duyacağız.

halen tutuyor

Hoca pimi cekti yonetimin kucagina birakti.

Yani "Banane gitin kac para ise verin alin" diyor.

Alamazlarsa da "Ben istedim alamadilar, ondan basarisiz oldum" diycek ve basarisizlik halinde de bahanesi hazir olacak.

Ben yonetim yerinde olsam alirdim onlari.

Sene sonu sampiyon olamazsa da direkt kovardim.
Hocanın da ihtiyacı var bu oyunlara tabi...bu bahanelere ancak rakiplerimizin rüşdünü ispat edememiş hocaları sığınır.

Bu kadar para harcatinca basarili olmasini isterim tabi ne istiycem.

Peki olamazsa o kadar para harcatan hocayi kovmayacak misin yonetici olsan?

Boylece hoca da kovulmamak icin tam performans vermek zorunda kalacak. Sampiyon yaparsa da kalacak!!
Kimler geldi bu takıma hepsi deli gibi para harcatti hangisi başarı sağladı? FT gitse gelecek adam bana bu yeter mi diyecek diyen oldu onuda topa tuttunuz evlatci dediniz yine kovdurdunuz ne istiyorsunuz ağa siz ?

Fatih Terim: "Falcao önemli bir isim. Önemli bir marka. Talihsizlikler yaşıyor. İspanya'da tedavi görmesi için izim verdim. Hem karakterli bir futbolcu, hem de iyi bir insan. Futbolculuğuna söyleyecek lafımız yok. Faydalı olamadığı için herkesten fazla rahatsız biliyorum."

Fatih Terim: "Falcao'yla 40-45 dakika görüştük İspanya'ya gitmeden önce. Ben, iyileşirse bu formanın her zaman onun olacağını söyledim. Başka bir tasarrufu olursa ona da saygı duyacağız.Falcao bizim kıymetli oyuncularımızın başındadır. Oynasa da, oynamasa da."

Geri
Üst Alt