- 20 Haziran 2011
- 57.711
- 63.076
- 4.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her cümlenizde hoca kovulması çünkü bu mesajının neresinde basarili olması için temenni var basarili olamazsa hocayı hemen yedin dünyada her sene başarılı olan mı var city bile başarılı olamıyor yıllarca şampiyonlar liginde ligide kaybettiler yani şampiyon olamamak başarısızlıktır ancak büyük bir olay değildir her sene sen şampiyon olamazsın yaptırmazlar zaten bu ligde onu kimse göz önünde tutmuyorBuradan hangi sekilde basari istemedigimi cikardin?
Lyundama ve diagneyi sattik herhaldeHangi parayla alacağız acaba bu adamları?
ispanya miFatih Terim: "Falcao, önemli bir isim ve marka. Talihsizlikler yaşıyor. Ben izin verdim kendisine, İspanya'da tedavi görecek. Hem karakterli bir futbolcu hem de iyi bir insan. Futbolculuğuna denecek şey yok. İnanıyorum ve biliyorum ki durumundan herkesten fazla rahatsız."
Gelme ihtimali varsa kesinlikle gelmeli bence.Visca'yı sevmez misin
Gereksiz tırt bir topçu bence
Her cümlenizde hoca kovulması çünkü bu mesajının neresinde basarili olması için temenni var basarili olamazsa hocayı hemen yedin dünyada her sene başarılı olan mı var city bile başarılı olamıyor yıllarca şampiyonlar liginde ligide kaybettiler yani şampiyon olamamak başarısızlıktır ancak büyük bir olay değildir her sene sen şampiyon olamazsın yaptırmazlar zaten bu ligde onu kimse göz önünde tutmuyor
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kendi foyalari ortaya çıkmasın diye yönetimi hedefe koymak için eteğindekileri dökmüş ama nafile.
Sene sonu iki tarafta yolcu.
Seni artık sucukcular da kurtaramaz
Yani "Banane gitin kac para ise verin alin" diyor.
Alamazlarsa da "Ben istedim alamadilar, ondan basarisiz oldum" diycek ve basarisizlik halinde de bahanesi hazir olacak.
Ben yonetim yerinde olsam alirdim onlari.
Sene sonu sampiyon olamazsa da direkt kovardim.
Kimler geldi bu takıma hepsi deli gibi para harcatti hangisi başarı sağladı? FT gitse gelecek adam bana bu yeter mi diyecek diyen oldu onuda topa tuttunuz evlatci dediniz yine kovdurdunuz ne istiyorsunuz ağa siz ?Bu kadar para harcatinca basarili olmasini isterim tabi ne istiycem.
Peki olamazsa o kadar para harcatan hocayi kovmayacak misin yonetici olsan?
Boylece hoca da kovulmamak icin tam performans vermek zorunda kalacak. Sampiyon yaparsa da kalacak!!
Şampiyon olursa gitmez.Kendi foyalari ortaya çıkmasın diye yönetimi hedefe koymak için eteğindekileri dökmüş ama nafile.
Sene sonu iki tarafta yolcu.
Seni artık sucukcular da kurtaramaz