Fatih Terim: "İrfan Can Kahveci, Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed ve Visca'yı istiyoruz"

Başakşehir'in aynı anda İrfan ve Visca'yı elden çıkaracağını sanmıyorum. Zikredilen isimler Visca firesiyle gelse bile yine muazzan olur.

Fatih Terim: Angelina Jolie'yi istiyorum.

Hoca durduk yere bu isimleri ortaya atmaz bence bitti bu transferler...
Bitmeden yaptıysa zaten çok büyük hata yapmış olur.
Bu açıklamalardan sonra sadece fiyat yükseltmek için şikeciler gibi takımlar araya girer.
Yönetimi zora sokmak için yaptıysa zaten daha büyük hata. Diagne ve Falcao baskı altında kaldıkları için aldılar.

Fatih Terim: “Ben şahsen koyu kahve seviyorum çünkü hem rahatlatıyor hem de birkaç dakika içinde sana ihtiyaç duyduğun o enerjiyi veriyor”

Fatih Terim: "Başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk. Benim istediğim isimleri bazen alamıyoruz. Galatasaray'ın değişime ihtiyacı var. Gerekli hassasiyetin gösterileceğine inanıyorum."

Fatih Terim: "Onyekuru'dan İrfan Can'a kadar, hatta Göksel Başkan ile oturup konuşulursa Visca'ya kadar istiyorum. Ben yeni ve başka bir Galatasaray kurabilmeyi istiyorum."

Fatih Terim: "Yönetimimizin elinden geleni hatta fazlasını yapmasını istiyorum. Evet İrfan'ı, Onyekuru'yu, Mostafa Mohamed'i istiyoruz. Birkaç oyuncu daha istiyoruz. Ben öyle bir liste verdim. Bazı oyuncularımızla ayrılacağız. Genelde hamleleri ocak ayında yapıyoruz bildiğiniz gibi."

Fatih Terim: "Sayın başkan ve yönetimimiz, değişim zamanında da oluyorsa bunu zorlayacağız. Bazı oyuncularla yolları ayıracağız."

Fatih Terim: "İmkan var da yapmıyoruz diye bir şey yok. Oyuncu almadan kimseyi gönderme taraftarı değilim. Yeni bir takım kurmak istiyorum."

Fatih Terim: “Ofsayt sevamında Muslera’nın ayağı kırıldı. Arda’ya yapılan kafa darbesi hiç masum değil. Biz veya yöneticimiz herhangi bir şey söylemiyor. Bu rahatsız olmuyoruz anlamına gelmesin. İnsan bir çağırır. Arda için insan bir çağırır! Oyunun 6-0’ı 1-0’ı yok”

Fatih Terim: "Belki de hafta içinde Galatasaraylıları bilgilendirme adına bir beyaz gömlek giyebiliriz belki de. İyi ve doğru bilgi alsınlar diye."

Fatih Terim: "Borçlar ve pandeminin getirmediği gelirler hesap edilince her kulübün durumu zor ancak bizim listemizde zaten rakamsal olarak geri dönecek olan yetenekli oyuncuları almaya çalışıyoruz. Bu isimleri çok evvelden veriyoruz."

Hoca yönetime gaz verdi, şimdi taraftar önünde yönetim zor duruma düşer bu transferler yapılamazsa

Hoca isim.vererek açıklama yapmazdı normalde. Bitti mi acaba transferler diye dusunmedim değil

Irfan can’a hayal diyordum bir de ustune visca cikti

Terim bence yönetimden artik bikti. hepsini nasil alalim ne parayla? anca marcao satilirsa. yönetime baski yapti bence de GÜZEL YAPTI

hoca karşılıklı takas yapalım baabında bişilerde söyledi yalnız

bence hoca bu isimleri vererek bir yandan gökşen gümüşdağı da mı zor durumda bırakmak istedi acaba. oyuncular bu kadar bizi istiyorsa.

Geri
Üst Alt