- 27 Ocak 2010
- 58.716
- 30.345
- 3.363
Vurdummu bayiltacak ortasaha lazim sayin gs taraftari
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
katılıyorum. bilerek isim verdi. ya alacaklar ya da sorumluluğu üstlenecekler. artık benden çıktı diyor.Yönetim ateş altına düştü
Bu transferler daha bitmemiş ve hoca isim verdiyse artık sorumluluğu üstüne almak istemedi muhtemelen.
Yıllarca hocayi kandırdılar çünkü bu sefer o topun altına girmez helâl olsun hocamakatılıyorum. bilerek isim verdi. ya alacaklar ya da sorumluluğu üstlenecekler. artık benden çıktı diyor.
FFP bir şekilde kalktı galiba artık sattığımız kadar alma olayı kalkmis11 milyona Ozan'ı sattık döne döne forvet aradılar bir adam alamadılar hocanın istediği, geçecekler ffp falan bir şekilde halledecekler.
Hocama bak yargı dağıtıyorFatih Terim: "Bugün 7-8 Türk oyuncuyla oynadığımız için yerli-yabancı mevzusu da kapanmıştır artık."
Derdinize sizin ya işiniz gücünüz o kovulsun bu gelsin sonra onlar kovulsun başarı isteyen yokHoca pimi cekti yonetimin kucagina birakti.
Yani "Banane gitin kac para ise verin alin" diyor.
Alamazlarsa da "Ben istedim alamadilar, ondan basarisiz oldum" diycek ve basarisizlik halinde de bahanesi hazir olacak.
Ben yonetim.yerinde olsam alirdim onlari.
Sene sonu sampiyon olamazsa da direkt kovardim.
Derdinize sizin ya işiniz gücünüz o kovulsun bu gelsin sonra onlar kovulsun başarı isteyen yok
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi