Fatih Terim: "İrfan Can Kahveci, Henry Onyekuru, Mostafa Mohamed ve Visca'yı istiyoruz"

Bu forumda maşallah herşeyi inanılmaz abartıyoruz.
Şu ismi geçen oyuncularda bir tek irfanın bonservisi sıkıntı olur.Ama takas yoluyla bir şekilde halledilir.

ben viskanın düşüşde olduğunu düşünüyorum.Bize daha farklı bir sağ kanat gerekli diye düşünüyorum.Başakşehir viskayı vermeye dünden razıdır..Adamlar suyunu çıkardı oyuncunun.Bizede posası kalabilir..

gerçekten taraftar transfer olsunda kim olursa olsun kafasında.
muhtemelen başımızdakili çapsızlardan bir halt olamayacağı için yurt dışına açılamıyoruz.Yurt içinden halledecekler transferleri.

bence gerçekten hiç transfer yapmayalım.başımızdaki çapsuzlar defolup gitsin.ondan sonra revizyon yapılsın.

Kulübün teknik direktörü ve yönetimi medya üzerinden transfer çalışması yapıyor. Teknik direktör yönetimi taraftarın önüne atıyor. Bi yerde haklı mı? Evet. Tarihin en beceriksiz yönetimi maalesef. 1 tane adam akıllı transfer yapsınlar öpüp başımıza koyalım .

Belki Onyekuru gelir. Diğerlerinin geleceğine zerre inanmıyorum. Onyekuruya bile belki diyorum çünkü ortada yönetim mönetim hiç bir şey yok.

3 yasy daha genct iken Nagatomo'nun hanımi eyledigi mi?

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Luyindama'da PSG maçında Mbappe'yi hanımı eylemişti. O zaman Mbappe'de çöp üstad. Visca bu ligin en iyi hücumcularından birisi. Ben katkı sağlayacağını düşünüyorum.

boşa heyecan yapmayalım. terim'in bu isimleri söylemesinin tek sebebi var o da yönetimin beceriksizliği. önceki transfer dönemlerinde yönetim hic bir halt yiyemedi. sonunda ne oldu terim alttan aldı eldekilerden faydalanmaya çalıştı. ama içten içe yönetime tepkiliydi. nitekim bir kaç ay önce bir kaos patlak vermişti.

şimdi de hoca ben listeyi verdim, kafada istediğim adamlar bunlar. bunların haricinde oyuncu alınırsa yönetim başarısızdır diye mesajı yolladı. visca hariç diğer üçü alınması nispeten daha kolay. bakalım neler olacak göreceğiz

SM-N950F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

"Başkalarına scoutluk yapmaktan yorulduk, istiyorum ama alınmıyor"
Hoca haklı yani 2 yıldır birçok genç isim çıktı birini bile alamadılar, hocada sıcarım sizin scoutingize diyor. Kapasınlar yani scoting işini boşa masraf.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca hamlesini yaptı. Yönetim kenara sıkıştı.

Bunu niye basın önünde yaptığını anlamadım.
Hoca'nın yönetime gram güvenmediğini düşünüyorum...

Profesyonellikten uzak hareket ediyorlar gene isimleri ortaya atarak falcao emre akbaba olayında da aynısı oldu paralar çöpe gitti hala akıllanmadı sayın terim ve apo

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Allah allah bak bak .Hoca konussa suc kojusmasa suc Sergenler Erollar konusurken bizim hoca niye konusmuyor denmiyormuydu.gizli sakli olsa cok alacak bizim beceriksizler sanki en azindan daha cabuk gitmeleri saglar hoca

Bu transfer yüzde doksan takas ile bitecek. Belhanda bu takasta kullanılır gibi. Emre Akbaba, Ömer Bayram da pakete dahil. Luyindama düşük ihtimal ama pazarlığa göre oda katılabilir. Ayrıca Belhanda'nın kalan maaşının bir kısmınıda biz karşılarız. Ayrıca 5-6 milyonda para veririz gibi eğer Luyindama olmaz ise.

helal hoca. bundan sonra böyle sürekli transfer listesini koy masaya ,yönetimin tüm çapsızlığı belli olsun. transfer listesini coca cola formülü gibi sakladınız da ne oldu, bil halt beceremediler yine. en azından dedikodular biter bu şekilde

Geri
Üst Alt