Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüm derbileri kaybetse bile en az 3 ocak ayi transfer yapmasina izin verilmeliİstifa edip yeni gelecek hocaya da 3 yıl kredi verilmelidir. Aksi iki yüzlülük olur.
Ben de o ara kinimi diri tutup safları sıkıştırayımhaha atalım o zaman boş geçmeyelim
arti: geri dönmeme sözleşmesi imzalanmali.derhal kovulmali
perşembe günü mavi beyaz giyinmeyi unutmayınBen de o ara kinimi diri tutup safları sıkıştırayım![]()
GS yi bu hale getiren birine ancak kızabilirim. Kin de tutabilirim.kininizi başka yerde kusunuz hanımefendi
AL için fikrim ortada. Hakkını her postum da verdim. Lig için düşüncem bu. İstifa için de net. Sizi daha hevesli gördüm, arzu ederseniz siz giyebilirsiniz. Vallahi tutmayızperşembe günü mavi beyaz giyinmeyi unutmayın
Galatasarayliyiz her daim. Galatasaraya zarar veren her kimse defolup gitmeliperşembe günü mavi beyaz giyinmeyi unutmayın
Zarar verenler ceket giyen adamlar bariz belli değil miGalatasarayliyiz her daim. Galatasaraya zarar veren her kimse defolup gitmeli
Onlarda defolsun. Berbat Ligde 1 tane rahat kazandigimiz maç yok. Sinirlerimi bozuyor bu.Zarar verenler ceket giyen adamlar bariz belli değil mi
önce onlar gitsin sonrasına bakarız rengoOnlarda defolsun. Berbat Ligde 1 tane rahat kazandigimiz maç yok. Sinirlerimi bozuyor bu.
Onların gitmesini bekleyemem ben yav. HERIF dalga geçiyor bizleönce onlar gitsin sonrasına bakarız rengo
Ülkede böyle kirli bir düzenin içine taraftara uyup genç bir antrenör getirilsin de 3 ay sonra nasıl sorunlar ile karşılaşacağımızı herkes görsün. Sanki üst düzey bir antrenör gelecek kulübe bu döviz kurunda. 3 ayda bir yeni antrenör önerirsiniz artık.
Zaten hocamız yozlaşmış türk futbolun bir sembolü, onlar gidecekse hocamızında gitmesi gerekiyor win win yaniOnlarda defolsun. Berbat Ligde 1 tane rahat kazandigimiz maç yok. Sinirlerimi bozuyor bu.
Çok daha kötüsü olur emin ol.ne gibi sorunlar ile karşılaşırız mesela renktaş
3 sene sıfır kupa , ligi 6. bitirme, 15. haftada 16 puan geride kalma filan gibi mi
Fatih Terim varsa adaletin olduğu yerde vardır unutmaZaten hocamız yozlaşmış türk futbolun bir sembolü, onlar gidecekse hocamızında gitmesi gerekiyor win win yani
Ekli dosyayı görüntüle 143138