Fatih Terim İstifa Etmeli mi ?

Şu an istifa ederse kaçmış olur, cevap hakkı vardır.

Sezon sonunda yolların ayrılması en hayırlı seçenek gibi görünüyor an itibariyle.

Su dakika istifa etse kim gelecek? Bu sene sonunda emekli olmali, kovulma falan hikayesini gecin. Fatih terim galatasaray efsanesidir , son yillarda rezalet yonetiyor belki artik kendini aile hayatina falan vermeli, zamani gecti . Bu sene uefada guzel bir kapanis uzerine turkiye kupasi yapsa yeterli.genc dinamik bir mumkunse alman ekolu hoca yakisir kulubumuze
Sezon ortasında Hamza geldi, üç kupa birden aldı. Alman değil, genç bir Türk bu kadroyu uçurur.

Şligini atamayan wernerle kazandılar ama rttaş lukaku yeni geldi

Bumutun dediği fail ,ft gitse başka biri gelse takım dahamı iyi olacak diyor

Yaw daha taptaze gözümüzün önünde emre b denen herif var

Eroldan takımı aldı geçen,aynı sdirik adamlarla çok daha iyi oynattı takımı,ligi 1 maçla kaybetmesinide geçtim oyun olarak daha iyi oynattı fbyi

Bu sene yine aykuttan başağı devraldı aynı isimlerle geldiği durum hem oyun hem skor olarak ortada

Avcının bitiremeyip şamp yapamadığı başağı buruk bitittirip şamp yaptı

Tucheli zaten yazdım

Bizdede aynı isimler başağa 5lik jkye 3lük olmadımı oldu,hepimiz terim gelsin dedikmi dedik,e aynı takımı şampiyon yaptımı yaptı,tez komple fail yani

Ha bide prandelliyle gelene geçene 4lük oluyoduk iç dış,takım hücuma bile kalkamıyodu aynı rezil takımı hamza daha iyi oynatıp şampiyon yaptı

Netcede örnekleri smedende çoğaltabiliyoruz görüldüğü üzre

Takım başka biri gelse iyimi olacak,yahut bu isimlerle bu kadar demek SKANDAL

Gelen belki dahada batıracak onada şut,gelen belki arşa çıkaracak o zm devam,denemeden bilemiyosun,deneyeceksin futbolun dnası bu

Tuchel psgde rezildi tutmadı chelseade tuttu,ranieri milyon tane kulüpte tutmadı leicesterda tuttu,mancini genelde tutmadı italya mtda tuttu,kimin nerde tutacağı belli olmuyor

Kuntz bile şenolun oynattığı leş futbolu aynı isimlerle güzelleştirdiyse,hemde toplamda 2 kere idman yapıp,şapkamızı önümüze koyup düşünecez

Emre örneği icin bekleyelim biraz. Emre bir kere kendi kurmadigi takimlar ile calisiyor hala, önce kendisinin kurdugu bir takimi izleyelim, o adamin pr olayi acayip seviyeye çıkmış.Takima baska biri gelse elbette daha basarili olabilir ama bizim oyun sorunundan cok bitiricilik sorunumuz var bence. Baska biri hayir bizim oyun sorunumuz var derse eyvallah der saygi duyarim ama bence öyle degil. Milli takimin sorunu oyundu, bitirememe degildi ki ? Milli takim senol ile her mac 2 xg üretip maclari gol atamadan mi bitiriyordu ? Yooo pozisyona bile giremiyordu. Yarin hemen terim gitti diyelim, atiyorum alman hoca geldi, emin ol biz yine bu oyunu oynar yine bitiremeyiz. Genc takim kurarken bunu da düşünmek lazimdi. Herkes genc takim fetişisti ama kimse sabretmiyor.

Sen bizim sorunumuz oyun diyorsan zaten en basta ayriliyoruz. Saygılar

şu an yahut sene sonu fark etmez giderse Okan buruk gelecektir. o da başakla avrupada giderken ligde çuval gibiydi. hesaba katalım

Zamanda geri gidip Tudor'u kovacaklarında başkana dur denebilir. FT Galatasaray için öyle bir figürdür ki 2 başkanın ölümüne, 2 başkanında batmasına sebep oldu. Ayağına taş değmemesi için satamayacağı kişi, oyuncu vs yok. Taraftarı bile kaç kez satmışlığı var. Bizi kaç kez kalkan olarak kullandı.

Zamanda geri gidip Tudor'u kovacaklarında başkana dur denebilir. FT Galatasaray için öyle bir figürdür ki 2 başkanın ölümüne, 2 başkanında batmasına sebep oldu. Ayağına taş değmemesi için satamayacağı kişi, oyuncu vs yok. Taraftarı bile kaç kez satmışlığı var. Bizi kaç kez kalkan olarak kullandı.

Kimsenin ölümüne falan sebep olmadi yav sacmalamayin.

Fatih Hoca camiada öyle bir duruma geldi ki üzerinden giden tartışmalar ben haklı çıkayım üzerine kuruluyor artık kazansa bir taraf kaybetse diğer taraf. Sırf şu tartışmaları görmemek için bile hocanın devam etmesini istemem sıkılıyor insan bir yerden sonra.

Çüş

Şligini atamayan wernerle kazandılar ama rttaş lukaku yeni geldi

Bumutun dediği fail ,ft gitse başka biri gelse takım dahamı iyi olacak diyor

Yaw daha taptaze gözümüzün önünde emre b denen herif var

Eroldan takımı aldı geçen,aynı sdirik adamlarla çok daha iyi oynattı takımı,ligi 1 maçla kaybetmesinide geçtim oyun olarak daha iyi oynattı fbyi

Bu sene yine aykuttan başağı devraldı aynı isimlerle geldiği durum hem oyun hem skor olarak ortada

Avcının bitiremeyip şamp yapamadığı başağı buruk bitittirip şamp yaptı

Tucheli zaten yazdım

Bizdede aynı isimler başağa 5lik jkye 3lük olmadımı oldu,hepimiz terim gelsin dedikmi dedik,e aynı takımı şampiyon yaptımı yaptı,tez komple fail yani

Ha bide prandelliyle gelene geçene 4lük oluyoduk iç dış,takım hücuma bile kalkamıyodu aynı rezil takımı hamza daha iyi oynatıp şampiyon yaptı

Netcede örnekleri smedende çoğaltabiliyoruz görüldüğü üzre

Takım başka biri gelse iyimi olacak,yahut bu isimlerle bu kadar demek SKANDAL

Gelen belki dahada batıracak onada şut,gelen belki arşa çıkaracak o zm devam,denemeden bilemiyosun,deneyeceksin futbolun dnası bu

Tuchel psgde rezildi tutmadı chelseade tuttu,ranieri milyon tane kulüpte tutmadı leicesterda tuttu,mancini genelde tutmadı italya mtda tuttu,kimin nerde tutacağı belli olmuyor

Kuntz bile şenolun oynattığı leş futbolu aynı isimlerle güzelleştirdiyse,hemde toplamda 2 kere idman yapıp,şapkamızı önümüze koyup düşünecez
Mantıklı insanın hali başka oluyor, her yönüyle kalite içeren bir post tebrik ediyorum hocam. Galatasaray'ı ülkedeki genel biat ve öğrenilmiş çaresizlik kültüründen ayrı kılan bir unsur vardı, başarısızlık en kötü koşulda bile bir seçenek değildi. Sorgulayan, tepki veren bir topluluktan, başarısızlığa kulp arayan, her sorunda dış etkenleri suçlayan ve kötü gidişatı tepkisizce izleyen bir güruha dönüşüldü. Baya baya ülkenin bire bir kopyası olduk çıktık. O gelse nolacak, başkası daha mı iyi yapacak gibi diye diye paso tokat yiyen camiaya dönüştürdüler bizi. Hani denemeye, değiştirmeye bile müsamaha yok. Neyin korkusu bu çözmek de mümkün değil, zaten 16 puan geridesin, 2 senedir kupa kazanmamışsın, nolacak yani küme mi düşeceksin? Ya da es kaza CL'ye katılsan 1 puan almayıp 0 mı çekeceksin? Hakemler hakkımızı yiyormuş, evet yiyorlar. Peki Terim'in varlığı bunu engelliyor mu? Alakası yok. Zaten Terim de senenin 3'te birinde takımın başında yok. Sözün bittiği yer de burası..

SM-G970F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimsenin ölümüne falan sebep olmadi yav sacmalamayin.
Özhan Canaydın ve Mustafa Cengiz. İkisininde en büyük hatası Fatih Terimdir. Birisi şampiyon hocayı kovdu, yerine bu 3 ayda Milandan kovulan arkadaşı medya ve taraftar gazıyla getirip o dönem Sergen ve Lucescuyu BJKye kaptırdı, hem şampiyonluğu hemde 7-8 senemizi çaldırdı. Adamın 6-0 vsde o kadar üstüne gidildi ki, adam hem madden hemde manen çöküşe girdi. Yaşı uygun olanlar o dönemi bilir. Mustafa Cengiz dönemindeki satışlarını söylemeye gerek yok zaten.

Faruk Süren ve Aysal dönemini hiç saymıyorum bile. Özellikle Aysal'ı ve Galatasaray'ı satışı hiç normal değildi. Nasıl midesiz bir taraftarsak Tudor ligte 1 puanla ikinciyken bu adamı getirtmek için 40 takla attık. Ben hala daha Mancini ve özellikle Tudor'un oynattığı Galatasaray'ın onda birini Terim döneminde hiçbir maçta göremedim, belki son Marsilya maçı hariç.

şu an yahut sene sonu fark etmez giderse Okan buruk gelecektir. o da başakla avrupada giderken ligde çuval gibiydi. hesaba katalım
Nitelik ve nicelik bakımından net yetersiz kadroyla bocalaması normaldi. Kendisinin böyle bir planlama yapmış olmasına ihtimal vermiyorum. AKP İBB yi kaybedince bütçe olarak küçülmeye gittiler; o yaşlı kadro da binen yükün altında ezildi. Tahmin sadece, kulübün içini bilemem...

Var mı şu anda önemi? Beğeniyor musunuz oynanan oyunu? Benim için son 4 sene de ben yine de şöyle sorayım. Son 2 senelik oyunu beğeniyor muydunuz? Beğeniyorduysanız sabredeceksiniz, beğenmiyorsanız bu projenin başına koymayacaktınız.
Terim başkana eski örneklerde olduğu gibi savaş açmadığı sürece kovulmaz. Zaten kovulursa da 100 yaşında bile olsa geri gelir takımın başına kurtarıcı olarak. Aynı döngü sürer ki geleceği olabilecek hiçbir hoca da rahat işini yapamaz.
Bir taraftan da Terim hiçbir zaman umutsuz olabilecek bir karakter değil. Pes edecek adam hiç değil. Ortası yok ya rezil olacak ya da düşündüğünü yapmasına izin vereceğiz. O zamana kadar da rezil olacaksa dahi, bir maç umut verip 2 maç rezil kepaze oynayan takımın oyunundan Terim sorumlu tutulmayacak. Yuvarlana yuvarlana 3 seneyi deviririz anlayacağın. Onun için ne yaptığının önemi olmayacak. Berbat bir oyunla da olsa 5 maçlık seri yapalım bu başlıkların hepsi unutulur ayrıca merak etmeyin.

Evet diyerek Galatasaray menfaatleri doğrultusunda hareket eden renkdaşlarıma saygılar sunarım.

avrupa'da yarı final falan yapmadığı sürece sene sonu saygı sevgi çerçevesinde koltuğu ve bu genç kadromuzu taze kan 1 hocaya bırakmalıdır

Gitmesi gerektiğini çok fazla istiyorum . Ama tüm bu yapılanların amacının fatih terimden kurtulmak olduğunu ve bunları yapan herifin servet yardımcı olduğunu gördükçe nedense hocaya karşı olan bağlılığım artıyor. Aslında hiçbir şey yapmasalar biz kendimiz göndereceğiz hocayı ama sırf onlar bunun için çabalıyorlar diye bunu dile getiremiyorum. Bu iş artık başka bir seviyeye geldi .

Sezon ortası hoca yollamak saçma. Tudor "Hırvat köylüsü" diye taşa tutulurken de aynı fikirdeydim. Birkaç kez bu şekilde başarı yakaladık diye böyle bir alışkanlık edindik. Hocanın gitmesiyle sihirli değnek değmeyecek kadroya. Orta/uzun vadede zarar veriyor hatta bu durum. Mevcut yapılanmayı tamamlayıp bırakması taraftarıyım. Kendisinden sonra gelecek hoca da önceden belirlenmeli ve ona göre bir strateji yapılmalı. Avrupa'da ilerleyebilir, ligi üst sıralarda bitirip kupayı kazanırsa 1 sezon daha kredim olabilir.

Geri
Üst Alt