Fatih Terim İstifa Etmeli mi ?

Emre örneği icin bekleyelim biraz. Emre bir kere kendi kurmadigi takimlar ile calisiyor hala, önce kendisinin kurdugu bir takimi izleyelim, o adamin pr olayi acayip seviyeye çıkmış.Takima baska biri gelse elbette daha basarili olabilir ama bizim oyun sorunundan cok bitiricilik sorunumuz var bence. Baska biri hayir bizim oyun sorunumuz var derse eyvallah der saygi duyarim ama bence öyle degil. Milli takimin sorunu oyundu, bitirememe degildi ki ? Milli takim senol ile her mac 2 xg üretip maclari gol atamadan mi bitiriyordu ? Yooo pozisyona bile giremiyordu. Yarin hemen terim gitti diyelim, atiyorum alman hoca geldi, emin ol biz yine bu oyunu oynar yine bitiremeyiz. Genc takim kurarken bunu da düşünmek lazimdi. Herkes genc takim fetişisti ama kimse sabretmiyor.

Sen bizim sorunumuz oyun diyorsan zaten en basta ayriliyoruz. Saygılar
Emrede diğerleri gibi örnekti sonra napacağı ne seviyeye çıkacağı beni ilgilendirmiyo,vaziyeti baz aldım

Bizim sorunumuz oyun aga,bak burda en azılı ft düşmanlarından biriyim,yağmurlu havada kendisine su vermem(sebeplerini çok saydım)takımdaki 5.senesi kendisinin ama ona rağmen hala bir arpa boyu ilerletemiyo takımı,ilerletemeyecekte bireysel melo gibi 5–6 adam denk gelmedikçe,ona rağmen oyun bana 1 gr senin adın gibi umut verse yine sineye çeker kalsın derdim,kalsın diyemiyorum çünkü tünelin ucunda ışık yok

Bizim bitiricilik sorunumuz falan yok,yani var ama bel bağlanan sorun o sorun değil

Bitiricilik sorunu nedir biliyormusun çelsinin wernerden lukakuya geçmesi,bitiricilik sorunu ne biliyomusun süper finalde yenildiğimiz fb maçında topu kaleye sokamadığımız o 56 tane %100 pozisyon,elmanderdi bitiricilik sorunu,necatiydi,sercandı,naptık drogbayı burağı aldık,bitiriciliği çözdük ama onlarda başka sorunlar yarattı neyse anlatabildim heralde demek istediğimi

Halilin geçen maçlardan birinde çok güzel bi şutu vardı uzaktan direği yalayan,o top girse nolacaktıki,mohamed dün direğe nişanlamasaydı nolacaktı,diagne penaltıyı kaçırmasa nolacaktı,evet skoru alırdık ama skoru almak sadece sorunları halı altına süpürmekti,pislik duruyordu

18de bırak skoru şampiyonluğu aldık sorunlar çözüldümü hayır,19da bırak bitiriciliği ebesinin damından geri geldik şampiyon olduk sorunlar çözüldümü yine hayır,tüm vücudumuz(takım) kangren olmuş mosmor,biz allıkla morluğu gizlemeye çalıştık mal gibi

Bizim sorunumuzun oyun olduğu zaten şurdan belli avrupada denk getirdik attık ligde denk gelmiyor,burdaki denk kelimesi zaten bize oyunumuzun allaha emanet olduğunu gösteriyor

Bu sabır öyle bişeyki her zora düşen istiyor,takımda 5.senesini geçiren adam sabır mabır isteyemez,ligdeki rakiplerin giresun altay malatya denizlispor fln harcattığın para bonservisle bu sene 25m,ffpden dolayı bonservise harcatamadığın ama maaşa harcattığın para yine kaç küsür milyon,adında gs dediğim gibi takımdaki 5.senen,insan 3 sene daha istemeye utanır

Şimdi rte çıkıp ekonomiyi düzeltmek için bana 3 sene verin derse verirmisin vermezsin,ama ftye verilmek isteniyor ne hikmetse

Bak kanka siz çok güzel kandırılıyorsunuz,kandırılmak kötü ama kandırıldığınızı bilmemeniz daha kötü

Filmi başa saralım

Bu sezon başına dön ftnin o randersi zar zor elediğimiz süreçteki açıklamalarına bir bak ne dedi yeni bi takımız alıştıkça daha iyi olucaz

Filmi 3–5 hafta sonrasına atalım

Ft yine puan kaybından sonra bu sefer diyoki ocakta uçucaz(transferi kastetmedim oyun olarak dedim de diyor ayrıyetten

Şimdi sorgulamayan sizleri yine yanına çekiyor,kendisine destekçi buluyor

Şimdi geçen haftaya saralım filmi

Bu sefer bahane kalmadı,ocakta düzelsekte tsyi yakalamak zor ve dediki benim amacım şampiyonluk değil daha farklı bir misyonum var a döndürdü olayı

Böyle böyle uyuta uyuta 5.senesine girdi beyefendi,sizler maşa oldunuz,maşa olduğunuzuda bilmediniz

Şimdi burda eleştiren beni baz alalım beni okuyan diyoki ftyi sevmiyo ona takık,ulan bu adam benim kan davalımmı,malıma mı çöktü,canıma mı kastetti niye adama takayım

Bugün bıraksın gitsin yine imparator deriz ama gitmeli–gidecek

Ben varsam gs başarılı olsun zihniyetindeki birinide gözünüzde öyle fazla büyütüp ilah olarak görmeyin

Bülent kaptan,suat muat emin ol şuan daha çok düşünüyodur gsyi,ft arda falan bunlar şuan biri marşmelovla biri viskiyle haşır neşirdir gününü gün ediyodur burda senle ben kafa patlatıyoruz

Sözde gslileri özde gslilerden ayıralım pls

Saygılar benden reyis

Özhan Canaydın ve Mustafa Cengiz. İkisininde en büyük hatası Fatih Terimdir. Birisi şampiyon hocayı kovdu, yerine bu 3 ayda Milandan kovulan arkadaşı medya ve taraftar gazıyla getirip o dönem Sergen ve Lucescuyu BJKye kaptırdı, hem şampiyonluğu hemde 7-8 senemizi çaldırdı. Adamın 6-0 vsde o kadar üstüne gidildi ki, adam hem madden hemde manen çöküşe girdi. Yaşı uygun olanlar o dönemi bilir. Mustafa Cengiz dönemindeki satışlarını söylemeye gerek yok zaten.

Faruk Süren ve Aysal dönemini hiç saymıyorum bile. Özellikle Aysal'ı ve Galatasaray'ı satışı hiç normal değildi. Nasıl midesiz bir taraftarsak Tudor ligte 1 puanla ikinciyken bu adamı getirtmek için 40 takla attık. Ben hala daha Mancini ve özellikle Tudor'un oynattığı Galatasaray'ın onda birini Terim döneminde hiçbir maçta göremedim, belki son Marsilya maçı hariç.

bir şeyi düzeltmem lazım

canaydın bu kulübü baya uçurumun eşiğine getiren adamdır

ortada medya ya da taraftar baskısı yokken seçimi kazanmak için terimi öne sürmüş ve lucescuyla çok iyi gideceği belli seriyi bozmuştur

o günlerde daha terim medyası bu kadar güçlü oluşmamıştı muhtemelen

son 30 yılın en büyük vebali canaydındadır her yönüyle

bir şeyi düzeltmem lazım

canaydın bu kulübü baya uçurumun eşiğine getiren adamdır

ortada medya ya da taraftar baskısı yokken seçimi kazanmak için terimi öne sürmüş ve lucescuyla çok iyi gideceği belli seriyi bozmuştur

o günlerde daha terim medyası bu kadar güçlü oluşmamıştı muhtemelen

son 30 yılın en büyük vebali canaydındadır her yönüyle
Efsane baskan hakkinda dogru konusalim. Ihrac edilmeni istemem

FT dediği gibi 3 sene falan duramaz. Durması için UEFA'da en az yarı final yapması lazım. Hatta yarı final bile kurtarmayabilir. Aykut'u kurtarmamıştı. Lige gitti gözüyle bakıyorum. Zaten aldığımız maçları da hakemler rakibe veriyor. Geçtigimiz 3 sezondaki gibi 2. yarıda 8-9 maçlık seri olabilir ama ilk kayıpta yine tepetaklak oluruz en iyi ihtimal. Dönemeyiz yani. Doğal olarak 3 sezon üst üste şampiyon olamayana adama artık kimse sabretmez. Şu anda bile yarı yarıya bölünmüş durumda taraftar. Ligdeki başarısızlığın üstüne bir de Avrupa'da sallanırsak taraftar da FT gitsin diyecektir.

Adam 2023 ve 2024 de şampiyon yapacak, hala istifa diyolar.te allam

Fatih Terim Üretimi 7 Özlü Söz

yabanci teknik direktör getirmekten korkmayin.

ne olacak yani 3 senenin bir teneke kupasi dahi kazanilmadan gececegini mi saniyorsunuz?

ne olacak yani kendi sahanda bile derbi kazanmaktan aciz bir takim mi olacagiz?

tüm derbilerde öne gecip kaybedecegimizi mi saniyorsunuz?

Adam 2023 ve 2024 de şampiyon yapacak, hala istifa diyolar.te allam
İnanasım geliyor, iyimser tarafından bakmayı tercih eden biriyimdir. Sonra aklıma ballandıra ballandıra anlattığın, altyapımızdaki ''World Class'' adayı olup da 'çöp' ten öteye gidememiş onlarca yıldız adayımız geliyor (Hem de çoğu bahse konu TD ün varlığında üstelik) ve yıldız fallarına inanmaktan vazgeçiyorum haliyle!. Kusura bakma lütfen :giggle:

Geri
Üst Alt