Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
Emrede diğerleri gibi örnekti sonra napacağı ne seviyeye çıkacağı beni ilgilendirmiyo,vaziyeti baz aldımEmre örneği icin bekleyelim biraz. Emre bir kere kendi kurmadigi takimlar ile calisiyor hala, önce kendisinin kurdugu bir takimi izleyelim, o adamin pr olayi acayip seviyeye çıkmış.Takima baska biri gelse elbette daha basarili olabilir ama bizim oyun sorunundan cok bitiricilik sorunumuz var bence. Baska biri hayir bizim oyun sorunumuz var derse eyvallah der saygi duyarim ama bence öyle degil. Milli takimin sorunu oyundu, bitirememe degildi ki ? Milli takim senol ile her mac 2 xg üretip maclari gol atamadan mi bitiriyordu ? Yooo pozisyona bile giremiyordu. Yarin hemen terim gitti diyelim, atiyorum alman hoca geldi, emin ol biz yine bu oyunu oynar yine bitiremeyiz. Genc takim kurarken bunu da düşünmek lazimdi. Herkes genc takim fetişisti ama kimse sabretmiyor.
Sen bizim sorunumuz oyun diyorsan zaten en basta ayriliyoruz. Saygılar
Bizim sorunumuz oyun aga,bak burda en azılı ft düşmanlarından biriyim,yağmurlu havada kendisine su vermem(sebeplerini çok saydım)takımdaki 5.senesi kendisinin ama ona rağmen hala bir arpa boyu ilerletemiyo takımı,ilerletemeyecekte bireysel melo gibi 5–6 adam denk gelmedikçe,ona rağmen oyun bana 1 gr senin adın gibi umut verse yine sineye çeker kalsın derdim,kalsın diyemiyorum çünkü tünelin ucunda ışık yok
Bizim bitiricilik sorunumuz falan yok,yani var ama bel bağlanan sorun o sorun değil
Bitiricilik sorunu nedir biliyormusun çelsinin wernerden lukakuya geçmesi,bitiricilik sorunu ne biliyomusun süper finalde yenildiğimiz fb maçında topu kaleye sokamadığımız o 56 tane %100 pozisyon,elmanderdi bitiricilik sorunu,necatiydi,sercandı,naptık drogbayı burağı aldık,bitiriciliği çözdük ama onlarda başka sorunlar yarattı neyse anlatabildim heralde demek istediğimi
Halilin geçen maçlardan birinde çok güzel bi şutu vardı uzaktan direği yalayan,o top girse nolacaktıki,mohamed dün direğe nişanlamasaydı nolacaktı,diagne penaltıyı kaçırmasa nolacaktı,evet skoru alırdık ama skoru almak sadece sorunları halı altına süpürmekti,pislik duruyordu
18de bırak skoru şampiyonluğu aldık sorunlar çözüldümü hayır,19da bırak bitiriciliği ebesinin damından geri geldik şampiyon olduk sorunlar çözüldümü yine hayır,tüm vücudumuz(takım) kangren olmuş mosmor,biz allıkla morluğu gizlemeye çalıştık mal gibi
Bizim sorunumuzun oyun olduğu zaten şurdan belli avrupada denk getirdik attık ligde denk gelmiyor,burdaki denk kelimesi zaten bize oyunumuzun allaha emanet olduğunu gösteriyor
Bu sabır öyle bişeyki her zora düşen istiyor,takımda 5.senesini geçiren adam sabır mabır isteyemez,ligdeki rakiplerin giresun altay malatya denizlispor fln harcattığın para bonservisle bu sene 25m,ffpden dolayı bonservise harcatamadığın ama maaşa harcattığın para yine kaç küsür milyon,adında gs dediğim gibi takımdaki 5.senen,insan 3 sene daha istemeye utanır
Şimdi rte çıkıp ekonomiyi düzeltmek için bana 3 sene verin derse verirmisin vermezsin,ama ftye verilmek isteniyor ne hikmetse
Bak kanka siz çok güzel kandırılıyorsunuz,kandırılmak kötü ama kandırıldığınızı bilmemeniz daha kötü
Filmi başa saralım
Bu sezon başına dön ftnin o randersi zar zor elediğimiz süreçteki açıklamalarına bir bak ne dedi yeni bi takımız alıştıkça daha iyi olucaz
Filmi 3–5 hafta sonrasına atalım
Ft yine puan kaybından sonra bu sefer diyoki ocakta uçucaz(transferi kastetmedim oyun olarak dedim de diyor ayrıyetten
Şimdi sorgulamayan sizleri yine yanına çekiyor,kendisine destekçi buluyor
Şimdi geçen haftaya saralım filmi
Bu sefer bahane kalmadı,ocakta düzelsekte tsyi yakalamak zor ve dediki benim amacım şampiyonluk değil daha farklı bir misyonum var a döndürdü olayı
Böyle böyle uyuta uyuta 5.senesine girdi beyefendi,sizler maşa oldunuz,maşa olduğunuzuda bilmediniz
Şimdi burda eleştiren beni baz alalım beni okuyan diyoki ftyi sevmiyo ona takık,ulan bu adam benim kan davalımmı,malıma mı çöktü,canıma mı kastetti niye adama takayım
Bugün bıraksın gitsin yine imparator deriz ama gitmeli–gidecek
Ben varsam gs başarılı olsun zihniyetindeki birinide gözünüzde öyle fazla büyütüp ilah olarak görmeyin
Bülent kaptan,suat muat emin ol şuan daha çok düşünüyodur gsyi,ft arda falan bunlar şuan biri marşmelovla biri viskiyle haşır neşirdir gününü gün ediyodur burda senle ben kafa patlatıyoruz
Sözde gslileri özde gslilerden ayıralım pls
Saygılar benden reyis