Fatih Terim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Terimciyim ama anti-Terimci olsam istifasını istemezdim."Şu anki takımı gelen hiçbir hoca düzeltemez.İhale yeni hocaya kalacağına Terim'e kalsın" derdim.

Ben Terimciyim ama anti-Terimci olsam istifasını istemezdim."Şu anki takımı gelen hiçbir hoca düzeltemez.İhale yeni hocaya kalacağına Terim'e kalsın" derdim.

Ben anti-Terimci olarak dedim zaten sakın gitmesin, ihale başkasına kalmasın,3 m yattığı yerden almasın, sene sonu G.Sarayimla işi kalmasın...

Tudor olmasa sampiyon felan olamazdi, Tudor hayvan gibi fizik ve kondisyon yukledi, takimda kimse dagilmiyordu, herkes tas gibiydi.

Sisirilmis balon Fatih Terim, gecen sezon taraftar sayesinde sampiyon olmus, gerekli takviyeleri yapmamis, sonrada herkes bize izin versin diye konustu, takimin hali ortada.

insan birazcik olsa utanir Eren ve Selcuk denilen futbol teroristlerini oynatmazdi.

Kendini yalanliyorsun

Daha 10 dakika önce yazdigin yorumu inkar ediyorsun

Tudor olmasa sampiyon olamazdi yazmissin,diger yorumunda bunun aksini iddia ediyorsun bu nasil celiski

Bu kadroya guardiola gelse bi halt yapamaz,bu aptal sürüsünü oluşturan kimse sezon sonuna kadar ceremesini çeksin,her hafta en ağır eleştirileri dinlemek zorunda kalsın.Bu sene gitti zaten.

Yapilan değişikliklerle maci verdi kimse savunmuyor ama istifa etsin soylemi uçuk. Bu adam olmasaydi gecen yil uefadan 3 sene men yerdik. Kulup iflas etme noktasina gelmisti tek cikar yol şampiyonluktu ve terim bunu basardi. Camia resmen ipten alındı

Kısaca kredisi var.
tek bir maçta bu noktaya gelmedik bu sene çok kötü bir teknik direktörlük yapıyor kendisi. kendisini dahi felan zannedip çılgınca kararlar veriyor artık.geri dönüşü olmayan noktaya girdiğimizi ve artık terimle olmıycağını düşünüyorum.ara transferde sneijder kalitesinde bir adam gelip terimin götünü kurtarabilir tabi...

Yahu her bir haltı forvetsizliğe bağlamayı bırakın! saha içinde oyun yok, kondisyon yok, forma adaleti yok.
Korkaklık var, bezmişlik var, pes etmek var.
Bunların nedeni de forvet olmayışı mı?

Son 4 ic saha macinda da 0 puan alabilirdik

Bursa ve rize eh iste , fb ve konya keza , bu 4 puan bizi yine de yukarida tutuyor

4 milyon euro maaşı bırakıp gider mi sizce? Terim'i ben biraz tanıyorsam hayatta istifa etmez isterse 6. falan olalım. Kovulduğu zamanda 4 senelik tazminatının peşine düşecektir. Bu mesaj burada dursun zamanı gelince hatırlatırım size.

3 milyon avro kazanan, takimi bir taktiksel oyun plani hazirliyamiyan, yaninda sadece yaliyicilari alan, herseyi ben bilirim ayagi ile hayati yasiyan, son derece basarisiz bir teknik direktor

Eleştirenler yenilgi veya puan kayiplarinimi eleştiriyor sizce bukadar uzaksiniz herseyden

Fatih terime bir sey soyleyince, kufur yiyorduk 1 yildir ama gun geldi ve daha cok kisi bizim 1 senedir soyledigimizi soylemeye basladilar.

Bakin terimcimisiniz yada anti terimcimi hic umrumda degil, sizin gibi taraftarin beynine kopek isesin.

Tek Galatasaray vardir, keske herkez anlayabilse!

Bizi okadar sampiyon etti diye elestirmek yasak mi? Yada kredisi sonsuzmu? Ozamana kadar da ne sular gecer dereden.

Bakin arkadaslar insan oglu cok tehlikelidir, kimseyi padisah yada kral yapmayin sonra o kisiler uzerinize basar. Bu ulkede sadece futbolda degil, her platformda boyle. Ne yazik ki balik havizali bir topluma sahibiz ki, kimse gecmisten ders almiyor.

Soruyorum, terimin hic mi sucu yok? Allahiniza kurban, bukadar kor olmayin.
Tek suclu tff ve mhk mi? Dune kadar Galatasarayi sirtindan vurup tupcu ile kol kola giren adamdan bahsediyoruz.
Forvet yok diye bukadar heryer yangina verilmez, veriliyorsa ben bundan art niyet ararim.

Baskanini, oyuncularini ve medyayi onumuze atmasi hic hos degil, ben suclu degilim diyer gibi. Suclu bunlar demeye getirmek nedir?

Takim ne bir korner taktigi var nede bir oyun sistemi, ne oynadigini anlamadim suana kadar. Kondisyon yerlerde, herkez agactan elma duser gibi pes pese sakatlanmasi nekadar tesaduf tur?

Birde anadolu takimlarini karsina almak nedir? Galatasaray Turkiedir, nereye gitse sevgiyle karsilanmistir. Bize kumpas kuruyorlar demekle olmuyor bu isler, biraz antipatik geldiginizi de gormeniz gerek.

Forvet yok diye ereni taraftar onune at, sonra bu adamdan birseyler bekle. Yok oyle bir dunya iste, evet eren soyle boyle kotu oyuncu ama iyi bir hoca elindeki malzeme ile birseyler cikarir, malzeme bu diye isyan etmemeli.

Feghuili kac mactir oynatilmadi, neden?
Maiconu sildin, ozaman neden takimda tuttunuz, simdi nasil verim almayi dusundun. Maicon ve feghuili zorla gondermeye calistiniz, sonra elinizde kaldi ve tabiki takim ici huzursuzluk yasanir. Gecen sezon bu oyuncularla sampiyon olmadikmi?

Ve son olarak 10 macta 1 galibiyet aliyorsan, ozaman neden genclere sans vermedin?

Bugun 4 tane bek oyuncusuyla oynadin, ne istir bu kardesim? Resmen alay ediyorlar bizimle. Selcuk tek basina 90dk orta sahada kaldi.

Hagi, popescu, sneijder, Drogba vesaire kadrolarla basarili oldun ama kotu bir kadro ile asla basarili oldugunu goremedik. Bunuda es gecmeyelim.

Terim istifa diyorum, kaldigi her saniye Galatasaraya zarar verecektir.

Öncelikle en başta şunu belirtmeliyim;

Ben genel olarak Fatih Terim'in Galatasaray'a verebilecek bir şeyi kalmadığına inandığım için istifa etmesini istiyorum yani bu sezon yaşananlar ile alakalı değil

Yalnız hatırlarsanız hoca daha geçenlerde bir açıklama yaptı ve taraftardan zaman istedi

Açıkçası hocanın istediği bu zaman kendisine tanınmalı diyorum

Eğer hocanın yaptığı hamleler sonrası bir değişiklik olmaz ise işte o zaman yollar ayrılmalı

Bana kalsa bu hamleler sonrasında da değişen bir şey olmayacak ama en azından taraftarın kafasında soru işareti kalmamalı

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt