Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terimci olman beni sevindiriyorBen Terimciyim ama anti-Terimci olsam istifasını istemezdim."Şu anki takımı gelen hiçbir hoca düzeltemez.İhale yeni hocaya kalacağına Terim'e kalsın" derdim.
Ben Terimciyim ama anti-Terimci olsam istifasını istemezdim."Şu anki takımı gelen hiçbir hoca düzeltemez.İhale yeni hocaya kalacağına Terim'e kalsın" derdim.
Tudor olmasa sampiyon felan olamazdi, Tudor hayvan gibi fizik ve kondisyon yukledi, takimda kimse dagilmiyordu, herkes tas gibiydi.
Sisirilmis balon Fatih Terim, gecen sezon taraftar sayesinde sampiyon olmus, gerekli takviyeleri yapmamis, sonrada herkes bize izin versin diye konustu, takimin hali ortada.
insan birazcik olsa utanir Eren ve Selcuk denilen futbol teroristlerini oynatmazdi.
Hocamın manasız hamleleri de beni üzüyorTerimci olman beni sevindiriyor
Hocamın manasız hamleleri de beni üzüyorTerimci olman beni sevindiriyor
tek bir maçta bu noktaya gelmedik bu sene çok kötü bir teknik direktörlük yapıyor kendisi. kendisini dahi felan zannedip çılgınca kararlar veriyor artık.geri dönüşü olmayan noktaya girdiğimizi ve artık terimle olmıycağını düşünüyorum.ara transferde sneijder kalitesinde bir adam gelip terimin götünü kurtarabilir tabi...Yapilan değişikliklerle maci verdi kimse savunmuyor ama istifa etsin soylemi uçuk. Bu adam olmasaydi gecen yil uefadan 3 sene men yerdik. Kulup iflas etme noktasina gelmisti tek cikar yol şampiyonluktu ve terim bunu basardi. Camia resmen ipten alındı
Kısaca kredisi var.