Fatih Terim İstifa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocanin forvetimi var stoperimi var da oynatsin diyorsunuz evet var. Maicon gidene kadar mecbur oynamali forvet desen Ali neden yedekte oturur da oyuna girmez veya ilk 11 de baslamaz? Bu eren kac haftadan beri rezil oynuyor bu israr neden bu herif kime inat oynatiliyor ?

Fatih Terim galatasaray basarisiz olma ugruna kime ayar vermek istiyor Eren selcuk gibi lesleri oynatarak?

BU TAKIMI BU TARAFTAR KIMSE SAHIPLENMEDI.

TAKIM YONETIM TEKNIK EKIB HER BOKU YEDI TARAFTAR SAHIP CIKTI.

KOCA SEZONDUR BIR BOK OYNAMIYAN ADAMLARIN ANTREMANIN 40.000 TARAFTAR GELMIS NEYI KONUSUYORUZ BURDA.

ADAMLIKTAN UZAK, EGOLU KIBIRLI FATIH TERIM ISTIFA ETSIN, YETER ARTIK.

YANINDAKI YEDEK KULUBESINDEKI VAZOLARI HASAN DAVALA VE DIGERLERI DE DEF OLUP GITSIN.

BIR HOCA ONCE KENDINE BAKIP UTANIR, BEN NE KATTIM BU TAKIMA, BEN NE YAPTIM BUNLAR ICIN.

HERKESLE BABA OGUL ILISKISI KURACAM DIYE ANTREMAN YAPTIRMIYOR.

BIKTIK ARTIK YETER ULAN ligin 18CI BIZDEN IYI FUTBOL OYNUYOR, BIZ NAPIYORUZ NEYIN KAFASINI YASIYORUZ

SENEDE 3 MILYON ALIYOR ULAN, INSAN UTANIR DISARI CIKAMAZ

Terim'e iş yapacağı kadroyu vereceksen;
Terim'e neden 3.000.000€ gibi bir maaş bağlayalım.Hayır kurumu muyuz biz?
İş yapılacak kadro ile Okan Buruk vs. pro lisansı olan herhangi bir hoca daha derli toplu futbol oynatır. 2.000.000€ da cebimize kalır.

BU TAKIMI BU TARAFTAR KIMSE SAHIPLENMEDI.

TAKIM YONETIM TEKNIK EKIB HER BOKU YEDI TARAFTAR SAHIP CIKTI.

KOCA SEZONDUR BIR BOK OYNAMIYAN ADAMLARIN ANTREMANIN 40.000 TARAFTAR GELMIS NEYI KONUSUYORUZ BURDA.

ADAMLIKTAN UZAK, EGOLU KIBIRLI FATIH TERIM ISTIFA ETSIN, YETER ARTIK.

YANINDAKI YEDEK KULUBESINDEKI VAZOLARI HASAN DAVALA VE DIGERLERI DE DEF OLUP GITSIN.

BIR HOCA ONCE KENDINE BAKIP UTANIR, BEN NE KATTIM BU TAKIMA, BEN NE YAPTIM BUNLAR ICIN.

HERKESLE BABA OGUL ILISKISI KURACAM DIYE ANTREMAN YAPTIRMIYOR.

BIKTIK ARTIK YETER ULAN ligin 18CI BIZDEN IYI FUTBOL OYNUYOR, BIZ NAPIYORUZ NEYIN KAFASINI YASIYORUZ

SENEDE 3 MILYON ALIYOR ULAN, INSAN UTANIR DISARI CIKAMAZ

Kac yasindasin mehmet

Gecen seneki begenilmeyen tudordan daha az puan toplayan bir hoca var basimizda ve alternatif sun deniliyor enteresan

Benim efsanem, var mı böyle delikanlı hoca. Ah reyiz, akıttığın kana kurban, keşke sağlığın el verseydi de yine gelseydin Belçikalardan...
images.webp

Sorun Fatih Terimden sonra Kim gelecegi degil. Asil sorun gelecek olanin kredisi olmamasi. Bence istifa etmemeli.

Tudor güzellemesi yapanların pipisi kesilse yeridir, yapmayın etmeyin arkadaşlar bugün Terim'in eleştirilmesi ne kadar gerekliyse o gün Tudor'un kovulması da o kadar gerekliydi.

Gec simdi onu bunu mehmet kac yasindasin merak ettim
icerikli konus Arda, senin gibi tiplerin isi bitti burda. hocaniza biat bile edemiyorsunuz, hani fenerli ilan ediyordun beni, noldu simdi? Kim hakliymis.

CL kazanmak istedigini belirten herif Mugdat ve Omer Bayrami aldiriyor takima, yedekten her mac ya Selcuk yada Omer giriyor, baska kimse yok sanki.

Terim'e iş yapacağı kadroyu vereceksen;
Terim'e neden 3.000.000€ gibi bir maaş bağlayalım.Hayır kurumu muyuz biz?
İş yapılacak kadro ile Okan Buruk vs. pro lisansı olan herhangi bir hoca daha derli toplu futbol oynatır. 2.000.000€ da cebimize kalır.

Okan Burukta bile daha iyi Forvet var.

zaman isteyen adam gider gencleri oynatir ve malzeme bu der. Gidip gotu agarmis herifleri surekli oyuna sokup puan kaybina zemin hazirliyorsa zaman isteme falan hikaye haci zaman gencleri yetistiriken kazanilir gidip eren ve selcuk sene sonu siktir olup gitsin diye degil

icerikli konus Arda, senin gibi tiplerin isi bitti burda. hocaniza biat bile edemiyorsunuz, hani fenerli ilan ediyordun beni, noldu simdi? Kim hakliymis.

CL kazanmak istedigini belirten herif Mugdat ve Omer Bayrami aldiriyor takima, yedekten her mac ya Selcuk yada Omer giriyor, baska kimse yok sanki.

Hocaniz degil hocamiz

Galatasarayliysan eger mevcut teknik direktorumuz Fatih Terim,yani hocamiz oluyor

Her neyse yasin kac mehmet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt