- 3 Temmuz 2012
- 133.887
- 80.754
- 5.198
Protesto ıcın floryanın onundeyımNerelerdeydin recep?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Protesto ıcın floryanın onundeyımNerelerdeydin recep?
sen ben musap kardesım
kırdın beni recebimsen ben musap kardesım
BU TAKIMI BU TARAFTAR KIMSE SAHIPLENMEDI.
TAKIM YONETIM TEKNIK EKIB HER BOKU YEDI TARAFTAR SAHIP CIKTI.
KOCA SEZONDUR BIR BOK OYNAMIYAN ADAMLARIN ANTREMANIN 40.000 TARAFTAR GELMIS NEYI KONUSUYORUZ BURDA.
ADAMLIKTAN UZAK, EGOLU KIBIRLI FATIH TERIM ISTIFA ETSIN, YETER ARTIK.
YANINDAKI YEDEK KULUBESINDEKI VAZOLARI HASAN DAVALA VE DIGERLERI DE DEF OLUP GITSIN.
BIR HOCA ONCE KENDINE BAKIP UTANIR, BEN NE KATTIM BU TAKIMA, BEN NE YAPTIM BUNLAR ICIN.
HERKESLE BABA OGUL ILISKISI KURACAM DIYE ANTREMAN YAPTIRMIYOR.
BIKTIK ARTIK YETER ULAN ligin 18CI BIZDEN IYI FUTBOL OYNUYOR, BIZ NAPIYORUZ NEYIN KAFASINI YASIYORUZ
SENEDE 3 MILYON ALIYOR ULAN, INSAN UTANIR DISARI CIKAMAZ
sen ben musap kardesım
Ne alaka birader, ulan icerikli bir bok diyemediginiz icin neler diyorsunuz.Kac yasindasin mehmet
Ne alaka birader, ulan icerikli bir bok diyemediginiz icin neler diyorsunuz.
insan utanir, sizin gibi capsizlar yuzunden bu takim bu halde, herkesin gotunu kaldirdiniz takimda
icerikli konus Arda, senin gibi tiplerin isi bitti burda. hocaniza biat bile edemiyorsunuz, hani fenerli ilan ediyordun beni, noldu simdi? Kim hakliymis.Gec simdi onu bunu mehmet kac yasindasin merak ettim
Tudor güzellemesi yapanların pipisi kesilse yeridir, yapmayın etmeyin arkadaşlar bugün Terim'in eleştirilmesi ne kadar gerekliyse o gün Tudor'un kovulması da o kadar gerekliydi.
Terim'e iş yapacağı kadroyu vereceksen;
Terim'e neden 3.000.000€ gibi bir maaş bağlayalım.Hayır kurumu muyuz biz?
İş yapılacak kadro ile Okan Buruk vs. pro lisansı olan herhangi bir hoca daha derli toplu futbol oynatır. 2.000.000€ da cebimize kalır.
icerikli konus Arda, senin gibi tiplerin isi bitti burda. hocaniza biat bile edemiyorsunuz, hani fenerli ilan ediyordun beni, noldu simdi? Kim hakliymis.
CL kazanmak istedigini belirten herif Mugdat ve Omer Bayrami aldiriyor takima, yedekten her mac ya Selcuk yada Omer giriyor, baska kimse yok sanki.