- 30 Mayıs 2011
- 16.177
- 1.084
- 458
Fatih Terim'i her zaman sezonun ikinci yarisinda getireceksin. Yoksa Terim butun sezonu cikaramiyor bu bir gercek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tudor güzellemesi yapanların pipisi kesilse yeridir, yapmayın etmeyin arkadaşlar bugün Terim'in eleştirilmesi ne kadar gerekliyse o gün Tudor'un kovulması da o kadar gerekliydi.
Mevcut şartlarda kimi getireceksin.Yerli getirsen sezon sonuna kadar dursa harcanır.Yabancı getirsen sezon sonuna kadar dursa yine harcanır birde tazminat alır gider.Bir hoca değişikliği olacaksa sezon sonu olmalı artık yapacak bişey yok.Gecen seneki begenilmeyen tudordan daha az puan toplayan bir hoca var basimizda ve alternatif sun deniliyor enteresan
Gitsin demedim ki asla istemiyorum gitmesinide zaten. Hoca once ekibini yenilemeli terim olmalı.Mevcut şartlarda kimi getireceksin.Yerli getirsen sezon sonuna kadar dursa harcanır.Yabancı getirsen sezon sonuna kadar dursa yine harcanır birde tazminat alır gider.Bir hoca değişikliği olacaksa sezon sonu olmalı artık yapacak bişey yok.
kac yasındasın mehmet haklısınTakimin oyun plani yok, Fatih Terim hayal satmaktan ibaret, baska bir ise yaramiyor.
CL hayali olan adamin takimin oyun plani yok, bizimle dalga geciyor.
sezon boyunca 3milyon avro kazaniyor, onune bakip utanicak, kendine degistirecek, adam olacak, herkes suclu terim sucsuz olmaz.
kac yasındasın mehmet haklısın
Hayır merak ettım hakan kardesım sen kac yasındasınNapican birader kac yasinda oldugunu genc bir kardesimiz iste.
Hayır merak ettım hakan kardesım sen kac yasındasın
Tudor olmasa sampiyon felan olamazdi, Tudor hayvan gibi fizik ve kondisyon yukledi, takimda kimse dagilmiyordu, herkes tas gibiydi.
Sisirilmis balon Fatih Terim, gecen sezon taraftar sayesinde sampiyon olmus, gerekli takviyeleri yapmamis, sonrada herkes bize izin versin diye konustu, takimin hali ortada.
insan birazcik olsa utanir Eren ve Selcuk denilen futbol teroristlerini oynatmazdi.
İstifa etmemesi lazım. Kesinlikle istifa etmemesi lazım. İstifa etse bile ultraslan gidip ağlayıp yalvarıp sene sonuna kadar takımda tutmalı.
peki kim gelsin kardeşim terim gidince. alternatif sun bakalım kimmiş.Hagi ve popescu sayesinde hikmet karaman olmaktan son anda kurtulmuş.
Şimdiki borcun temelini 2003 te yaptırdığı 50 tane saçma transferler ile atmış.
Aysal sayesinde tekrar toparlamış.
Sonra hainlik yapıp Tüpçü ile kahkaha atarak pozlar vermiş.
Daha Sonra kebapçı dan dayak , Tüpçü tarafından tekmeyi yiyip rezil olmuş iken GALATASARAY taraftarı sayesinde şampiyon olup yine egosu tavan yapmış bir elemandan başkası değil.
Tarihimizdeki tüm rezaletler onun döneminde gerçekleşti.
Hala utanmadan o koltukta oturabiliyor.
Hala FT nin Ali Yavuz Kol'u oynatacağına inanan polyannalar var. Zorunluluğu olmazsa bir tane genç oyuncu oynatmaz FT. Kadroya genç oyuncu almalar falan hep göz boyama. Önce evlatları yiyecek, böyle ayda 2500'e oynayan oyuncuların eti budu ne ki maç başıları ne olacak. Bırak Ömer Bayram yesin, pastacı Leşçuk yesin. Kafa bu işte. Her hafta aynı bogdan değişiklikleri yapıyor Ftmiz.
Bence FT>Galatasaray. Öyle düşünmüyor musunuz lan? Savunanlar çıkın savunun hadi utanmadan. Haftalardır bas bas bağırıyor burdaki forumdaşlarımız, gerçek galatasaraylılar diyorum ben biatçılardan onları ayırmak için.