Fatih Terim: "İyi bir set oyunu, Galatasaray'ı hem gole taşıyacaktır hem de oyununu daha da güzelleştirecektir"

yav kardeşim sen niye böylesin

hocamın taktiksel duruş dersi verdiği maçtı (şakasız)

bu taktiksel duruş dersini anadolu takımları günaşırı veriyor bize. marsilya birebir yetenekli adamlardan oluşan bi takım ama hücumdaki akışkanlıkları bizden halliceydi. fazla adam eksilmeden bile 2. yarı 3-4 tane golle bitebilecek pozisyon verdik, zaten hücum planına veya dokunuşuna dair hiçbir emare yoktu. sonu olmayan bi oyun planı, pereira bunun daha cafcaflısını oynatırken bile sövüyorum ben.

bu taktiksel duruş dersini anadolu takımları günaşırı veriyor bize. marsilya birebir yetenekli adamlardan oluşan bi takım ama hücumdaki akışkanlıkları bizden halliceydi. fazla adam eksilmeden bile 2. yarı 3-4 tane golle bitebilecek pozisyon verdik, zaten hücum planına veya dokunuşuna dair hiçbir emare yoktu. sonu olmayan bi oyun planı, pereira bunun daha cafcaflısını oynatırken bile sövüyorum ben.

valla ben mevcut takımın marsilya lazio terazisinde yetenek olarak çok geride olduğunu düşünüyorum

o yüzden ancak doğru durarak puan alabiliriz bunlara karşı

belki 1-2 pozisyon daha fazla üretsek iyiydi ama 1-2 pozisyon dışında bizi aşamadılar bence ki hoşuma gitti

Fatih Terim: Avrupa'da iyi mücadele ediyoruz. Lazio maçında son yılların en iyi oyunlarından birini oynadık, bugün de burada olağanüstü mücadele ettik. Şampiyonlar Ligi gibi bir grupta oynuyoruz. Lider dönüyoruz, bu bizim için önemli. Futbolcularımı tebrik ediyorum.

valla ben mevcut takımın marsilya lazio terazisinde yetenek olarak çok geride olduğunu düşünüyorum

o yüzden ancak doğru durarak puan alabiliriz bunlara karşı

belki 1-2 pozisyon daha fazla üretsek iyiydi ama 1-2 pozisyon dışında bizi aşamadılar bence ki hoşuma gitti

lazio olabilir, her ne kadar şu ana kadar gösteremeseler de sarri takımıdır nihayetinde. ama marsilya hem temposuz, hem uyumsuz bi takım gibi. yarım saat eksik oynayan moskova'yı bile önde oldukları maçta yenememişler zaten. yerleşim hücumda savunmada fahiş hata yapmayan bi takımı zor aşarlar, anca cengiz'in payet'nin bireysel yeteneğiyle işte. bizim bu oyun planına göre hiç pozisyon vermememiz gerekirdi ama pva solbekte 90'ı tamamladığı, yedlin 100. kez sağbeke zorlandığı için tehlike yaşamadan maçı bitiremedik. yetenek olarak çok eksikleri yok ama doğru oyun planında kötü sonuçlar almaya da yakın bi ekip. biz bugün gerekli hamleleri yapmayıp geride beklediğimiz için olduklarından da tehlikeli ve yenilmez göründüler.

Fatih Terim: “Çok ciddi, çok kuvvetli bir set oyununa ihtiyacımız var. Bazı oyuncularımızın topla ilişkisinde sıkıntı var. Çok top kaybında çok iyi oynayamazsınız. Bunu güçlendireceğiz. Gerekirse formasyonda değişiklik yapacağım.”
Hocam senden bunu istiyoruz. Hatalarda ısrar etme. Oyunun eksik olduğunu gör.

Fatih Terim: "Boey'nin Marcao'yla birlikte önemini gördünüz. Umarım milli takım arası onun için iyileşme yeri olur. Boey bize lazım."

Fatih Terim: "Marcao bugün de çok iyi oynadı."

Fatih Terim: "İyi bir set oyunu, Galatasaray'ı hem gole taşıyacaktır hem de oyununu daha da güzelleştirecektir. Buna biraz daha çalışmamız ve belki de bazı şeyleri tekrardan düşünmemiz lazım."

Fatih Terim: "Oyuncularımız hepsi çizdiğimiz setleri oynayabilecek oyuncular fakat gençliklerinden olsa gerek kolay hata yapıyorlar."

Fatih Terim: “Çok ciddi, çok kuvvetli bir set oyununa ihtiyacımız var. Bazı oyuncularımızın topla ilişkisinde sıkıntı var. Çok top kaybında çok iyi oynayamazsınız. Bunu güçlendireceğiz. Gerekirse formasyonda değişiklik yapacağım.”
Hocam bunu göremiyorsun sanıyordum neyse ki sen de teşhisi koymuşsun. Umarım çaresini de bulursun

Fatih Terim: "İyi bir set oyunu, Galatasaray'ı hem gole taşıyacaktır hem de oyununu daha da güzelleştirecektir. Buna biraz daha çalışmamız ve belki de bazı şeyleri tekrardan düşünmemiz lazım."

Evet hocam kesin düşünmen lazım her rakibe aynı oyun oynanmaz

Farklı oyuncularla farklı yetenekli oyuncularla aynı oyun oynanmaz

teşhis doğru tedavi yanlış olmaz umarım. gidip kerem dururken morutanı falan keserse üzülürüm

boey doğru yerde riske edildi ve çok zorlamadan da çıkarıldı bence. moskova maçına 20 gün var, o maça olması gerektiği gibi 3 stoperle veya gerideki 4'lüde 3 stoperle çıkarsak yedlin bek olarak da, kanat beki olarak da idare eder. beşiktaş maçında da doğru düzgün oynar. milli takım arası iyi zamana geldii.

Fatih Terim: Kerem'in dönen topta Cicaldau'ya geldi top. Cicaldau boş kaleye atacaktı, hakem çıktı önüne. Penaltı zaten alakası yok. İzledik biz tabletten. Hakem buna kötü şans dedi. Yüzde yüz gol pozisyonuydu.

Geri
Üst Alt