Fatih Terim: "İyi bir set oyunu, Galatasaray'ı hem gole taşıyacaktır hem de oyununu daha da güzelleştirecektir"

*Rakibe etki etecek set oyunu/oyunlarını geliştirmemiz lazım* en önemli mesajdı bence.

Laf ediyoruz ama en azından en büyük eksiğimiz ne farkındalık var.

Fatih Terim: “Taraftarımız az sayıda da olsa bizim için önemlidir. Başlarına bir şey gelmemesi için oraya gittim, konuştum. Çok büyük bir kitleye karşı, çok küçük bir taraftar kitlesi ama yüreği kocaman olan, beni dinleyeceklerini bildiğim için, sakin olmalarını rica ettim.”

boey doğru yerde riske edildi ve çok zorlamadan da çıkarıldı bence. moskova maçına 20 gün var, o maça olması gerektiği gibi 3 stoperle veya gerideki 4'lüde 3 stoperle çıkarsak yedlin bek olarak da, kanat beki olarak da idare eder. beşiktaş maçında da doğru düzgün oynar. milli takım arası iyi zamana geldii.
ağrı hissedip riske atmamak için mi çıktı yoksa ciddi miydi sakatlığı? yayın gitti o ara izleyemedim

1 -2 mac idare edecegiz yedlinle

ağrı hissedip riske atmamak için mi çıktı yoksa ciddi miydi sakatlığı? yayın gitti o ara izleyemedim

sakat olan adeleyi tutarak yere attı ama sonra sedyesiz yürüyerek çıktı sahadan. en azından olanı daha kötü etmişler gibi gelmedi bana, zaten konuşmuşlardır maçtan önce zorlandığın yerde bırak diye. o da hissedir hissetmez kendini bıraktı gibi geldi bana.

Fatih Terim: “Çok ciddi, çok kuvvetli bir set oyununa ihtiyacımız var. Bazı oyuncularımızın topla ilişkisinde sıkıntı var. Çok top kaybında çok iyi oynayamazsınız. Bunu güçlendireceğiz. Gerekirse formasyonda değişiklik yapacağım.”

Fatih Terim: "İyi bir set oyunu, Galatasaray'ı hem gole taşıyacaktır hem de oyununu daha da güzelleştirecektir. Buna biraz daha çalışmamız ve belki de bazı şeyleri tekrardan düşünmemiz lazım."

Fatih Terim: "Oyuncularımız hepsi çizdiğimiz setleri oynayabilecek oyuncular fakat gençliklerinden olsa gerek kolay hata yapıyorlar."
Teşhis çok doğru. Umarım tedavide doğru olur. Hadi hocam kendine gel ve Uefa için gösterdiğin özeni lige de ver artık.

sakat olan adeleyi tutarak yere attı ama sonra sedyesiz yürüyerek çıktı sahadan. en azından olanı daha kötü etmişler gibi gelmedi bana, zaten konuşmuşlardır maçtan önce zorlandığın yerde bırak diye. o da hissedir hissetmez kendini bıraktı gibi geldi bana.

naber goku gokhan keyifler nasil

hele şükür kötü hücum ettiğimizi kabullendi en azından hoca. set oyununu oynayamadığımız teşhisi de güzel. düzeltebilecek mi göreceğiz

Fatih Terim: "Karşı tarafta sürekli Ermeni bayrağı açarsanız tribünümüzü tahrik ediyorsunuz... Yunan bayrağı, Ermeni bayrağı... Sakin olmalarını rica ettim, onlar da sağ olsunlar oldular. Yürekleriyle, destekleriyle bizi yalnız bırakmadılar."

Hoca ne dion yaw

Set oyunu ve hücum konusunda haklı ve bunun farkında olması güzel

Hücumda kaptırılan toplar İçin pva mı kerem mi kastediliyor onu merak ettim

•quod erat demonstrandum•

Fatih Terim: "Karşı tarafta sürekli Ermeni bayrağı açarsanız tribünümüzü tahrik ediyorsunuz... Yunan bayrağı, Ermeni bayrağı... Sakin olmalarını rica ettim, onlar da sağ olsunlar oldular. Yürekleriyle, destekleriyle bizi yalnız bırakmadılar."

Hoca ne dion yaw
Saçmalamış işte. Ermenistan ya da yunanistan bayrağı görünce tahrik olmak da nedir, böyle bi mazeret mi, böyle bi savunma mı olur.

Formasyon değişikliği dedi

İşte bunu yaparsa ciddi tehlikeli oluruz

3'lü defansa dönebiliriz

Hem ileride sayı avantajımız olur

Muslera

Boey Nelson Marcao

Barış Berkan Assuncao Halil

Morutan Cica

Mustafa

Yap hoca şunu korkma

Formasyon değişikliği dedi

İşte bunu yaparsa ciddi tehlikeli oluruz

3'lü defansa dönebiliriz

Hem ileride sayı avantajımız olur

Muslera

Boey Nelson Marcao

Barış Berkan Assuncao Halil

Morutan Cica

Mustafa

Yap hoca şunu korkma
Olursa da böyle olmaz. Pva ve Boey olur kanatlarda.

Olursa da böyle olmaz. Pva ve Boey olur kanatlarda.
Pva'mı hay onun ben

Mümkünse olmasın o renktaş

Bence 3'lüde hatta 4'lüde bile hiç ihtiyacımız yok o çapsıza

Ben bu kadar lakayt bir bek hatırlamıyorum

Onun yapacağı işi Emre'de yapar

Boey zaten dinamo ama onun kanadına Barış da destek verirse fena akarlar

Avrupa'da daha iyi oynuyoruz net. Açıkçası Avrupa'da başarı gelecekse tsl umrumda bile değil.

Geri
Üst Alt