kerem hep kendine oynuyor..youtubeye videosunu hazırlama derdinde.Kerem’i dinlendir artık Allah aşkına
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kerem hep kendine oynuyor..youtubeye videosunu hazırlama derdinde.Kerem’i dinlendir artık Allah aşkına
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
ağrı hissedip riske atmamak için mi çıktı yoksa ciddi miydi sakatlığı? yayın gitti o ara izleyemedimboey doğru yerde riske edildi ve çok zorlamadan da çıkarıldı bence. moskova maçına 20 gün var, o maça olması gerektiği gibi 3 stoperle veya gerideki 4'lüde 3 stoperle çıkarsak yedlin bek olarak da, kanat beki olarak da idare eder. beşiktaş maçında da doğru düzgün oynar. milli takım arası iyi zamana geldii.
ağrı hissedip riske atmamak için mi çıktı yoksa ciddi miydi sakatlığı? yayın gitti o ara izleyemedim
Teşhis çok doğru. Umarım tedavide doğru olur. Hadi hocam kendine gel ve Uefa için gösterdiğin özeni lige de ver artık.Fatih Terim: “Çok ciddi, çok kuvvetli bir set oyununa ihtiyacımız var. Bazı oyuncularımızın topla ilişkisinde sıkıntı var. Çok top kaybında çok iyi oynayamazsınız. Bunu güçlendireceğiz. Gerekirse formasyonda değişiklik yapacağım.”
Fatih Terim: "İyi bir set oyunu, Galatasaray'ı hem gole taşıyacaktır hem de oyununu daha da güzelleştirecektir. Buna biraz daha çalışmamız ve belki de bazı şeyleri tekrardan düşünmemiz lazım."
Fatih Terim: "Oyuncularımız hepsi çizdiğimiz setleri oynayabilecek oyuncular fakat gençliklerinden olsa gerek kolay hata yapıyorlar."
sakat olan adeleyi tutarak yere attı ama sonra sedyesiz yürüyerek çıktı sahadan. en azından olanı daha kötü etmişler gibi gelmedi bana, zaten konuşmuşlardır maçtan önce zorlandığın yerde bırak diye. o da hissedir hissetmez kendini bıraktı gibi geldi bana.
naber goku gokhan keyifler nasil
Saçmalamış işte. Ermenistan ya da yunanistan bayrağı görünce tahrik olmak da nedir, böyle bi mazeret mi, böyle bi savunma mı olur.Fatih Terim: "Karşı tarafta sürekli Ermeni bayrağı açarsanız tribünümüzü tahrik ediyorsunuz... Yunan bayrağı, Ermeni bayrağı... Sakin olmalarını rica ettim, onlar da sağ olsunlar oldular. Yürekleriyle, destekleriyle bizi yalnız bırakmadılar."
Hoca ne dion yaw
Olursa da böyle olmaz. Pva ve Boey olur kanatlarda.Formasyon değişikliği dedi
İşte bunu yaparsa ciddi tehlikeli oluruz
3'lü defansa dönebiliriz
Hem ileride sayı avantajımız olur
Muslera
Boey Nelson Marcao
Barış Berkan Assuncao Halil
Morutan Cica
Mustafa
Yap hoca şunu korkma
Pva'mı hay onun benOlursa da böyle olmaz. Pva ve Boey olur kanatlarda.
Tsl araç zaten renktaşAvrupa'da daha iyi oynuyoruz net. Açıkçası Avrupa'da başarı gelecekse tsl umrumda bile değil.