Fatih Terim: "Kazanamazsak geçeriz kenara, Beşiktaşlı dostlarımızı tebrik eder ve alkışlarız"

Biz şampiyon olamadıktan sonra ha Fenerbahçe olmuş, ha Beşiktaş. İkisi de aynı benim için. Aralarındaki fark nedir?
Hepsi şerefsiz mesela. Hiçbirini alkışlamam. Bizide alkışlamalarını beklemem. Ft alkışlıyor ama nedense. Düşsün yakamızdan diyorum kısacası

Hepsi şerefsiz mesela. Hiçbirini alkışlamam. Bizide alkışlamalarını beklemem. Ft alkışlıyor ama nedense. Düşsün yakamızdan diyorum kısacası

Ilgincsiniz sizde. Ne desin adam soruya karsilik ? Senin gibi mi cevap versin canli yayinda milyonlarin onunde ? Ya sabir dedirtiyorsunuz bazen. Sanki evin salonunda hoca ile sohbet etmis gelip bunu soyluyorsunuz. Dogru aciklamadir, olmasi gerekendir. Havlu attigi anlami cikmaz. Ancak bu futbolla ve taktikle bjk'yi yenemeyiz en fazla berabere kaliriz bu da bize yaramaz. Kisacasi, farkli bir sey denememiz gerekiyor. Babel'in olmadigi bir kurgu mesela, daha hizli isimler olmali sahada.

Ilgincsiniz sizde. Ne desin adam soruya karsilik ? Senin gibi mi cevap versin canli yayinda milyonlarin onunde ? Ya sabir dedirtiyorsunuz bazen. Sanki evin salonunda hoca ile sohbet etmis gelip bunu soyluyorsunuz. Dogru aciklamadir, olmasi gerekendir. Havlu attigi anlami cikmaz. Ancak bu futbolla ve taktikle bjk'yi yenemeyiz en fazla berabere kaliriz bu da bize yaramaz. Kisacasi, farkli bir sey denememiz gerekiyor. Babel'in olmadigi bir kurgu mesela, daha hizli isimler olmali sahada.
Denememiz gereken tek şey ileriye oynamak. Her atak nasıl olurda musleraya döner. Havlu atmayan adamın basın toplantısını izlediniz mi. Ft için artık kimse ile tartışmak istemiyorum. Tek bildiğim 4 yıldır toplasan 10 maç oynamadık iyi diyebileceğimiz.

Denememiz gereken tek şey ileriye oynamak. Her atak nasıl olurda musleraya döner. Havlu atmayan adamın basın toplantısını izlediniz mi. Ft için artık kimse ile tartışmak istemiyorum. Tek bildiğim 4 yıldır toplasan 10 maç oynamadık iyi diyebileceğimiz.

Dogru soyluyorsun. Bence de bu son iki sezon gibi (hadi ilk sezon o kurmadi takimi vs..) olacaksa mumkunse istifasini versin guzellikle biraksin. Kovulmak falan, bence dogru degil. Sampiyon olamayabiliriz. Ancak, benim elestirim adamin dedigi ile ilgili bakis acilariniz. O seviyede, Terim/Senol gibi isimler daha yapici ve sakin/olumlu/olgun cevaplar verirler. Erol, Sergen falan sacmalar mesela. Onceki hafta Sergen'in, Omer hocaya verdigi cevabi Terim'den asla duymazsiniz. Yani azicik hoca'yi da taniyin istedim. Adam Leeds maci oncesi kanli bicakli gergin mac oncesi bile oldukca yapici konustu. Bu karakter meselesi ve bu noktadan elestiriyi dogru bulamiyorum.

Son düzenleme:
Hoca benim dediğim gibi demiş iste

Ne yapıcan fener gibi ışıkları mı kapatalım
Kupa finalinde adamlar bizi alkışladı sende onları alkışlarsın geçersin.

Adam olan beşiktaş'ı yenip son maça taşır ümidi ama bu takımda o karakter yok. Insallah yanıltırlar beni

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yenilmişiz bile... gerçi aksini söylese yine kanmam. Çünkü inanırım kredisini tüketti

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Bjk bizim dostumuz değil.
Bu kafayla zaten yenileceğiz 2-0 veya 3-0 alır bjk son yıllarda bize karşı kurduğu üstünlüğü sürdürür.
Diyecek bir şey kalmadı, teşekkürler çocuklar.
Siz dostunuz bjk yi alkışlayın biz Galatasaraylılar zamanı gelince sizi istifaya çağıracağız.

Alkislamak da sorun yok, gocunmam ama oyle bir niyet varsa bile mactan sonra tebrigini et. Simdi soyleyince mactan once pes etmis gibi oluyor.

Hoca benim dediğim gibi demiş iste

Ne yapıcan fener gibi ışıkları mı kapatalım
Kupa finalinde adamlar bizi alkışladı sende onları alkışlarsın geçersin.

Adam olan beşiktaş'ı yenip son maça taşır ümidi ama bu takımda o karakter yok. Insallah yanıltırlar beni

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle katılıyorum. On yıllar sonra bile hatırlanacak bir rezillik yapmak yerine rakiplerinin şampiyonluğunu centilmence tebrik eden takım olarak hatırlanmayı yeğlerim.

İnşallah maçı kazanırız da bunlara gerek kalmaz ama görünen köy klavuz istemez Beşiktaş maçı kazanır gibi duruyor.

Her basın toplantısında bize sağlayan Sergenin takımını,alkışlamak neden?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Açıklamada sakınca yok ama 2 yildir oynattigi futbolda ciddi sorunlar ve artik kullanilmaz olduguna dair net belirtiler var Fatih Terim'in.

Hakaret edenleri de kınıyorum. Fatih Terim yaşayan en büyük Galatasaray efsanesi ama herseyin ve herkesin bir kullanim omru var.

Fatih Terimin de kullanim ömrü var di her canlı gibi, doldu. Saygi ile vedalaşacağız hocamızla. Onun gibi winner biri hala yapabilecegine inanması dogal ama yonetici burada devreye girmeli ve buraya kadar diyebilmeli.

Normal hayatta olması gereken bu zaten, gidip ışıkları kapatalım sahayı sulayalım isterseniz.
1620032645086.png

Beşiktaş zamanında yaptı bunu hatırlayan var mı ya da dalga geçen yok çünkü doğru olan bu

Açıklamada bir anormallik yok da herkes hocaya bilendigi için a dese yerin dibine sokasimiz geliyor

Geri
Üst Alt