Selcuk Serin
10 Numara!
- 7 Şubat 2009
- 14.286
- 4.731
- 458
emeğin büyük tabi alkışlarsın, damadı daha zengin etmek için bjk le de iş yaparsınız siz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Feneride alkışlarmıydınız
Hepsi şerefsiz mesela. Hiçbirini alkışlamam. Bizide alkışlamalarını beklemem. Ft alkışlıyor ama nedense. Düşsün yakamızdan diyorum kısacasıBiz şampiyon olamadıktan sonra ha Fenerbahçe olmuş, ha Beşiktaş. İkisi de aynı benim için. Aralarındaki fark nedir?
Hepsi şerefsiz mesela. Hiçbirini alkışlamam. Bizide alkışlamalarını beklemem. Ft alkışlıyor ama nedense. Düşsün yakamızdan diyorum kısacası
Denememiz gereken tek şey ileriye oynamak. Her atak nasıl olurda musleraya döner. Havlu atmayan adamın basın toplantısını izlediniz mi. Ft için artık kimse ile tartışmak istemiyorum. Tek bildiğim 4 yıldır toplasan 10 maç oynamadık iyi diyebileceğimiz.Ilgincsiniz sizde. Ne desin adam soruya karsilik ? Senin gibi mi cevap versin canli yayinda milyonlarin onunde ? Ya sabir dedirtiyorsunuz bazen. Sanki evin salonunda hoca ile sohbet etmis gelip bunu soyluyorsunuz. Dogru aciklamadir, olmasi gerekendir. Havlu attigi anlami cikmaz. Ancak bu futbolla ve taktikle bjk'yi yenemeyiz en fazla berabere kaliriz bu da bize yaramaz. Kisacasi, farkli bir sey denememiz gerekiyor. Babel'in olmadigi bir kurgu mesela, daha hizli isimler olmali sahada.
Denememiz gereken tek şey ileriye oynamak. Her atak nasıl olurda musleraya döner. Havlu atmayan adamın basın toplantısını izlediniz mi. Ft için artık kimse ile tartışmak istemiyorum. Tek bildiğim 4 yıldır toplasan 10 maç oynamadık iyi diyebileceğimiz.
BulmuşlarHAHAHAHAHAHAHHAA
bunun da savunulacak bir tarafını bulurlar.
Bulmuşlar
Hoca benim dediğim gibi demiş iste
Ne yapıcan fener gibi ışıkları mı kapatalım
Kupa finalinde adamlar bizi alkışladı sende onları alkışlarsın geçersin.
Adam olan beşiktaş'ı yenip son maça taşır ümidi ama bu takımda o karakter yok. Insallah yanıltırlar beni
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi