"Bize güvensinler, bir bildiğimiz var" cümlelerine alışmış olmamız lazım artık bunlar zaten klasik Fatih Terim vecizeleri, öyle ürkülecek sıkıntılı yeni boyutlar açacak bir şey yok niye bu kadar celallendiniz anlamadım. Klasik cümlelerden uzaklaşıp içerikte ki kayda değer bir kaç ifadeye dikkat çekmek istiyorum.
Demeçlerde bu sezonun faturası Muslera'nın talihsiz sakatlığı, pandemi sonrası ilk iki maçta ki hakem katliamı ve izahta zorlanılan şanssızlıklara bağlanmış.
O zaman şimdi benim aklıma şu sorular geliyor.. Muslera gelecek sezonun ilk yarısında da yok, o vakit ayvayı yedik diyebilir miyiz sn hocam? ya da aynı düzenin hakemleri gelecek sezonda da olacak değil mi? Peki.. üstüne üstlük birde izahında dahi zorlandığımız şanssızlıklar da yakamızı bırakmazsa yine n'apacağız?
Neyse olumlu düşünelim bu sefer her şey yolunda gidecektir. Sonuçta koskoca bir kariyer, şampiyonluklar, cv var. Tüm güvencemizde buna değil mi?.. Tabi bu arada dünya filan da dönüyor zaman mefhumu var dönüşen gelişen değişen şeyler var ama olsun camia olarak bizim bir bildiğimiz var güveniyoruz.