Tecrübeli oyuncu=arda-caner-volkan babacan
Genç oyuncu=oğulcan-emre kılınç

Kredisi sonsuz

Hoca’ya güveniyorum Iyi bir takim kuracak,sosyal medya’yi umursamamasi guzel

Devre arasında Arda geldiği an ligi takip etmeyi bırakırım demiştim ve başkanın yanında saf tutmuştum. Aynı düşüncem devam ediyor lakin iş Arda'ya kalmadı. Yabancı kuralına dokundukları an ligi takibi bırakırım, bein'in web sitesinden özetleri belki izlerim belki onu bile izlemem diyordum. Yabancı kuralına dokundu şerefsizler! Türk futbolunun tabutuna son çiviyi çaktılar bence.

Ha her şeye rağmen hocanın Arda ısrarını anlamak mümkün değil. Devre arası istemişsin, tüm camia alerjik reaksiyon göstermiş ve alınmamış hala daha inat ediyorsun. Bu adam zamanında sana tavır koydu, arkandan konuştu, milli takımını da sabote etti. Hoca kendini Allah zannediyor herhalde bu kadar affedici olunmaz. İyilikten maraz doğar. O herifin bir daha florya'nın kapısından içeri girmemesi lazım. Zamanında "Beni itibarsızlaştırmaya çalışıyorlar" diye haykırdığın adamların emri altına da girdin tabi. İlk vukuatın değil bu. Bu sezon tarifi imkansız bir rezaletti zaten. Yaşattığın başarıların hatırına büyük tepki almıyorsun da ileride almayacağın anlamına gelmez hoca. Bu kafa doğru kafa değil.

Pandemi sürecinde lige verilen arada hesap kitap yapmadın mı hoca?Herkesin bildiği şeyleri söylemek mi senin hocalığın?

Musleranın ayağı kırılmış bizde kırılmışız ulan tek bir kalecin sakatlandı diye 8 maçta 1 galibiyet mi alabiliyorsun.

Yemin ediyorum utanma falan kalmamış bunlarda iyice arsızlaşmışlar görevinin başındaymış keşke bende yaptığım işte bu kadar sıçıp batırsam ve patronuma görevimin başındayım diyebilsem.

"Bize güvensinler, bir bildiğimiz var" cümlelerine alışmış olmamız lazım artık bunlar zaten klasik Fatih Terim vecizeleri, öyle ürkülecek sıkıntılı yeni boyutlar açacak bir şey yok niye bu kadar celallendiniz anlamadım. Klasik cümlelerden uzaklaşıp içerikte ki kayda değer bir kaç ifadeye dikkat çekmek istiyorum.

Demeçlerde bu sezonun faturası Muslera'nın talihsiz sakatlığı, pandemi sonrası ilk iki maçta ki hakem katliamı ve izahta zorlanılan şanssızlıklara bağlanmış.
O zaman şimdi benim aklıma şu sorular geliyor.. Muslera gelecek sezonun ilk yarısında da yok, o vakit ayvayı yedik diyebilir miyiz sn hocam? ya da aynı düzenin hakemleri gelecek sezonda da olacak değil mi? Peki.. üstüne üstlük birde izahında dahi zorlandığımız şanssızlıklar da yakamızı bırakmazsa yine n'apacağız?

Neyse olumlu düşünelim bu sefer her şey yolunda gidecektir. Sonuçta koskoca bir kariyer, şampiyonluklar, cv var. Tüm güvencemizde buna değil mi?.. Tabi bu arada dünya filan da dönüyor zaman mefhumu var dönüşen gelişen değişen şeyler var ama olsun camia olarak bizim bir bildiğimiz var güveniyoruz.

Bırak şimdi, rezalet bi oyunla Uefa ya bile kalamadık. Bunun üzerine o mükemmel kadro mühendisliğin ile Arda’yı da al tamamen futboldan soğut bizi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rezalet oyun kısmına katılmakla birlikte UEFA’ya kalma durumumuz daha belli değil.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

bence tartışılır. eski temposu yok en iyi yaptığı şey iyi orta kesmek. al ver kaç pas vs hiç uğraşmıyor yormuyor kendini ortalama 10 tane filan orta kesiyor maç başına.
Hasan Ali varya fb de istenmeyen Hasan Ali yi 10 defa isterim Caner gibi tek dişi kalmış canavar değil çünkü hani illa yerli bek alacaklarsa Hasan Ali ve sangare yi alsınlar Caner çöp bidonu malesef

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Tabiki eski temposu yok.Ama bizde çok ciddi fak yaratır.
Tabiki bu seneki rezil kadro kurarsan, böyle rezzalet takım savunması yapıp sahaya yayılırsan canerinde eksikleri meydana çıkacak.

al ver verkaç yorumuna kesinlikle katılmıyorum.
canerin öne doğru attığı, Oyun kurma esnasında kenardan ceza sahası yay bölgesine attığı çağraz pasları bu saydığın adamlar rüyasında atamaz.Ortalardan bahsetmiyorum.

Yahu arkadaş duran toplarda, kornerlerde senelerdir o kadar aciz bir durumdayiz ki sırf bu nedenle bile caner alınır.

"Bir bildikleri vardır desinler" demek; hiç beklemediğiniz isimler gidebilir, gitmesini istediğiniz ve de beklediğiniz isimler ile devam edebiliriz(bel. gibi) tepki göstermeyin demek mi acaba?

Geri
Üst Alt