Fatih Terim Kovuldu İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok ebesinin ahı artık, o kadar da değil... Her ne kadar istemesem de Terim'i bu kulüpten kovacak Galatasaray yönetimi seçilmedi daha. Görev süresi sonuna kadar duracaktır ya da istifa edecektir. Başka türlü gitmesi düşünülemez ve teklif dahi edilemez...

Al bak kimlerin tarafindasin biraz beyinini calistir GSliysan
Ben değil de senelik 20 milyon lira alanlar adam akıllı çalışsaydi da bu kuşlar şimdiye çoktan havlu atmıştı.
10 puan fark atmıştık.

Kendi sahanda bitik fenerle berabere kal adamları kaosa sürükleme sonra böyle dalga geçerler işte.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!

Bu söylenti ciddi olabilir benim düşüncem yarın 2 de başkan açıklamalar yapacaktı Hoca böyle birşey sezdiyse yakınlarına söylemiştir ama emin değildir.
Emin olsa zaten hocamız çıkar konuşur başkaları gibi arka kapılardan kaçacak karakterde bir adam değil kendisi .

Kıyamet kopuyor başkan bey yarın konuşcak mış... bugün Galatasaray dan daha önemli ne işiniz var ulan çıkın şimdi konuşun.

Ben değil de senelik 20 milyon lira alanlar adam akıllı çalışsaydi da bu kuşlar şimdiye çoktan havlu atmıştı.
10 puan fark atmıştık.

Kendi sahanda bitik fenerle berabere kal adamları kaosa sürükleme sonra böyle dalga geçerler işte.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
Senin helal olsun dedigi. Yönetim bilerek isini yapmasan mou bile bi jalt beceremez. Yürü asil yerine artik antumudur nedir kutlamalara katil

10 puan fark atmıştık.

Başka GALATASARAY yok!
Üzmeyin taraftarı!
sivas deplasman
ts deplasman
başak deplasman

konuş abi aynen bitik fener külahıma anlat

Yönetimi düşürücek delikanlı üyeler yok mu istifa etsinler?7 üyenin altına düşürsünler sayıyı.

Ali naci gibi.galatasaray düşmanı birisi bu haberi duysa çoktan verirdi

Oturdukları o koltuğu bir yerlerine biz de taraftarız diye gezmeyelim... Haber doğruysa dört bir yandan bu yönetimin defolması için baskı yapmalıyız..
Hocayı ben de eleştiriyorum bu sezon ama bunlar kim oluyor da hocayı suçlu gösterip kovacak elim ayağım titriyor sinirden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt