Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.098
- 39.426
- 3.993
Bu arada fatih hocanın gidişine en çok fenerliler ve koç sevinir ssniyormusunuzki galatasaraydan korkuyorlar korktukları tek kişi fatih hoca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Terime cok yakin birisi aslinda
doğru değildir haber yavOturdukları o koltuğu gotlerine sokmazsak biz de taraftarız diye gezmeyelim... Haber doğruysa dört bir yandan bu capsizlarin sktr olması için baskı yapmalıyız..
Hocayı ben de eleştiriyorum bu sezon ama bunlar hangi köpek oluyor da hocayı suçlu gösterip kovacak elim ayağım titriyor sinirden
Ya sana ne desek boş arkadaş kafan mı calısmıyor yoksa taklit mi yapıyorsun anlamıyorum. Arkadaş tutturdun 10 puan fark lan adam 4.sezonu 2 sezon şampiyon oldu 3.sezon olamadı buda 4.sezon sen neyden bahsediyorsun ne puan farkı ? Tutturdun dandiik adamlar aldırttı adamın verdiği listeyi mi biliyorsun ben bilmiyorum biliyorsan açıkla ! Birşey atıyorsun ortaya arkası olmayan ıspatlıyoruz başka şey çıkartıyorsun onuda ıspatlıyoruz ayak tenisi diyorsun ne boş beleş bir provakatörsün !Ben değil de senelik 20 milyon lira alanlar adam akıllı çalışsaydi da bu kuşlar şimdiye çoktan havlu atmıştı.
10 puan fark atmıştık.
Kendi sahanda bitik fenerle berabere kal adamları kaosa sürükleme sonra böyle dalga geçerler işte.
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Senin helal olsun dedigi. Yönetim bilerek isini yapmasan mou bile bi jalt beceremez. Yürü asil yerine artik antumudur nedir kutlamalara katil
Kasada para bitince yönetim ve terim birbirine düştü terim zamanında aldırdığı topçular çöp çıktı kimsede almak istemiyor satamıyorlar hiç kimse masum değil
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
yönetim işini yapsa takımın 2 orta sahası bir kanatı daha olurdu ne anlatıyorsun lolYönetim işini yapsa çoktan kovmuştu Terim'i. Terim için fazla bile başarılılar.
Al bak kimlerin tarafindasin biraz beyinini calistir GSliysan