Halim Kırıkçı
Tek Yumruk
- 12 Ocak 2011
- 68.142
- 35.223
- 3.758
hocam yapma gözünü seveyim hala daha alanya macı iyi 11 iyi oyun diyor aykutmu konusuyor fatih terimmi anlamıyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belhandaya 2 sene ceza versen ne yazar
Parasini odemeyecek misin o zaman
Kardesım aykutu ft maskesıyle bızım maclara cıkarıyor olabılırler bu fblılerden hersey beklerımhocam yapma gözünü seveyim hala daha alanya macı iyi 11 iyi oyun diyor aykutmu konusuyor fatih terimmi anlamıyorum
Terim babammi benim belliki hazirlayamamis takimi gozumuz körmüHakkı sen hocayımı sorguluyorsun
Olur mu hakkı bu takım 1 ay sonra oturur anca hoca ona göre kondisyon yükledi yersen tabiTerim babammi benim belliki hazirlayamamis takimi gozumuz körmü
Bunu gerçekten demişse hocanın bugünkü tüm hatalarını sineye çekiyorum helal olsun diyorumFatih Terim: Yaz boyunca yetmeyen transfer döneminin buralara kadar gelmesi normal. Nasıl ki futbol elle değil ayakla oynanıyorsa, transfer de ağızla yapılmaz.
o takım bugün göztepeyi yendi.alanya kötü takım değil,defansı sorunlu sadeceTerim: "Geçen haftanın iyi bir 11'i vardı. İyi bir skorla iyi bir oyunla kazanmışlardı. Doğrusu buydu. Bir yerde takılacaktık. Bugüne denk geldi. Yarın bir gün Avrupa'ya çıkıp, orada daha da hata tekrarını yapmamak için çalışacağız. Buralardan dersler çıkaracağız."
ligin en kötü takimina karsi evde oynadik, Trabzon deplasmani ile ayni degil hoca