Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu!

hocam yapma gözünü seveyim hala daha alanya macı iyi 11 iyi oyun diyor aykutmu konusuyor fatih terimmi anlamıyorum

hoca yönetim s.çtı sıvadı biz sana güvenirken şu yaptığın işler abv bizim dedirtiyor yani şu arayı iyi değerlendirip takımı topla şu 11 ini kur 4.hafta bitti net 11 yok..
erene mahkum bıraktınız diye inadına oynatma olmuyor işte alanyaya bende gol atarım,ahmetle olmaz bunuda gör donku oynat ahmeti oynatma yani,maicon madem kaldı olabildiğince faydalan devre arası şutla...

hoca ne dediğini biliyor mu bakalım, önce yönetimin beceriksizliği sonra bu mağlubiyet ve belhanda'nin kirimizi yiyip takimi 10 kisi bırakması tüy dikti

umarim belhanda'nin ipini kesmiştir bu mactan sonra

Bu mağlubiyet böyle basit ropörtajla geçiştirilecek bir şey değil.

Ben ömrü hayatım boyunca bu kadar kötü GS izlemedim.

Nedeni ne hocam? Bana hiç masum gelmiyor bu oyun.

Ayrıca o hain oğlu haini bir daha oynatmazsın umarım. Sokakta görsem ağzını burnunu yamultmazsam ne olayım!!!

hoca yönetim s.çtı sıvadı biz sana güvenirken şu yaptığın işler abv bizim dedirtiyor yani şu arayı iyi değerlendirip takımı topla şu 11 ini kur 4.hafta bitti net 11 yok..
erene mahkum bıraktınız diye inadına oynatma olmuyor işte alanyaya bende gol atarım,ahmetle olmaz bunuda gör donku oynat ahmeti oynatma yani,maicon madem kaldı olabildiğince faydalan devre arası şutla...

Fatih Terim: Yaz boyunca yetmeyen transfer döneminin buralara kadar gelmesi normal. Nasıl ki futbol elle değil ayakla oynanıyorsa, transfer de ağızla yapılmaz.

Galatasaray savunması rakip baskı yaptığında top çıkaramıyordu. Bu geçen sezondan görülen bir şeydi. Denayer'i kaybettiğimiz gibi stoper de almadık. Maicon'un ayağı iyi ama o iyi ayağın işleyebilmesi için rakibin baskı yapmaması gerekiyor çünkü maicon'a top geldiğinden hantalligindan topu beş saniye sonra anca ayağından çıkarabiliyor. Maicon'a baskı yaptığında, Ahmet zaten top çıkaramıyor. E Muslera'nın da ayağı kötü. Zaten golü de bu yüzden yedik. Attığı her uzun topu stoperler vurdu ya da Onazi ile Sosa ribaundlari topladı. İşimiz sandığımızdan da zor. Ne güvenebilecegin stoperin, ne de forvetin var. Hocaya sabır versin Allah. Bu sezonki olası başarısızlık tamamen yönetime aittir.

hoca yine üzülüyor belli adam sacmalıyor cünkü ama o rizeli ve nizipli kamera önünde konusur görürsem telefonu fırlatacam

Alanya gibi boktan bi takımı yendi diye aynı 11i trabzon deplasmanına çıkarıyosan kusura bakma hocam sen hala bazo şeyleri görememiş anlayamamışsın.

ikinci yari neden 3-0 yattik hocam? Resmen 4 5 6 olmasin diye korktun, seni boyle bilmezdik yoksa yaslandi mi ?3-0 di ilk yari Hocam verir gazi en kotu alkislanacak bi oyun oynariz dedim Ne farkin kaldi Tudordan hocam tam bir fiyasko insllah duzeliriz yoksa isimiz iş

Hoca iyi laf çaktı bu yeter bence. Transfer ağız ile yapılmaz bitti.

Abi benim anlamadigim sanki olu topragi serpilmis gibiydi bu takimin. Normalde hocanin takimi devre arasinda pispigi yer ikinci yariya canavar gibi cikardi. Kac tane mac cevirdik sadece ikinci yarida

Bugun ruya gibi bisey oldu aq

Bu 11'de ısrar etmesinin bir açıklaması var mı

Terim: "Geçen haftanın iyi bir 11'i vardı. İyi bir skorla iyi bir oyunla kazanmışlardı. Doğrusu buydu. Bir yerde takılacaktık. Bugüne denk geldi. Yarın bir gün Avrupa'ya çıkıp, orada daha da hata tekrarını yapmamak için çalışacağız. Buralardan dersler çıkaracağız."

ligin en kötü takimina karsi evde oynadik, Trabzon deplasmani ile ayni degil hoca
o takım bugün göztepeyi yendi.alanya kötü takım değil,defansı sorunlu sadece

Geri
Üst Alt