Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu!

Belli saçmalamaya çıkmış. Benim bildiğim terim Alanya maçında iyiydi diye (ki ilk yarı rezaleti takım) aynı takımı Trabzon deplasmanına sürmez, maça uygun diziliş hazırlardı. Görünen o ki Terim de transfer olayından sonra suçu atacak yeri belirleyip boslamis bazı şeyleri. Haa ne kadar kızsam da kendisine bu konuda kızmıyorum. Tek diyeceğim guvenmeseydi bu iki çapsız ve isbilmeze...

Bu mağlubiyet böyle basit ropörtajla geçiştirilecek bir şey değil.

Ben ömrü hayatım boyunca bu kadar kötü GS izlemedim.

Nedeni ne hocam? Bana hiç masum gelmiyor bu oyun.

Ayrıca o hain oğlu haini bir daha oynatmazsın umarım. Sokakta görsem ağzını burnunu yamultmazsam ne olayım!!!
nedeni mine?2 saçma gol yedik bireysel hatalardan,üzerine 10 kişi kaldık.yedekte serdar ve rodrigues yeni iyileşmiş.ndiaye yeni gelmiş ki maç eksiği var.feghouli kullanılmıyo.oyuna girebilecek sadece donk vardı.ha takım ruhsuzd ama buna çözüm bulunur.hayırlı yenilgi oldu.

Hoca, ahlak yoksunu adamlarla, anadoludan topladigin orta sinif oyuncularla olacagi budur. Sen dogru takimi sahaya sürmüs olsaydin, yenilsekte bu taraftar seni desteklerdi. Insallah toparlarsin, degisiklerle gidersin. ama seni tanidigim kadariyla israrla hatalarindan vazgecmeyen birsin.. Bu gidis pekte hayirli bir yola dogru gitmiyor

o takım bugün göztepeyi yendi.alanya kötü takım değil,defansı sorunlu sadece

Okullar başlamadı galiba Sergen o yüzden çocukça şeyler yazıyorlar. Takımlar,transferler yeni oturuyor daha. 6-7 haftadan sonra kimin ne olacağı belli olur. Alanya güçsüz diyorlar. Feneri yenen,bizi zorlayan Göztepe çaktilar. Sadece 4 takim net bende.

Fener den bı bok olmaz,

Başak, Kasımpaşa ve yeni Malatya ayni seviyedeler iyi hazirlanmislar

hocam yapma gözünü seveyim hala daha alanya macı iyi 11 iyi oyun diyor aykutmu konusuyor fatih terimmi anlamıyorum

Şaka bir yana aslında bu maç tam da Aykut tarzı oynanacak bir maçtı.

Hoca Trabzon'un bu maçta daha aktif olacağını kabul edip rakibi karşılayacak bir 11 ile çıkmalıydı.

Sezon içinde böyle maç sayısı çok değil. bjk, fb, ts ve başakşehir deplasmanlarını oynarken mutlaka rakibi düşünmemiz gerekiyor ama. Sonuçta bu takımlar güçlü ve kendi evlerinde baskılı oynuyorlar. Alanya maçı gibi oynayamazsın.

Bugün buna dikkat etmedik ve patladık. Hocaya da ders olmuştur umarım. Normalde ne kadar inat ettiğini biliyoruz ama genelde uzun sezon içinde doğruyu buluyor bir noktada. Umudumuz yine öyle.

:D kulubu hala cengiz ve aponun yonettıgını sananlar var hoca yonetıme laf atmısta. bu adamlar terimden izin almadan önünü ilikleyemez

Umarım bu tokat iyi bir ders olur milli maç arasında takım kendine çeki düzen verir ,eksik oyuncular tamamlanır forvetsiz de olsa ideal 11 sahaya sürülür taraftar desteği ve hocanın tecrübesiyle kısa sürede toparlanır ayağa kalkarız ...

Belhandanin Galatasaray kariyerine sokayim bitse ne yazar. Trabzon gibi ezik bir camiadan 4 tane yedigimizle kaldik. En son hangi buyuk takim trabzona 4-0 yenildi? Sirf belhandaya cceza vermekle olmaz bu is. Bok gibi bir kadro sahaya suruldu mac oncesi de zaten yazdik yenilecegimizi. Hocayi cok severim ama alinacak onlem yok. Onlemi sezon basi alacaksin. Simdi Eren Derdiyoktan mandzukic yaratmaya calis durmaz. Olmaz ve olmayacak.

Evimizde ki Alanya maçıyla deplasmandaki Trabzon maçını aynı kefeye koyup aynı kadroyu çıkardığını söyleyen hocanın ismi Fatih Terim.

nedeni mine?2 saçma gol yedik bireysel hatalardan,üzerine 10 kişi kaldık.yedekte serdar ve rodrigues yeni iyileşmiş.ndiaye yeni gelmiş ki maç eksiği var.feghouli kullanılmıyo.oyuna girebilecek sadece donk vardı.ha takım ruhsuzd ama buna çözüm bulunur.hayırlı yenilgi oldu.
Ben bugün topçuları hiç beğenmedim kardeşim. Fernando bile ayakta duramıyordu. Belhanda hainiyle maiconu zaten söylemiyorum. Apaçık takımı sabote etmeye çıkmışlar. Ama 1 tane isyan eden adam olmaz mı sahada! Feghouli bile girdikten sonra hepsinden daha fazla iş yaptı

evet.... akbabaya 4 milyonu agizla vermediginiz ortada ama akilla da verdiginizi sanmiyorum sn hoca
sirf GSli diye ihtiyacimiz olmayan bi herifi alip forvet transferini son gun bjknin bize kiyak yapip allahin vagner loveini belese vermesini beklemek heralde hocanin icazeti haricinde olacak bir durum degil

Ne bok yemeye emre akbabayi aldik anlamak mumkun degil. Sende feghouli rodriguez onyekuru var. Forvetin yok. Defansin yok. Niye emre akbabaya o kadar para verilip alinir. Ne ozelligi vardir emre akbabanin?

Nwakamemidir nedir pişik olmuş asker gibi koşan adamı yıldız yapan marianoyla maicon abv

Bu maçı Belhanda nın kırmızısı yuzunden mi kaybettik yani? Tek suclu o mu? Vay beeee

Geri
Üst Alt