- 26 Ekim 2009
- 8.103
- 2.017
- 1.588
Fatih Terim: Yaz boyunca yetmeyen transfer döneminin buralara kadar gelmesi normal. Nasıl ki futbol elle değil ayakla oynanıyorsa, transfer de ağızla yapılmaz.
Oh be. Icimin yaglari eridi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih Terim: Yaz boyunca yetmeyen transfer döneminin buralara kadar gelmesi normal. Nasıl ki futbol elle değil ayakla oynanıyorsa, transfer de ağızla yapılmaz.
nedeni mine?2 saçma gol yedik bireysel hatalardan,üzerine 10 kişi kaldık.yedekte serdar ve rodrigues yeni iyileşmiş.ndiaye yeni gelmiş ki maç eksiği var.feghouli kullanılmıyo.oyuna girebilecek sadece donk vardı.ha takım ruhsuzd ama buna çözüm bulunur.hayırlı yenilgi oldu.Bu mağlubiyet böyle basit ropörtajla geçiştirilecek bir şey değil.
Ben ömrü hayatım boyunca bu kadar kötü GS izlemedim.
Nedeni ne hocam? Bana hiç masum gelmiyor bu oyun.
Ayrıca o hain oğlu haini bir daha oynatmazsın umarım. Sokakta görsem ağzını burnunu yamultmazsam ne olayım!!!
Lafı gediğine koymuş. Hadi çıkar bakayım çıkarabiliyorsan şimdi nizipliyle rizeliFatih Terim: Yaz boyunca yetmeyen transfer döneminin buralara kadar gelmesi normal. Nasıl ki futbol elle değil ayakla oynanıyorsa, transfer de ağızla yapılmaz.
o takım bugün göztepeyi yendi.alanya kötü takım değil,defansı sorunlu sadece
hocam yapma gözünü seveyim hala daha alanya macı iyi 11 iyi oyun diyor aykutmu konusuyor fatih terimmi anlamıyorum
güzel cevap vermiş,yaratıcaz forveti mecbur
Ben bugün topçuları hiç beğenmedim kardeşim. Fernando bile ayakta duramıyordu. Belhanda hainiyle maiconu zaten söylemiyorum. Apaçık takımı sabote etmeye çıkmışlar. Ama 1 tane isyan eden adam olmaz mı sahada! Feghouli bile girdikten sonra hepsinden daha fazla iş yaptınedeni mine?2 saçma gol yedik bireysel hatalardan,üzerine 10 kişi kaldık.yedekte serdar ve rodrigues yeni iyileşmiş.ndiaye yeni gelmiş ki maç eksiği var.feghouli kullanılmıyo.oyuna girebilecek sadece donk vardı.ha takım ruhsuzd ama buna çözüm bulunur.hayırlı yenilgi oldu.
Transferi hodza yapmıyor ama kardesim.kulubu hala cengiz ve aponun yonettıgını sananlar var hoca yonetıme laf atmısta. bu adamlar terimden izin almadan önünü ilikleyemez