Halil Vurucu
Ulubatlı Souness
- 25 Ağustos 2018
- 39.863
- 17.598
- 1.918
Lami cimi yok olan oldu. Ilk hedef Arenadaki tum maclari kazanmak olmali. Deplasmanda 10 puan alirsak iyidir. Ocak ayina kadar minimum kayip olmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kulubu hala cengiz ve aponun yonettıgını sananlar var hoca yonetıme laf atmısta. bu adamlar terimden izin almadan önünü ilikleyemez
Hoca savunulacak hiç bir şeyimiz yok söyledi zaten. Belahandaya ise sadece direk saldırmayı seçti sorumsuzca takıma ihanet ettiği için.Belhanda sorumsuzun teki fakat kırmızı kart olmasa da altından kalkacağımız falan yoktu.
Umarım kendisi günah keçisi olarak gösterilip asıl yanlışlar göz ardı edilmez.
yönetim gitmez ama değişiklikler olur,daha iyi iş bilenler lazım yönetime.hoca ne derse abdrulrahim kabul eder zaten,onlar sorun da yaşasa küs kalmaz.
Bir tek aysala yapamadı işte Aysal hain oldu . Savunduğumdan değil oda çok sıvadı ama taraftarın her sorunda suçu yönetime atması tuhaf kim ne yaptıysa onu söylemek gerek.Agzina saglik, herkez sucu yonetime atiyor. Yonetim hocaya teklif etti, transfer planlamalarina profesyonelleri getirelim ama hoca kabul etmedi.
Bugun bu durumdaysak en buyuk sorumlusu fatih hoca dir. Iyi gittiginde nasil hoca diyorsak, bugun de oyle.
Yonetim yada Baskan diye birsey yok arkadaslar!!! Kafaniz neden almiyor, hoca medya karsisinda hep laf sokuyor yonetime, bi kufur etmedigi kaldi.