Fatih Terim Maç Sonu Açıklamalarda Bulundu!

Lami cimi yok olan oldu. Ilk hedef Arenadaki tum maclari kazanmak olmali. Deplasmanda 10 puan alirsak iyidir. Ocak ayina kadar minimum kayip olmali

Belhanda sorumsuzun teki fakat kırmızı kart olmasa da altından kalkacağımız falan yoktu.
Umarım kendisi günah keçisi olarak gösterilip asıl yanlışlar göz ardı edilmez.

Bence Belhanda kirmizi gormeseydi de bu maci trabzon 4-0 alirdi en az. Belhandanin yarardan cok zarari vardi zaten.

Çok merak ediyorum yönetim ne diyecek transferler soruldu zaman hangi yüzle ne diyecekler kesin FFP felan diyecekler ama ozaman neden bizim ile dalga geçtiniz bir degil 2 santrafor alacağız dediniz

Ne garip bazıları görende goteborgu takip ediyorsunuz sanır.

Ula vadi yeni gelmiş zaten, rodri,Serdar sakatlıktan yeni çıkmış oynatıpta sakatlansalar sezonu kaybetmeyi risk degermi belli 20 dakika ancak oynarlar. Gençler milli takımda zaten. Fegu olayı hala saçma bence böyle Sinan varken. Olabilecek 1 veya 2 adam değişir di. Böyle oynadıktan sonra maicon,belhanda,eren,Ahmet pozisyon yiyeceğimiz belliydi. Zaten ts maçlarında hep 2 nci goller birine çarpıp giriyor şans yok bizde.

---------------- Muslera----------------
Mari-------- Maicon-----Serdar------Nago
-------------Fernando---------Badou------------
Gary-----------Emre-----------Onyekuru
------------------Eren----------------

Ocak ayina kadar bu kadroyla idare edilmeli. Fegh Donk Sinan Yunus Ahmet Linnes hamle oyuncusu olurlar. 16 17 oyuncuyla yola devam etmeliyiz. Tr kupasi full yedek ve genclerden olur.

Galatasaray aklı devreye girmeli. Acilen yeni bir yönetim seçilmeli. Her saniye zaman kaybı. Galatasaray böyle yönetilemez.

Çıksın cengiz konuşsun, inan edin desinde ortam küfür yağmuru olsun. Neyse bu hafta da bitti. Artık mental,taktik ve birlik anlamında spl müzik istiyoruz. Bir spl maçı kazandı mi baştan işler tikirina girer bence.

Bir aya kalmaz muhtemelen yönetim gider. Hoca-Yönetim şimdiden çatışmaya başladı.

4 yıl ffp var hoca 4 yıl sonra tekrar bize dönebılır

:D kulubu hala cengiz ve aponun yonettıgını sananlar var hoca yonetıme laf atmısta. bu adamlar terimden izin almadan önünü ilikleyemez

Agzina saglik, herkez sucu yonetime atiyor. Yonetim hocaya teklif etti, transfer planlamalarina profesyonelleri getirelim ama hoca kabul etmedi.

Bugun bu durumdaysak en buyuk sorumlusu fatih hoca dir. Iyi gittiginde nasil hoca diyorsak, bugun de oyle.

Yonetim yada Baskan diye birsey yok arkadaslar!!! Kafaniz neden almiyor, hoca medya karsisinda hep laf sokuyor yonetime, bi kufur etmedigi kaldi.

Belhanda sorumsuzun teki fakat kırmızı kart olmasa da altından kalkacağımız falan yoktu.
Umarım kendisi günah keçisi olarak gösterilip asıl yanlışlar göz ardı edilmez.
Hoca savunulacak hiç bir şeyimiz yok söyledi zaten. Belahandaya ise sadece direk saldırmayı seçti sorumsuzca takıma ihanet ettiği için.

Bu gavatlar harbiden demekki dugun filan geziyolarmis transferin son gunlerinde.

yönetim gitmez ama değişiklikler olur,daha iyi iş bilenler lazım yönetime.hoca ne derse abdrulrahim kabul eder zaten,onlar sorun da yaşasa küs kalmaz.

yönetim gitmez ama değişiklikler olur,daha iyi iş bilenler lazım yönetime.hoca ne derse abdrulrahim kabul eder zaten,onlar sorun da yaşasa küs kalmaz.

Devre arasına kadar ligte lider veye az farklı ikinci girersek, spl de istenilen düzeyde başarı gelir ise. Hoca kolları sivar, ya alın ya alın yoksa yıl sonu tekmeyi atar yönetime. Sabredip beklicez. Bu saatten sonra yapısal eleştiriler ile görmek gerek. Sovsende saysanda mal ayni

Agzina saglik, herkez sucu yonetime atiyor. Yonetim hocaya teklif etti, transfer planlamalarina profesyonelleri getirelim ama hoca kabul etmedi.

Bugun bu durumdaysak en buyuk sorumlusu fatih hoca dir. Iyi gittiginde nasil hoca diyorsak, bugun de oyle.

Yonetim yada Baskan diye birsey yok arkadaslar!!! Kafaniz neden almiyor, hoca medya karsisinda hep laf sokuyor yonetime, bi kufur etmedigi kaldi.
Bir tek aysala yapamadı işte Aysal hain oldu . Savunduğumdan değil oda çok sıvadı ama taraftarın her sorunda suçu yönetime atması tuhaf kim ne yaptıysa onu söylemek gerek.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt