Fatih Terim: "Mevcut başkan hakkında şu an için yapabileceğim tek şey, kendisine acil şifalar dilemek olacaktır"

Başkan önce Terimi kovup sonra kendisi de istifa edecekti. Bunu sezon devam ederken yapacaktı. Koltuk sevdasına düşüp doğru kararları alamadı. Galatasaray başkanı Mustafa Cengiz önemli bir adam diğer türlü Mustafa Cengiz işte.

Gerçekten kendine yakışacak en güzel cevabı vermiş. Takdir etmek gerekir. Artık bu kavgayı geride bırakmak lazım. Başkan da şu saatten sonra sadece kendi sağlığı ile ilgilenmeli.

zaten düştüğü durum ortada bir de ben üstüne gideyim dememiş hocam

Iki tarafında artık bırakması lzm. Kendi aranızda bol bol notlaşın, mesajlaşın. Ama bizi salın artık yaw. Koskoca kulüp 70 yaşında 2 adamın saçmalıklarıyla uğraşıyor. Bırakın gidin biriniz tedavi olun, digeriniz torunlarınızla ailenizle vakit geçirin. Bu ne bitmez hırs, ne bitmez ego ne bitmez kazanma arzusu, ne bitmez kibir.

Mustafa cengiz aynaya hiç bakmıyor mu..veya yakınları hiç uyarmıyor mu ?
Sağlığını çok kaybetti ..

Bırak kardeşim futbolu koltuğu falan git torun torba sev

Bu nasıl bir saçmaliktir arkadaş
Terimin madara ettiği kaçinci başkan bu ?
Koskoca gs başkanlik makami ayaklar altına aliniyor
Terim haddini bilecek tamam sever sayariz ama duracaği yeri biimiyor bu adam
Başkan ile tartışmaya girmek ne demek ya hemde ilk değil son da olmayacak
Bırakın gidin artik şu kulubun peşini çekilin köşenize ayip yahu şu yaşananlar

Iki tarafında artık bırakması lzm. Kendi aranızda bol bol notlaşın, mesajlaşın. Ama bizi salın artık yaw. Koskoca kulüp 70 yaşında 2 adamın saçmalıklarıyla uğraşıyor. Bırakın gidin biriniz tedavi olun, digeriniz torunlarınızla ailenizle vakit geçirin. Bu ne bitmez hırs, ne bitmez ego ne bitmez kazanma arzusu, ne bitmez kibir.

nasıl alkışlayacağımı bilemedim

Aslında hoca cevap vermiş. Demişki Ey mevcut başkan sen zaten aylardır oprda burda kapalı kapılar ardında her türlü dedikoduyu yapıyordun bende bunun farkındaydım ilk defa bu son toplantıda maskeni indirdin gerçek yüzünü gösterdin dolayısıyla artık cevap vermeye değmezsin demiş..

Geri
Üst Alt